Dr. Fábián Melinda

Dr. Fábián Melinda Ph.D

Bőr- és nemigyógyász - esztétikai bőrgyógyász

Panaszok, amelyekkel fordulhat hozzám:

Bőrgyógyászat

 • Bőrbetegségek, bőrfertőzések, heveny bőrtünetek
 • Problémás, érzékeny bőr, bőrelváltozások
 • Allergiás bőrtünetek
 • Anyajegyszűrés
 • Csalánkiütés
 • Ekcéma
 • Haj és fejbőr problémák
 • Pattanás, akné
 • Pikkelysömör.allergia
 • Uszodai (futószemölcs), egyéb szemölcs talpon, tenyéren, .stb.
 • Anyajegyszűrés
 • Pigmentfoltok
 • Rozácea

STD, nemigyógyászat

 • STD, nemigyógyászati problémák (férfiaknál, nőknél):
 • Tripper, kankó, gonorrhea
 • Nemi szemölcsök
 • Szifilisz
 • HPV, Humán Papillóma Vírus
 • Hepatitis
 • Hüvelygomba
 • Herpresz
 • Folyás
 • Klamídia (Chlamydia)

Orvosi esztétika

 • A hyaluronsavas esztétikai kezelések teljes palettája: ráncfeltöltések, arcformázások az arc teljes területén. Ránctalanító botox kezelések a természetes mimikák megőrzése mellett.
 • Legkorszerűbb fiatalító kezelések, amelyek segítik a bőr természetes kollagén termelődéséhez: Skin Booster, Aquagold Microtűs kezelés, Hydrobalance kezelés, Volite kezelés
 • Bőrmegújító hámlasztások
 • Frakcionált lézeres kezelések
 • Scarlet kezelés
 • ONIX rádiófrekvenciás végleges izzadásgátló kezelés

Diplomám 2014-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgozom, ahol kezdetben a fekvőbeteg osztályokon, majd az általános bőrgyógyászati, az STI (szexuális úton terjedő fertőzések)/nemigyógyászati, az allergológiai és az onkodermatológiai ambulanciákon szereztem szakmai tapasztalatot. A melanoma (festéksejtes bőrdaganat) klinikopatológiai és prognosztikai faktorainak vizsgálata témakörben 2018-ban PhD fokozatot szereztem. Kutatási eredményeimet hazai és nemzetközi folyóiratokban publikáltam.

2020-ban bőr-, nemigyógyászat és kozmetológia szakvizsgát szereztem kiváló minősítéssel. 2021-ben a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika általános és allergo-immunológiai fekvőbeteg osztályán tevékenykedtem osztályvezetőként. A betegellátás és a kutatás mellett orvos- és fogorvostanhallgatók gyakorlati és elméleti oktatásában is részt veszek angol és magyar nyelven. Hazai és nemzetközi kongresszusok aktív és rendszeres résztvevője (előadóként és hallgatóként is), valamint a magyarországi (MDT) és az európai bőrgyógyászati társaság (EADV) tagja vagyok.

Már egyetemi éveim alatt célommá vált a holisztikus, komplex orvoslás gyakorlása, a bőrbetegségek okának, patomechanizmusának megértése és felderítése, azok belgyógyászati kórképekkel való kapcsolata, hiszen ezek elengedhetetlenek az adekvát kezeléshez, és így a kórképek gyógyításához. Kifejezetten előszeretettel végzem jóindulatú bőrnövedékek fagyasztásos (cryoterápia), elektrokauteres és lézeres eltávolítását, valamint esztétikai kezeléseket. Fontosnak tartom, hogy pácienseim a jelenleg elérhető leghatékonyabb és legmodernebb kezelést kapják, és a tüneti terápia mellett a háttérben álló ok felderítését is elvégezzük. Fentiek miatt, elméleti és gyakorlati tudásom elmélyítése céljából számos neves európai egyetemen és egyetemi klinikán töltöttem szakmai gyakorlataim egy részét már egyetemi éveim alatt (Karolinska Institutet (Stockholm), Croydon University Hospital (London), Universitat Rovira i Virgili (Tarragona, Spanyolország), Medical University of Plovdiv (Plovdiv), Istanbul University, Faculty of Medicine (Isztambul) és bőrgyógyászati szakorvosképzésem alatt is (Barcelona, Pozsony (EADV tanfolyamok) Madrid, Párizs (EADV kongresszusok)), Research Institute for Tropical Medicine (tanulmányút, Manila, Fülöp-szigetek).

