Dr. Hidvégi B0ernadett

Dr. Hidvégi Bernadett

Vezető bőrgyógyász - nemigyógyász

Panaszok, amelyekkel fordulhat hozzám:

Bőrgyógyászat

 • Bőrbetegségek, bőrfertőzések, heveny bőrtünetek
 • Problémás, érzékeny bőr, bőrelváltozások
 • Allergia vizsgálat, epicután teszt
 • Anyajegyszűrés
 • Csalánkiütés
 • Ekcéma
 • Haj és fejbőr problémák
 • Pattanás, akné
 • Pikkelysömör

STD, nemigyógyászat

 • STD, nemigyógyászati problémák férfiaknál: Tripper, kankó, gonorrhea
 • Nemi szemölcsök
 • Szifilisz
 • HPV, Humán Papillóma Vírus
 • Hepatitis
 • Hüvelygomba
 • Herpresz
 • Folyás
 • Klamídia (Chlamydia)

1997: Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar
2006: szakvizsga bőr-nemigyógyászat
2009: szakvizsga allergológia-klinikai immunológia

1997-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 1998-tól a krónikus urticaria kutatásával foglalkoztam, majd 2004-ben szereztem Ph.D fokozatot a krónikus urticaria pathogenetikai tényezői témában. Először bőrgyógyászatból, majd allergológia és klinikai immunológiából szakvizsgáztam. 2008-tól egyetemi tanársegéd, majd később egyetemi adjunktus lettem a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán. 2012-től az általános ambulancia vezetője, majd 2016-tól az allergoimmunológiai osztályon osztályvezető voltam. A Magyar Dermatológiai Társulat (MDT), a Magyar STD Társaság és a MAKIT tagja vagyok, illetve 2013 óta az MDT vezetőségi tagja.

Számomra a legfontosabb, hogy a hosszú ideje húzódó, komplex esetekkel hozzám forduló páciensek problémáira megoldást tudjak nyújtani.

Pácienseink mondták:

„Nagyon alapos és kiváló kivizsgálás, kedves, mindenre kiterjedő figyelem a Dr.nő részéről.”

„A lányom bizalmát hamar elnyerte a kedves, megnyerő modorával és a nagy szakmai hozzáértésével.”

„Dr. Hídvégi Bernadett maximális odafigyeléssel vette fel az anamnézist, minden részletre kiterjedően. Választ kaptam a kezelési lehetőségekre, eddig egy immonológus, allergológus sem volt ennyire felkészült és naprakész a különleges esetekre. Köszönöm a segítséget!”

„Dr. Hídvégi Bernadett doktornőt nagyfiam ajánlotta nekem, ő vizsgázott nála a SOTE-n, és nem csalódtam benne. Nagytudású szakember, nagyon türelmes és alapos volt a vizsgálat során, minden kérdésemre megkaptam tőle a választ. Mindezek mellett nagyon kedves, megnyugtató kisugárzása van. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

„Tetszett a Doktornő alapossága, teljes körű tájékoztatása, gondossága és kedvessége.”

„A Doktornő szakmaisága, kedvessége kiemelkedő. Minden kérdésre készségesen válaszolt.”

„Nagyon alapos és kiváló kivizsgálásban volt részem, a Doktornő nagyon figyelmes, kedves, megnyugtató volt a jelenléte.”

„A Doktornő nagyon türelmes volt, nyugodtan át tudtuk beszélni a kezelés menetét és így maximális biztonságban éreztem magam a vizsgálat alatt. Nagyon ajánlom mindenkinek.”

„A vizsgálat során minden apró részletre odafigyelt, és minden kérdésemre kielégítő választ adott. A szakmai tudása mellett nagyon kedves és megnyugtató személyiség. Az orvosi ellátás során mindig fontosnak éreztem, hogy az orvos empatikus és megértő legyen, és Dr. Hidvégi Bernadett mindenben megfelelt ennek az elvárásnak.”

