Orvos információk

Dr. Takács Doloresz

Dr. Takács Doloresz

esztétikai bőrgyógyász

    1992: Semmelweiss Egyetem Általános Orvostudományi Kar (summa cum laude minősítés)

hétfő 10.00-14.00, péntek 15.00-19.00

„Az orvosi pályára a segítségnyújtás és a gyógyítás öröme vonzott. Megértéssel és együttérzéssel tudok viszonyulni a páciensek bőrproblémáihoz. Célom, hogy szaktudásommal a leghatékonyabb megoldáshoz segítsem betegeimet, illetve hogy a krónikus bőrbetegségek esetén segítsek a tünetmentes állapot fenntartásában és a betegség elfogadásában.”

2006-tól: az Országos Sportegészségügyi Központ, valamint magán-bőrgyógyászati szakrendelésen dolgozom, általános bőrgyógyászat és kozmetológia területen.
2000-2006: a III. és a XIII. kerületi Bőr- és Nemibeteg szakrendeléseken dolgoztam a járóbeteg ellátásban.
2000: szakvizsga bőr- és nemibetegségek, kozmetológia szakterületen.
1992-2000 között a Fővárosi Szent István Kórház 2. Bőrgyógyászati Osztályán dolgoztam fekvőbeteg ellátás területén.

Az orvosláson belül azért választottam hivatásomul a bőrgyógyászatot, mert bár a bőrbetegségek többsége szerencsére nem okoz súlyos, az életet rövid vagy hosszútávon veszélyeztető elváltozásokat, a bőrtünetek azonban kozmetikai-esztétikai szempontból mégis rendkívül zavaróak, rontják az életminőséget. Mivel gyakran a kívülállók számára is láthatóak, a páciensekben a betegségükkel kapcsolatos szégyenérzetet okozhatnak, ami kedvezőtlen hatással van önértékelésükre és társas kapcsolataikra.

Fontosnak tartom a folyamatos továbbképzést, ezért különböző tanfolyamokkal bővítettem szaktudásomat: Lézermedicina alaptanfolyam, Esthélis ránc- és ajakfeltöltés workshop, Drakula terápia tanfolyam.

Angol és spanyol nyelven beszélek.