A Körúti Orvosi Centrum 2007-ben alapított bőrgyógyászati magánklinika, amely a bőrgyógyászat területeit lefedve általános, gyermek- és esztétikai bőrgyógyászat, valamint bőrsebészeti szakrendeléssel várja a pácienseket exkluzív környezetben.

Folyamatosan bővülő portfoliónknak köszönhetően szakrendeléseinket tovább bővítettük a nőgyógyászat, nemigyógyászat, proktológia és infektológia területén, valamint 2016-ban megnyitottuk plasztikai sebészetünket is, ahol számos plasztikai sebészeti és szépészeti orvos-esztétikai eljárás és technológia áll a páciensek rendelkezésére. Vadonatúj műtőink a legkorszerűbb, kiemelkedő technikai felszereltséggel rendelkeznek.

Orvosi Centrumunk tulajdonosa és igazgató főorvosa Dr. Papp Ildikó, az arcesztétika világszínvonalú szakértője, szakmájában nemzetközileg is elismert szaktekintély. Tanulmányait Amerika legjobb egyetemein – többek között a Harvardon – végezte, több amerikai bőrgyógyászati klinikán is dolgozott, rendszeres előadója és trénere nemzetközi orvos-esztétikai kongresszusoknak.

Orvosaink mind magasan képzett, nemzetközileg is elismert szakemberek, akik folyamatosan azon dolgoznak, hogy Ön kényelmesen és biztonságban érezze magát orvosi centrumunkban, valamint elégedetten távozzon rendelőnkből. Közel húsz éves működésünk során sosem volt precedens műhibára vagy kártérítési igényre. Kezeléseink mind egyéni igényeken alapulnak, személyre szabottak, melyek során külföldön is alkalmazott eszközöket és alapanyagokat használunk. Tapasztalattal, tudással, odafigyeléssel fordulunk minden páciensünk felé.

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

11000+Páciens
15éveUgyanott
50+Esztétikai kezelés
20+Szakorvos

Biztonság

  • Orvosi kezeléseink során az egyik legfontosabb szempont a páciens biztonsága. Így a KOC-nál minden beavatkozást személyes konzultáció előz meg, ahol felmérjük a páciens állapotát és Javasoljuk a számára legjobb kezelési módot. Elsődleges szempont, hogy csak olyan beavatkozásokat vállalunk, melyek a lehető legkisebb kockázattal járnak és szakmailag megalapozottak. Rendelőnk és műtőnk a legkorszerűbb gépekkel van felszerelve, melyeket évente bevizsgáltatunk. Kezeléseinket csak a pácienssel közösen kialakított tervet követően végezzük el. Orvosi centrumunkban magasan képzett, a szakmájukban több évtizede dolgozó orvosok rendelnek. 15 éves működésünk során soha nem fordult elő műhiba vagy peres eljárás. Családias környezetben, a legnagyobb biztonságban várjuk Önt.

A Körúti Orvosi Centrumban

  • online lefoglalhatja időpontját ITT,
  • chat áll rendelkezésére nyitóoldalunkon, melyen munkaidőben 15 percen belül válaszolunk kérdéseire és 0-24 hagyhat üzenetet,
  • telefonközpontunk (+36 30 545 4159) rögzíti hívását, így minden esetben visszahívjuk,
  • amennyiben fotóját elküldi az [email protected] email címünkre, az Önnek (a fotó alapján megítélhető) legmegfelelőbb esztétikai kezelésre javaslatot teszünk

RÓLUNK MONDTÁK

_

Büszkék vagyunk több ezer elégedett páciensünkre és köszönjük, hogy ezt másokkal is megosztják!

Ági, 5*
Kifejezhetetlen hálával tartozom dr. Papp Ildikó bőrgyógyász kozmetológusnak, Kovács Annamária és Molnárné Mravik Rita kedves asszisztenseknek, akik még a hétvégén is több alkalommal láttak el rengeteg jó tanáccsal. Hyaluronsavas kezelést követően átmeneti duzzanat jelent meg az arcomon. Jótanácsaikat megfogadva a duzzanat visszahúzódott, az arcom hétfőre szép arányos lett, a kezelés hatásával maximálisan elégedett vagyok! Mások is megjegyezték, hogy milyen szép az arcom. Szívből köszönöm a kedvességet, segítőkészséget, az egész hétvégi törődést!
Kovács Krisztina 5* Facebook 2018.06.15.
Mikor tegnap reggel telefonáltam, hogy a (inkább nem írok nevet, ki által) katasztrófálisan elrontott szájfeltöltésemet kéne korrigálni, rögtön szorítottak helyet Papp Ildikó doktornőhöz. Azt már álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen gyönyörű eredménnyel távozok. A doktornő szakmai rátermettsége és kedvessége meggyőzött róla, hogy ezek után csak ide fogok járni. Köszönöm
Őszintén írhatom, hogy nagyon szeretek a Körúti Orvosi Centrumba járni. Mindent megtett annak érdekében, hogy szép legyen az arcbőröm, ezért kifejezhetetlen hálával tartozom Papp Doktornőnek. Igazán barátságos légkörben érezhetem magam, miközben minőségi és tartós hatású kezeléseket kapok. Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el a Körúti Orvosi Centrumba, és forduljon teljes bizalommal dr. Papp Ildikóhoz!
Először voltam Steiner doktor úrnál, aki nagyon kedves és szimpatikus. Tetszett a közvetlensége is. Ilyen alapos UH-vizsgálatban még sosem volt részem, így nagyon örülök, hogy a problémámmal őt választottam. Minden kérdésemre kaptam választ.
Bernadett 5* Foglaljorvost.hu
A Doktornő és a recepciós hölgyek is nagyon kedvesek voltak, egy éves kisfiammal voltam a rendelőben, csupa pozitív élmény ért minket! 🙂