Kozmetika

Személyre szabott arckezelések: arctisztítás, szemkörnyék kezelés, hidratáló, tápláló, speciális anti-aging kezelés; testkezelések.

Speciális nyirokmasszázs-technikára épülő kozmetikai testkezeléseink a méregtelenítést és karcsúsítást, cellulitkezelést szolgálják. Ezen túlmenően hatékony mezoterápiás és orvosi dermapennel történő arc- és testkezelésekkel állunk rendelkezésre.

Személyre szabott kezeléssorozatokkal és prémium minőségű termékek használatával garantáljuk a kimagasló minőséget kozmetikánkban is. Gisele Delorme biotechnológiai összetevők és az aromaterápia ötvözésével kialakított kozmetikumait használjuk arc- és testkezeléseinkhez. A termékpaletta magas hatóanyag-tartalmú alaptermékek mellett, különleges, 100%-ban természetes eredetű szérumokból, koncentrátumokból áll. A hatóanyagok egy bőrdiagnózist követően a bőrtípusnak és a bőr pillanatnyi állapotának megfelelően teljesen személyre szabhatóak. Az egyes hatóanyagok kölcsönösen felerősítik egymás hatását és a speciális nyirokmasszázs-technikával történő alkalmazásukkal látványos és hosszan tartó hatás biztosítanak.

MAGAS SZÍNVONALÚ, PROFESSZIONÁLIS ORVOSI KOZMETIKAI ARCKEZELÉSEINK ÉS TESTKEZELÉSEINK AZ ORVOS-ESZTÉTIKAI BEAVATKOZÁSAINK MÉLTÓ KIEGÉSZÍTŐI. SEGÍTSÉGÜKKEL HOSSZABB TÁVON FENNTARTHATÓ A SZÉPÉSZETI KEZELÉSEINK EREDMÉNYE!

Ingyenes bőrápolási tanácsadás
Kozmetikusaink ingyenes bőrápolási szaktanácsadással és otthoni ápolásra való professzionális készítményekkel segítenek a bőrápolásban. A megfelelő otthoni bőrápolás a kezelések eredményeinek fenntartása érdekében nagyon fontos. Ezért kozmetikusaink segítenek kiválasztani a bőrtípusnak megfelelő kozmetikumokat, személyre szabott tanácsokat adnak.

Kellemes légkör, relaxáló szépülés
Nagyon fontos a számunkra vendégeink kényelme és elégedettsége, ezért kozmetikai kezeléseink nyugodt, barátságos, pihentető környezetben történnek. Nem titkolt célunk, hogy a kozmetikánkban töltött idő alatt a szépülésen túl, kizárva a külvilágot, kellemesen ellazulhasson és feltöltődhessen.