Adatvédelmi Tájékoztató
Körúti Orvosi Centrum Kft. - website: koc.hu

Ez az adatvédelmi tájékoztató bemutatja, hogy a website használata során milyen személyes adatokat kezelünk Önről, mint érintettről. Az adatkezelés során mi adatkezelőként működünk, és törvény általi kötelességünk, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy kik vagyunk mi, milyen adatokat és milyen célból kezelünk, és Önnek milyen jogai vannak a személyes adataival kapcsolatban. Ez az adatvédelmi tájékoztatónk megfelel a GDPR és az Infotv. elvárásainak, amelyekről bővebben az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény („Infotv.”, 2011. évi CXII.) és a 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet („GDPR rendelet”)-ben tájékozódhat. Számunkra fontos, az Ön személyes adatainak megfelelő kezelése, ezért saját belső Adatvédelmi Szabályzattal rendelkezünk, ez alapján készült el jelen adatvédelmi tájékoztatónk is. Adatvédelmi tájékoztatónk aktuális változata elérhető weboldalunk láblécéből, a koc.hu/adatvedelmi-tajekoztato webhelyen, valamint nyomtatott változatban az alábbi címen. Kik vagyunk mi? Mi a Körúti Orvosi Centrum Egészségügyi Szolgáltató Kft. (képviseli: Dr. Papp Ildikó, Cg. 01 09 878678, adószám: 13894207-2-41) vagyunk. Címünk (1137 Budapest, Szent István krt. 24.).

Ön a következő módon léphet velünk kapcsolatba: postai úton vagy személyesen a fenti címen, emailben a(z) (info@koc.hu) címen, telefonon pedig a ((+36) 30/545 41 59) számon.

A vonatkozó szabályozások szerint kötelező adatvédelmi tisztviselőt (DPO) kineveznünk. Adatvédelmi tisztviselőnk: Wimmer Renáta. Az Ön személyes adatainak védelmével és kezelésével kapcsolatban őt keresheti a dpo@koc.hu email címen, illetve a fenti elérhetőségek bármelyikén kapcsolatba léphet velünk.

Hogyan használjuk fel az Ön személyes adatait?

  1. A weboldal használata során
  2. A weboldalról indított visszahívás kérése kapcsán
  3. A weboldalról indított online bejelentkezésnél
  4. Az Ön KOC-cal kapcsolatos véleménynyilvánításnál
  5. Hírlevél küldésénél

További információk

Hogyan védjük az Ön adatait?

Kiknek továbbítjuk az Ön adatait?

Milyen jogai vannak Önnek, mint érintettnek?

Hová tud panaszával fordulni?

Adatvédelmi tájékoztatónk frissítései

 

  1. A webodal használata során kezelt adatok

Amikor Ön weboldalunkat böngészi, szolgáltatásainkat tekinti meg, mindeközben többféle sütit (cookie) alkalmazunk. A sütik olyan, a szerverünk által az Ön számítógépén elhelyezett rövid, számítógépek által értelmezhető fájlok, amelyek segítenek a szerverünkön futó programoknak és az Ön böngészőjének abban, hogy Ön könnyebben tudja használni weboldalunkat.

A sütik egy része azért szükséges, hogy a website-unk működőképes legyen, ezek létrehozása és az Ön számítógépén való elhelyezése előtt nem kérünk beleegyezést. Ezek a következők:

SÜTI NEVE CÉLJA TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
PHPSESSID weboldal működése lejárata a munkafolyamat vége
qtrans_front_language beállítási cookie lejárata: 1 év

 

Az általunk használt sütiken túl igénybe vesszük külső vállalatok (harmadik személyek) szolgáltatásait is, amelyek szintén sütiket helyezhetnek el az Ön számítógépén, ezekhez az Ön hozzájárulását, beleegyezését kérjük. Ezek a következők:

