Kozmetika

“Magas színvonalú, professzionális orvosi kozmetikai arckezelésink és testkezeléseink az orvos-esztétikai beavatkozásaink méltó kiegészítői, segítségükkel hosszabb távon fenntartható a szépészeti kezeléseink eredménye”


 

Milyen kezeléseket végzünk?

 

Speciális nyirokmasszázs-technikára épülő kozmetika Budapest belvárosában:  testkezeléseink a méregtelenítést és karcsúsítást, cellulitkezelést szolgálják. Ezen túlmenően hatékony mezoterápiás és orvosi dermapennel történő arc- és testkezelésekkel állunk rendelkezésre.

Személyre szabott kezeléssorozatokkal és prémium minőségű termékek használatával a KOC kozmetika garantálja a kimagasló minőséget. Gisele Delorme biotechnológiai összetevők és az aromaterápia ötvözésével kialakított kozmetikumait használjuk arc- és testkezeléseinkhez. A termékpaletta magas hatóanyag-tartalmú alaptermékek mellett, különleges, 100%-ban természetes eredetű szérumokból, koncentrátumokból áll. A hatóanyagok egy hozzáértő kozmetika által végzett bőrdiagnózist követően a bőrtípusnak és a bőr pillanatnyi állapotának megfelelően teljesen személyre szabhatóak. Az egyes hatóanyagok kölcsönösen felerősítik egymás hatását és a speciális nyirokmasszázs-technikával történő alkalmazásukkal látványos és hosszan tartó hatás biztosítanak.

Kozmetikusaink ingyenes bőrápolási szaktanácsadással és otthoni ápolásra való professzionális készítményekkel segítenek a bőrápolásban.

Kezeléseket végző kozmetikusaink:

  • Móricz Stefánia
  • Kovács Annamária

Árak

  • Szemöldök tetoválás eltávolítás: 25000 Ft
  • Szájkontúr tetoválás eltávolítás: 25000 Ft