Esztétikai Bőrgyógyászat

Hialuronsavas feltöltések (ráncfeltöltés, ajaknagyobbítás, orrformázás), bioszálak, HIFU, hámlasztás, mezoterápia, Scarlet…… csak néhány a közel 100-féle esztétikai kezelésünk közül. A Körúti Esztétikai Centrumban széleskörű szépségmegoldások, nemzetközileg elismert, tapasztalt esztétikai bőrgyógyászok, minőségi alapanyagok, személyre szabott kezelési tervek, ingyenes orvos-esztétikai konzultáció a kezelés megvalósulása esetén, kedvező fizetési konstrukciók, exkluzív, barátságos környezet várja a szépülni vágyókat.

Centrumunk specialitása a hialuronsavas feltöltés.

Esztétikai kezeléseink:


ARCESZTÉTIKAI KEZELÉSEK
Minimálisan invazív, vágás nélküli arcesztétikai kezelések legszélesebb spektrumával állunk rendelkezésére, melyek a bőr minőségének, állagának, hidratáltságának javításától (hydrobalance kezelés, Skin Booster, Drakula terápia, hámlasztás), a ráncok eltüntetésén, csökkentésén keresztül (mimikai ráncok kezelése, hialuronsavas ráncfeltöltés), az egész arcforma harmonikusabbá tételéig (szálbehúzások, hialuronsavas vagy Radiesse-szel történő arcfeltöltés) nyújtanak megoldást.
Arcesztétikai beavatkozásaink nincsenek korhoz kötve, hiszen a szem alatti karikák, a vékony ajak, a túlságosan keskeny vagy szögletes arcforma, vagy az előnytelen orrvonal genetikai adottságok, amik hialuronsavas arcformázással könnyedén korrigálhatók. Így műtét nélkül is elérhetővé válik a legelőnyösebb megjelenés.

ESZTÉTIKAI TESTKEZELÉSEK

Fontos számunkra, hogy bármely testrészen jelentkező esztétikai bőrprobléma esetén pácienseink segítségére lehessünk. Orvos-esztétikai testkezeléseink számos problémára nyújtanak megoldást, a bőrfeszesítéstől a kötőszövet erősítésen keresztül, a fokozott izzadás kezeléséig.
A műtét nélküli alakformálás zsírbontó injekcióval, a narancsbőr injekciós cellulit-kezeléssel, a fokozott izzadás kezelése izzadásgátló injekciókkal történik. A hirtelen fogyás következtében kialakult bőrmegereszkedésre, hirtelen hízás vagy terhesség utáni striák kezelésére a bőrfeszesítő az FTC bioszálas testkontúrozást vagy a Scarlet RF mikrotűs testkezelést ajánljuk. Testkezeléseink közt megtalálható emellett a mezoterápia, amely során a kezelendő problémának megfelelő különböző gyógyhatású anyagokat juttatunk a bőrbe.
Orvos-esztétikai testkezeléseink egymással illetve kozmetikai testkezeléseinkkel kombinálva erősíthetik egymás hatását, és hozzájárulnak az eredmény hosszú távú fenntartásához.


Árak
• Szakorvosi állapotfelmérés, konzultáció, fiatalítás koncepciójának megtervezése, 20-30 perc (a beavatkozás azonnali elvégzése esetén ingyenes) 15 – 20000 Ft
A konzultációra regisztrált időpont a megjelenés előtti 48 órán kívül ingyenesen lemondható. A 48 órán belül lemondott időpontot azonban a következő alkalommal egy konzultációs díjjal terhelhetjük meg. Köszönjük megértésüket!