SÜTI NEVE CÉLJA TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
_ga statisztikai adatgyűjtés lejárata: 2 év
_gat statisztikai adatgyűjtés lejárata: a munkafolyamat vége
_gid statisztikai adatgyűjtés lejárata: a munkafolyamat vége
ads/ga-audiences marketing adatgyűjtés lejárata: a munkafolyamat vége
fr marketing adatgyűjtés lejárata: 3 hónap
IDE marketing adatgyűjtés lejárata: 1 év
pagead/1p-user-list/# marketing adatgyűjtés lejárata: a munkafolyamat vége
test_cookie marketing adatgyűjtés lejárata: a munkafolyamat vége
tr marketing adatgyűjtés lejárata: a munkafolyamat vége

 

Amennyiben további információra kíváncsi arról, hogyan használjuk a sütiket, kérem, érdeklődjön a fenti elérhetőségek valamelyikén.

 

 

  1. A weboldalról indított visszahívás kérése kapcsán kezelt adatok

Az Ön által egyszeri alkalommal kért visszahívás során az Ön önkéntes hozzájárulásán alapulva a következő személyes adatokat kezeljük, az alábbi célokkal:

név az Ön azonosítása
e-mail cím az Önnel való kapcsolattartás
telefonszám az Önnel való kapcsolattartás
üzenet a válaszadáshoz, visszahíváshoz szükséges

 

Ezeket az adatokat az Ön kérésének, kérdésének megválaszolására, az Ön visszahívására használjuk szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Az Ön adatait, az Önt követő visszahívás után, töröljük rendszerünkből.

Ezen adatokat semmilyen automatizált döntési rendszerben nem használjuk fel.

 

  1. A weboldalról indított on-line bejelentkezésnél kezelt adatok

Az Ön által egyszeri alkalommal kért bejelentkezési időpont foglalása során az Ön önkéntes hozzájárulásán alapulva a következő személyes adatokat kezeljük Önről, az alábbi célokkal:

kiválasztott kezelés megjelölése időpont foglaláshoz szükséges
szakrendelés kiválasztása időpont foglaláshoz szükséges
a választott orvos megjelölése időpont foglaláshoz szükséges
vizsgálat kiválasztása időpont foglaláshoz szükséges
időpont megadása időpont foglaláshoz szükséges
név az Ön azonosítása
születési dátum az Ön azonosítása
e-mail cím az Önnel való kapcsolattartás
telefonszám az Önnel való kapcsolattartás
megjegyzés időpont foglalás részleteivel kapcsolatban

 

Ezeket az adatokat az Ön időpontjának lefoglalására használjuk, kezeléseinkkel kapcsolatban.

Az Ön adatait az időpont érvényességi idejének lejárta után töröljük rendszerünkből.

Ezen adatokat semmilyen automatizált döntési rendszerben nem használjuk fel.

 

 

  1. Az Ön KOC-cal kapcsolatos véleménynyilvánításnál kezelt adatok

Az Ön által egyszeri alkalommal tett véleménynyilvánítása során, az Ön önkéntes hozzájárulásán alapulva, a következő személyes adatokat kezeljük, az alábbi célokkal:

név az Ön azonosítása
vélemény véleménynyilvánítás céljából

 

Ezeket az adatokat weboldalunkon a véleménynyilvánítás hitelessége miatt használjuk.

Az Ön adatait, az Ön önkéntes hozzájárulása visszavonásáig kezeljük.

Ezen adatokat semmilyen automatizált döntési rendszerben nem használjuk fel.

 

  1. Hírlevél küldésénél

Az Ön által kért Hírlevélre való feliratkozás során, az Ön önkéntes hozzájárulásán alapulva, a következő személyes adatokat kezeljük, az alábbi célokkal:

név az Ön azonosítása
e-mail cím az Önnel való kapcsolattartás

 

Ezeket az adatokat az Ön tájékoztatása céljából, hírlevél küldésére használjuk szolgáltatásainkkal, kezeléseinkkel kapcsolatban.

Az Ön adatait, az Ön önkéntes hozzájárulása visszavonásáig (pl. hírlevélről való leiratkozás) kezeljük.

Ezen adatokat semmilyen automatizált döntési rendszerben nem használjuk fel.

 

Kik kezelik az adataimat?

