meliora_thumbnail
Plasztikai részleg bemutató

A Körúti Orvosi Centrum jelenleg két klinikán: Pesten a Szent István körúton és Budán a 12. kerületben várja pácienseit 11 szakrendeléssel és 27 kiválóan képzett szakorvossal.

Az orvosi centrumot 2007-ben alapította Dr. Papp Ildikó, vezető esztétikai bőrgyógyász, aki az orvosesztétika és a bőrgyógyászat területén nemzetközileg elismert szaktekintély. Tanulmányait az Egyesült Államok legjobb egyetemein, többet között a Harvardon végezte, rendszeres előadója és trénere nemzetközi orvosesztétikai – és bőrgyógyászati kongresszusoknak.

A Pesten található orvosi centrum széleskörű szakrendeléseinek és az elégedett páciensek számának dinamikus növekedése lehetővé tette, hogy a Körúti Orvosi Centrum tovább bővüljön. Ennek eredményeként 2020-ban megnyitottuk Budán második klinikánkat, a Meliora Medispa-t.

Fő célkitűzésünk, hogy a legmagasabb szakorvosi ellátást nyújtsuk új és visszatérő pácienseinknek, legyen szó megelőzésről, általános állapotfelmérésről, betegségek kezeléséről vagy rehabilitációról. Magasan képzett, szakmailag elismert, empatikus orvosaink maximális figyelmet fordítanak a bizalomra épülő orvos – páciens kapcsolat kialakítására, szem előtt tartva, hogy a betegek nyugodt, barátságos környezetben érezhessék magukat teljes biztonságban.

Kiemelt, egész piacon elismert kompetenciáink az orvosesztétika, a bőrgyógyászat /gyermekbőrgyógyászat és a nőgyógyászat – terhesgondozás mellett további járóbeteg szakrendeléseink: a nemigyógyászat (STD), sebészet- érsebészet, a plasztikai sebészet, a proktológia, az urológia, az allergológia és a belgyógyászat. Mindezen járóbeteg szakrendeléseinket kiegészíti műtéti részlegünk, ahol ambuláns és egynapos sebészeti / plasztikai sebészeti /nőgyógyászati, / urológiai / fül-orr-gégészeti és szájsebészeti ambuláns és altatásos műtéteket végeznek orvosaink.

Az orvosesztétika mellett magas színvonalú kozmetikai kezeléseink is elérhetőek a szépülni, fiatalodni vágyó páciensek számára.

Küldetésünknek érezzük, hogy a gyógyítás mellett felhívjuk pácienseink figyelmét a prevenció fontosságára, nagy hangsúlyt fektetve a különböző szűrővizsgálatok szerepére a betegségek időben történő diagnosztizálása érdekében.

Ne feledje, az egészség a legnagyobb kincsünk, őrizzük meg hosszú távon! Foglaljon időpontot szakrendeléseinkre online, telefonon vagy emailen keresztül. Szeretettel várjuk budai és pesti centrumainkban, forduljon hozzánk bizalommal!

Meliora pult
Meliora fotó
Meliora bejárat_1
Meliora bejárat

RÓLUNK MONDTÁK

_

Büszkék vagyunk több ezer elégedett páciensünkre és köszönjük, hogy ezt másokkal is megosztják!

„Kifejezhetetlen hálával tartozom dr. Papp Ildikó bőrgyógyász kozmetológusnak, Kovács Annamária és Molnárné Mravik Rita kedves asszisztenseknek, akik még a hétvégén is több alkalommal láttak el rengeteg jó tanáccsal. Hyaluronsavas kezelést követően átmeneti duzzanat jelent meg az arcomon. Jótanácsaikat megfogadva a duzzanat visszahúzódott, az arcom hétfőre szép arányos lett, a kezelés hatásával maximálisan elégedett vagyok! Mások is megjegyezték, hogy milyen szép az arcom. Szívből köszönöm a kedvességet, segítőkészséget, az egész hétvégi törődést!”
„Mikor tegnap reggel telefonáltam, hogy a (inkább nem írok nevet, ki által) katasztrófálisan elrontott szájfeltöltésemet kéne korrigálni, rögtön szorítottak helyet Papp Ildikó doktornőhöz. Azt már álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen gyönyörű eredménnyel távozok. A doktornő szakmai rátermettsége és kedvessége meggyőzött róla, hogy ezek után csak ide fogok járni. Köszönöm”
„Őszintén írhatom, hogy nagyon szeretek a Körúti Orvosi Centrumba járni. Mindent megtett annak érdekében, hogy szép legyen az arcbőröm, ezért kifejezhetetlen hálával tartozom Papp Doktornőnek. Igazán barátságos légkörben érezhetem magam, miközben minőségi és tartós hatású kezeléseket kapok. Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el a Körúti Orvosi Centrumba, és forduljon teljes bizalommal dr. Papp Ildikóhoz!”
„A Doktornő és a recepciós hölgyek is nagyon kedvesek voltak, egy éves kisfiammal voltam a rendelőben, csupa pozitív élmény ért minket! 🙂”
„Gyors, kedves asszisztencia, szakmailag felkészült orvos várt minket, barátságos környezetben.”
„Minden téren profizmust tapasztaltam „felsőfokon”! Kiemelném még Sípos Doktor Úr és a mellette dolgozó Mariann Vezetőasszisztens kedvességét és közvetlenségét is.”
„Tisztaság, udvariasság, pontosság, kedvesség, körültekintés, profizmus. Ezek jellemzik szerintem leginkább a Centrumot.”
„Dr. Halmy Csabánál jártam, számomra kitűnő orvos, magasszintű precizitással és empátiával és alaposságával, türelmével. Az emberközpontú ügyfélfogadás és a „verhetetlen” kommunikáció szintén erősségük. Bárkinek ajánlom a doktor urat és mindkét klinikát is.”
„Dr. Papp Ildikó konzultációs beszélgetés alkalmával elnyerte a bizalmamat, mind emberileg, mind szakmailag.

A kezelés fájdalommentes és professzionális volt az eredmény pedig teljesen természetes!”

„A legjobb klinika, pont úgy szépülök ahogy szeretnék!!!”
„Évek óta visszatérő vendége vagyok a klinikának, mióta először tett csodát Papp Ildikó doktornő a szem alatti karikáimmal. A kezelések széles tárháza fellelhető náluk, minden problémára tudnak megoldást! Jó szívvel ajánlom Őket! Külön örülök hogy immáron Budán is nyílt egy csodaszép rendelőjük!”
„Kellemes környezetben, igazi profi csapat várja a szépülni vágyókat 😊. Nagyon kedves és barátságos mindenki, minden kérdésre türelmesen válaszolnak. Csak ajánlani tudom a helyet!”
Számomra nagyon pozitív első élmény. Annak ellenére, hogy sajnos késtem, az egész csapat flexibilis es kedves volt velem.

A kezelés gyors és profi (Dr. Papp Ildikó), a páciens ízlését figyelembe vevő, ár-érték arányban is rendben van.
A helység jól felszerelt, modern. Köszönöm, hogy ott lehettem. :)”

„A mai napon jártam náluk. Maximálisan elégedett voltam a nyújtott szolgáltatással.
A recepciós hölgy kedves volt minden szükséges információval ellátott.
Minimális várakozást követően már a kezelőben voltam.
Dr. Takács Dolores doktornő és az asszisztense nagyon kedvesek és körültekintőek voltak.
Végig mosolyogtak és emiatt gyorsan megnyugodtam.”

Nálunk járt hírességek

_