„Örülök, hogy rátaláltam, és mindenkinek bátran ajánlom, aki magas szintű szakértelemre, türelemre és empátiára vágyik a bőrgyógyászati ellátás során. Dr. Hidvégi Bernadettnek köszönhetően biztos vagyok abban, hogy megfelelő kezekben vagyok, és számíthatok a szakértelmére és figyelmességére.”

„Dr. Hidvégi Bernadett doktornőt nemrégiben kerestem fel, és nagyon elégedett vagyok az ellátással. Az első benyomásom az volt, hogy rendkívül profi és barátságos. Azonnal éreztem, hogy olyan orvoshoz kerültem, aki tényleg érdekli a páciensei egészsége és jóléte.”

„Dr. Hidvégi Bernadett doktornő valóban az egyik legkiválóbb bőrgyógyász, akivel valaha találkoztam, és örömmel ajánlom mindenkinek.”

„Mindig mosolygósan fogad, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a páciensei kényelmesen érezzék magukat. Szakértelme mellett rendkívül türelmes és figyelmes a betegeihez. A vizsgálatok során mindig időt szentel arra, hogy részletesen elmagyarázza a kezelési tervet, és nyitott minden kérdésre.”

„Dr. Hidvégi Bernadett nem csak egy bőrgyógyász, hanem egy olyan orvos, aki törődik a pácienseivel, és elkötelezett a teljes gyógyulásuk mellett. Bátran ajánlom mindenkinek, aki hatékony és empatikus bőrgyógyászt keres.”

„Dr. Hidvégi Bernadett a panaszaimra nem csak szakmailag hatékony kezelési tervet készített, hanem rendkívül figyelmesen magyarázta el, hogyan tudok otthon is hozzájárulni a gyógyuláshoz. Mindig készséges volt válaszolni a kérdéseimre, még a legegyszerűbbekre is, és sosem éreztem magam zavarban a kérdezéseim miatt.”

„Dr. Hidvégi Bernadett doktornőnél végeztem az anyajegyek szűrését, és teljes mértékben elégedett vagyok az orvosi ellátással. A doktornő rendkívül barátságos volt és azonnal kellemes környezetet teremtett az anyajegyek vizsgálatához. Részletesen elmagyarázta a folyamatot, és megnyugtatóan válaszolt minden kérdésemre.”

„Dr. Hidvégi Bernadett nem csupán kiváló bőrgyógyász, hanem olyan orvos, aki valóban törődik a pácienseivel, és mindent megtesz azért, hogy a páciensek megérték az egészségükkel kapcsolatos információkat. Örömmel ajánlom mindenkinek, aki a bőrgyógyászati szűrés során magas szintű szakértelmet és gondoskodást keres.”

„Dr. Hidvégi Bernadett egy fantasztikus bőrgyógyász! Kedves, figyelmes, és mindig készen áll segíteni. Egyszerűen a legjobb!”

„Dr. Hidvégi Bernadettet mindenkinek ajánlom, aki nemcsak hatékony orvosi ellátást keres, hanem egy olyan orvost, aki valóban törődik a betegeivel.”

„Hidvégi doktornő szakmai tudása és az, ahogyan a laikus számára is érthető módon kommunikál, nagyon pozitív számomra. Mindig éreztem, hogy a kezeléseim során jó kezekben vagyok, és bármilyen kérdésemre számíthatok a megértő válaszokra.”

„Dr. Hidvégi Bernadettnél sosem éreztem magam „csak egy páciensnek”. Mindig időt szentel rám, és szakértelme mellett kedvessége is kiemelkedő.”

„Anyajegyek szűrésekor Dr. Hidvégi Bernadett nagyon alapos és figyelmes volt. Könnyen érthetően elmagyarázott mindent, és minden kérdésemre választ kaptam. Ajánlom mindenkinek!”

„Minden rendben ment. Hidvégi Bernadett bőrgyógyász a legjobb.”