Az Ön adatait munkatársaink kezelik, kizárólag a feladataik elvégzéséhez elengedhetetlenül szükséges mértékben.

 

Hogyan kezeljük a böngészőben beállítható Do Not Track (nyomkövetés tiltása) jelzésket?

Weboldalunk fejlesztése és működtetése során figyelembe vesszük az Ön rendszerétől érkező Do Not Track beállításokat.

 

 

Hogyan védjük az Ön személyes adatait?

Weboldalunkon rendszeresen használunk sérülékenység vizsgáló rendszert.

Weboldalunkon rendszeren használunk kártevő kereső rendszert.

Az Ön személyes adatait tűzfallal védett hálózaton tároljuk, amelyet hozzáférés szabályozó rendszerrel egészítettünk ki, így csak azok férhetnek hozzá munkatársaink közül, akinek erre munkaköréből adódóan lehetőséget adtunk. A weboldalhoz való általános hozzáférést és adatbekérést SSL kulccsal és technológiával védett kapcsolaton keresztül lehet megtenni.

 

Adatátadás harmadik fél részére

Mi nem adjuk el és nem kereskedünk az Ön személyes adataival, és semmilyen más módon sem bocsájtjuk azokat harmadik fél részére az Ön tudta nélkül.

Az Ön személyes adatainak feldolgozását alapvetően mi látjuk el. Az adatfeldolgozás kapcsán kiszervezett feladatokhoz az I. mellékletben meghatározott adatfeldolgozó partnereket használjuk. Az adatfeldolgozó partnereink listáját, és a kezelt adatok körét és az adatfeldolgozás célját az Ön számára az adatkezelés megkezdése előtt elérhetővé tesszük törvényi kötelezettségeinknek megfelelően. Az adatfeldolgozók felé átadott adatokért, illetve az adatfeldolgozók tevékenységéért mi felelünk.

Törvényi kötelezettségeink teljesítése során a szabályozásokban elvárt szervezetek és hatóságok törvényi felhatalmazás esetén betekintést nyerhetnek üzletmenetünkbe, így ennek kapcsán az Ön adataiba is.

Statisztikai és elemzési okokból az Ön adatait csak anonimizált, – így személyes jellegétől megfosztott -, Önhöz már semmilyen módon nem kapcsolható formában felhasználhatjuk. Velünk szerződésben lévő harmadik felek részére, az anonimizált adatokat viselkedés elemzésre átadhatjuk.

 

Hogyan bánunk a gyermekek adataival?

Üzleti működésünk során szülői hozzájárulással végzünk szolgáltatásokat gyermekek számára, adtaikat kiemelt biztonsággal kezeljük.

 

Milyen jogaim vannak, mint érintettnek?

Az Info tv., valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (GDPR – Általános Adatvédelmi Rendelet) alapján az Ön jogai a következők:

  • tájékoztatás joga
  • helyesbítés joga
  • törléshez való jog
  • az “elfeledtetéshez való” jog
  • az adatok zárolásához/korlátozásához való jog
  • tiltakozáshoz való jog
  • bírósághoz forduláshoz való jog
  • hatósághoz fordulás joga

Az Ön egyes jogainak részletes meghatározásai, korlátai belső Adatvédelmi Szabályzatunkban kerültek meghatározásra.

 

Hol és hogyan kérhetek részletes tájékoztatást az adatok kezeléséről?

Tájékoztatás kérését, valamint egyéb jogainak gyakorlását – ha azt jogi szabályozás nem zárja ki – a dpo@koc.hu email címre, vagy a fent megjelölt más elérhetőségeinkre küldött nyilatkozattal teheti meg. A megkapott nyilatkozatokat és kérdéseket, kéréseket a beérkezéstől számított legrövidebb időn belül, de maximum 20 munkanapon belül megvizsgáljuk és megválaszoljuk, valamint megtesszük a szükséges lépéseket a nyilatkozatban, az Adatvédelmi Szabályzatunkban, valamint a vonatkozó jogszabályokban rögzítettek alapján.

 

Hova fordulhatok az önrendelkezési jogom megsértése esetén?

