Esztétikai Bőrgyógyászat

“Széleskörű szépségmegoldások, nemzetközileg elismert, tapasztalt esztétikai bőrgyógyászok, minőségi alapanyagok, személyre szabott kezelési tervek, kedvező fizetési konstrukciók, exkluzív, barátságos környezet várja a szépülni vágyókat.”


 

 

Arcesztétikai kezelések

 

 

 

Minimálisan invazív, vágás nélküli arcesztétikai kezelések legszélesebb spektrumával állunk rendelkezésére, melyek a bőr minőségének, állagának, hidratáltságának javításától (hydrobalance kezelés, Skin Booster, Drakula terápia, hámlasztás), a ráncok eltüntetésén, csökkentésén keresztül (mimikai ráncok kezelése, hialuronsavas ráncfeltöltés), az egész arcforma harmonikusabbá tételéig (szálbehúzások, hialuronsavas vagy Radiesse-szel történő arcfeltöltés) nyújtanak megoldást.
Arcesztétikai beavatkozásaink nincsenek korhoz kötve, hiszen a szem alatti karikák, a vékony ajak, a túlságosan keskeny vagy szögletes arcforma, vagy az előnytelen orrvonal genetikai adottságok, amik hialuronsavas arcformázással könnyedén korrigálhatók. Így műtét nélkül is elérhetővé válik a legelőnyösebb megjelenés.

 

Esztétikai testkezelések

 

Fontos számunkra, hogy bármely testrészen jelentkező esztétikai bőrprobléma esetén pácienseink segítségére lehessünk az esztétikai bőrgyógyászat során. Orvos-esztétikai testkezeléseink számos problémára nyújtanak megoldást, a bőrfeszesítéstől a kötőszövet erősítésen keresztül, a fokozott izzadás kezeléséig.

A műtét nélküli alakformálás zsírbontó injekcióval, a narancsbőr injekciós cellulit-kezeléssel, a fokozott izzadás kezelése izzadásgátló injekciókkal történik. A hirtelen fogyás következtében kialakult bőrmegereszkedésre, hirtelen hízás vagy terhesség utáni striák kezelésére a bőrfeszesítő az FTC bioszálas testkontúrozást vagy a Scarlet RF mikrotűs testkezelést ajánljuk. Testkezeléseink közt megtalálható emellett a mezoterápia, amely során a kezelendő problémának megfelelő különböző gyógyhatású anyagokat juttatunk a bőrbe.
Orvos-esztétikai testkezeléseink egymással illetve kozmetikai testkezeléseinkkel kombinálva erősíthetik egymás hatását, és hozzájárulnak az eredmény hosszú távú fenntartásához.

 

 

 

Esztétikai kezeléseink:

 

Esztétikai bőrgyógyászat kezeléseit végző orvosaink:

Időpontfoglalás

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat - Dr. Papp Ildikó konzultációs díja: 20000 Ft
  • Minden szakrendelés kontroll vizsgálata (1 hónapon belül): 15000 Ft
  • Bőr alatti mély hidratálás hyaluronsavval:
    • Skin booster (2 ampulla hyaluronsav: 140000 Ft
    • Hydrobalance kezelés: 40000 Ft
    • Volite kezelés /ampulla: 80000 Ft