Esztétikai Bőrgyógyászat

“Széleskörű szépségmegoldások, nemzetközileg elismert, tapasztalt esztétikai bőrgyógyászok, minőségi alapanyagok, személyre szabott kezelési tervek, kedvező fizetési konstrukciók, exkluzív, barátságos környezet várja a szépülni vágyókat.”


 

Esztétikai bőrgyógyászat

 

 

Esztétikai bőrgyógyászatunkon sokféle kezelés közül választhat. Kezeléseink segíthetik az öregedés jeleinek csökkentését, az arc formázását, a bőrállapotának javítását vagy hegek eltüntetését. Konzultáció keretein belül szakorvosaink fel tudják állítani a kezelési tervet az ön igényei alapján. Át tudják beszélni igényeiket és hogy ebből mi valósítható meg a javasolt esztétikai kezeléssel. Továbbá tanácsokkal, kiegészítő kozmetikai kezelésekkel tudják segíteni az eredmény tartósságát.

Esztétikai bőrgyógyászaton végzett tűs kezelések előtt egy héttel javasoljuk elhagyni a ginko bilobat, az E vitamin tartalmú ételeket, a vörösbort, a fekete csokoládét, grapefruitot, az aspirint és a nem szteroid tartalmú gyulladáscsökkentőket a bevérzések rizikójának csökkentése miatt.

Népszerűek a hyaluronsavval illetve botoxxal végzett kezeléseink, hiszen gyorsan, akár egy ebédszünetben, elvégezhetőek, látványos eredményt nyújtanak és minimális mellékhatásaik miatt nem befolyásolják a mindennapi életet. Esztétikai bőrgyógyászatunkon népszerűek a hyaluronsavas töltések. Ez egy felszívódó anyag és sokkal biztonságosabb, mint a nem felszívódó töltőanyagok. Testünk természetes alkotórésze, megköti a vizet, így hidratál és volument pótol. Megbízható minőségű felszívódó anyagok esetén kisebb a valószínűsége gyulladásos csomó és egyéb negatív mellékhatások kialakulásának. Az eljárás további előnye, hogy a kezelés után fél-egy évvel a töltőanyag lebomlik. Ha tetszett a töltés eredménye nem kell megvárni a lebomlást, érdemes szinten tartani a kívánt eredményt. További hatalmas előnye, hogy reverzibilis. Nem tetsző eredmény, esetleg szövődmény miatt hyaluronidse enzim segítségével feloldható. A mimikai ráncok kezelése során használatos botoxról rengeteget hallhatunk, sokan mégis megijednek tőle. Ez tulajdonképpen egy fehérje, amelyet széles körben alkalmaznak nem csak arcfiatalításra és ránctalanításra, hanem a gyógyászatban egyre több helyen, pl. migrén kezelésére, kancsalságra, nyaki, háti izomgörcs megszüntetésére stb. Ezekben az esetekben viszont az esztétikai dózis 10-szeresével kezelnek. Tehát az esztétikai kezelésekben használt mennyiség nagyon kicsi. A botox hatása átmeneti, a kezelt izom nem károsodik.

 

 

Arcesztétikai kezelések

 

 

Minimálisan invazív, vágás nélküli arcesztétikai kezelések legszélesebb spektrumával állunk rendelkezésére, melyek a bőr minőségének, állagának, hidratáltságának javításától (hydrobalance kezelés, Skin Booster, Drakula terápia, hámlasztás), a ráncok eltüntetésén, csökkentésén keresztül (mimikai ráncok kezelése, hialuronsavas ráncfeltöltés), az egész arcforma harmonikusabbá tételéig (szálbehúzások, hialuronsavas vagy Radiesse-szel történő arcfeltöltés) nyújtanak megoldást.
Arcesztétikai beavatkozásaink nincsenek korhoz kötve, hiszen a szem alatti karikák, a vékony ajak, a túlságosan keskeny vagy szögletes arcforma, vagy az előnytelen orrvonal genetikai adottságok, amik hialuronsavas arcformázással könnyedén korrigálhatók. Így műtét nélkül is elérhetővé válik a legelőnyösebb megjelenés.

 

Esztétikai testkezelések

 

Fontos számunkra, hogy bármely testrészen jelentkező esztétikai bőrprobléma esetén pácienseink segítségére lehessünk az esztétikai bőrgyógyászat során. Orvos-esztétikai testkezeléseink számos problémára nyújtanak megoldást, a bőrfeszesítéstől a kötőszövet erősítésen keresztül, a fokozott izzadás kezeléséig.

A műtét nélküli alakformálás zsírbontó injekcióval, a narancsbőr injekciós cellulit-kezeléssel, a fokozott izzadás kezelése izzadásgátló injekciókkal történik. A hirtelen fogyás következtében kialakult bőrmegereszkedésre, hirtelen hízás vagy terhesség utáni striák kezelésére a bőrfeszesítő az FTC bioszálas testkontúrozást vagy a Scarlet RF mikrotűs testkezelést ajánljuk. Testkezeléseink közt megtalálható emellett a mezoterápia, amely során a kezelendő problémának megfelelő különböző gyógyhatású anyagokat juttatunk a bőrbe.
Orvos-esztétikai testkezeléseink egymással illetve kozmetikai testkezeléseinkkel kombinálva erősíthetik egymás hatását, és hozzájárulnak az eredmény hosszú távú fenntartásához.

 

 

 

Esztétikai kezeléseink:

 

Esztétikai bőrgyógyászat kezeléseit végző orvosaink:

Időpontfoglalás

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat - Dr. Papp Ildikó konzultációs díja: 20000 Ft
  • Minden szakrendelés kontroll vizsgálata (1 hónapon belül): 15000 Ft
  • Bőr alatti mély hidratálás hyaluronsavval:
    • Skin booster (2 ampulla hyaluronsav: 140000 Ft
    • Hydrobalance kezelés: 40000 Ft
    • Volite kezelés /ampulla: 80000 Ft