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

www: http://www.naih.hu

e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Kiskorúakat sértő, gyűlöletkeltő, kirekesztő tartalmakkal, helyreigazítással, elhunyt személy jogaival, jó hírnév megsértésével kapcsolatos jogainak megsértése esetén Ön a következő helyre fordulhat:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.

Levélcím: 1525. Pf. 75.

Tel: +36 (1) 457-7100

Fax: +36 (1) 356-5520

e-mail: info@nmhh.hu

Ön, jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. Az, hogy az adatkezelés a jogszabályokban foglaltaknak megfelel, mi, mint adatkezelők vagyunk kötelesek bizonyítani.

Amennyiben, mi, mint adatkezelők az Ön személyes adatait jogellenesen kezeljük, vagy megszegjük az adatbiztonság követelményeit és így az Ön személyiségi jogait megsértjük, Ön sérelemdíjat követelhet tőlünk.

 

Egyéb információk

Kijelentjük, hogy Adatkezelési Tájékoztatónkat az időközben módosuló jogszabályi háttér, valamint belső szabályzataink változásával összehangoljuk, ezért a megváltoztatására a jogot fenntartjuk.

 

Kelt: 2018.

Dr. Papp Ildikó

 

 

 

  1. melléklet — A KOC által igénybevett adatfeldolgozók listája, elérhetőségeik és az általuk végzett adatfeldolgozás rövid leírása

 

Könyvelő – pénzügyi és számviteli folyamatok adminisztrálása

Petrax2001 Kft.

Cím: Benczúr utca 41

Telefonszám: 06-1-246-6160

Mail: toth.erzsebet@census.hu

 

Cenzus Controlling Kft.

Cím: Benczúr utca 41

Telefonszám: 06-1-246-6160

Mail: toth.erzsebet@census.hu

 

Számlázó program – számlázással kapcsolatos on-line szolgáltatás

Kulcs-Soft Számitástechnika Nyrt.

Cím: 1016 Budapest, Mészáros utca 16.

Telefonszám: 06-1-336-5300

Mail: info@kulcs.soft.hu

 

KBOSS.hu Kft. (Számlázz.hu)

Cím: 1062 Budapest, Andrássy u. 98.

Telefonszám: 06-30-354-4789

Mail: info@szamlazz.hu

 

Ügyvéd – szerződések teljesítése kapcsán felmerülő jogi feladatok, behajtás

Dr. Drimál Szilvia

Cím: 1052 Budapest, Fehérhajó utca 8-10. 3. em. 7.

Telefonszám: 06-30-339-7914

Mail: szilvia@drimal.hu

 

Tárhelyszolgáltató – adattárolás, szerverhoszting

Dotroll Kft.

Cim: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.

Telefonszám: 06-1-432-3232

E-mail: support@dotroll.com

 

Weboldal fejlesztése

László Tamás E.V.

Cím: 2481 Velence, Rákóczi utca 22.

Telefonszám: 06-20-349-6665

E-mail: laszlo.tamas@webshopcenter.hu

 

Webmarketing – SEO keresőoptimalizálás

Profit & Partners Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Cím: 2241 Sülysáp, Pesti út 53.

Telefonszám: 06-1-269-2293

E-mail: info@profitandpartners.hu

 

Webmarketing – Google Ads szolgáltatás

Full Smart City Kft.

Cím: 4400 Nyiregyháza, Tavasz utca 6/a 1. em. 2.

Telefonszám: 06-30-326-7410

E-mail: peter.bodnar@t-email.hu

 

Orvosi nyilvántartó rendszer – Dokirex szolgáltató, fejlesztő

Kardi-Soft Technológiai Kft.

Cím: 9024 Győr, Táncsics M. utca 43.

Telefonszám: 06-70-374-9393

Mail: info@kardi-soft.hu

 

Ügyvezetői feladatok ellátása

Médiabó Kft.

Cím: 1145 Budapest, Amerikai út 10.

Telefonszám: 06-30-535-9639

E-mail: szabo.akos@mediabo.hu

 

További adatfeldolgozóink a KOC szerződött orvos partnerei.