Véleményem szerint az alapos és precíz orvosi vizsgálat, a személyre szabott kezelés és a pácienssel való kölcsönös bizalom vezethet megfelelő diagnózishoz és eredményes, esztétikai szempontból is tökéletes eredményhez.

Pácienseink mondták:

„Profi, precíz, rendkívül felkészült és nagyon figyelmes. Mindenről átfogó tájékoztatást kaptam, egyetlen kérdésem sem maradt megválaszolatlanul. Több kezelésen voltam már a doktornőn, mindegyik hibátlanul sikerült, minden alkalommal nagyon elégedett voltam az eredménnyel. Szívből ajánlom mindenkinek!”

„Szakmailag nagyon felkészült, kedves, precíz. Nagyon sok hasznos tanàcsot kaptam a Doktornőtől a betegségemmel kapcsolatban. Hàlàsan köszönöm az alapos szakvéleményt. Mindenkinek szívből ajánlom.”

„Először jártam a Doktornőnél, első benyomásra nagyon kedves, intelligens, megnyerő a személyisége. Elsőre megállapította betegségem diagnózisát. Köszönöm az elkötelezett munkát.”

„Nagyon kedves, figyelmes, a kezelés utáni gyógyulást is figyelemmel kísérte, bármikor fordulhattam hozzá a kérdéseimmel. Szívesen megyek hozzá újra és nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.”

„Csak csupa pozitívumot tudok említeni a doktornőről. Szívből ajánlom mindenkinek, aki egy profi, kedves és türelmes orvost keres. Köszönöm az összes segítséget, amit kaptam, remélem lesz még alkalmunk találkozni :)”

„Nagyon alapos volt, minden általam említett panaszra azonnal reflektált. Nekem már ő A bőrgyógyászom.”

„Szimpatikus, kedves doktornő. Csak ajánlani tudom :)”

„Precíz, kedves, türelmes orvos, akit csak ajánlani tudok.”

„Sajnos egy makacs bőrprobléma miatt kénytelen voltam bőrgyógyászhoz fordulni. Fábián doktornőre esett a választásom, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. A kezelésnek köszönhetően a panaszaim jelentősen csökkentek, hálásan köszönöm a gyors segítséget, ajánlom mindenkinek a Doktornőt.”

„A doktornő kezelése valóban csodálatos eredményeket hozott számomra! A lézeres arckezelés fantasztikus volt a pigmentfoltjaim kezelésére. Kicsit izgultam, de a Doktornő végig nagyon kedves és mosolygós volt, így biztos kezekben éreztem magam a kezelés elejétől a végéig.”

„A doktornő már az első alkalommal nagyon szimpatikus volt, ezért már csak hozzá járok a bőrpanaszaimmal. Mindig nagyon kedves, körültekintő, maximálisan odafigyel a pácienseire.”

„Nagy öröm számomra, hogy a Doktornőhöz már esztétikai kezelésekre is lehet időpontot foglalni. Nagyon precíz és alapos orvos, ajánlom mindenkinek.”

„Lézeres arckezelésen vettem részt a Doktornőnél, aminek az eredményével nagyon meg vagyok elégedve. Aki hozzám hasonlóan pattanás utáni hegekkel küzd, annak mindenképpen ajánlom ezt a kezelést, és Fábián doktornőt is.”

„Szakértelem, kedvesség, türelem, empátia. Ilyen egy igazi orvos, örülök, hogy rátaláltam Fábián doktornőre.”

„Figyelmes, empatikus, kedves és nagyon alapos volt a Doktornő. A kezelés, amit javasolt teljes mértékben bevált, biztos vagyok benne, hogy a legközelebb is őt fogom választani.”

„Nagyon megértő és türelmes volt. Végig figyelt és meghallgatta a panaszaimat. Általa javasolt terápia rendkívül hatékony volt, pedig már több bőrgyógyász is látott.”

„Profi, a munkáját maximális odaadással végző, figyelmes, kedves. Több hasonló kezelésen voltam már más bőrgyógyászoknál, de nála lett a legjobb a végeredmény. Szívből ajánlom mindenkinek!”

„Többféle panasszal érkeztem a doktornőhöz várandós kismamaként. Mindegyikre maximálisan kitértünk, amit lehetett, ambulánsan azonnal kezelésbe vett. A találkozás végén még egyszer mindent összefoglalt, így semmilyen kérdés nem maradt bennem. Bizalmam az irányába azonnal kialakult, csak ajánlani tudom őt.”