Köröm problémák

“Megszabadítjuk Önt az egyik legkínzóbb, legfájdalmasabb gyulladásos betegségtől, és többé nem kell takargatnia lábfejét!”


 

Mitől keletkezhet fertőzés?

 

A lábbeli nem megfelelő megválasztása, vagy a közös zuhanyzók papucs nélküli használata, műszálas harisnyák és zoknik viselése mind melegágyai a gombafertőzésnek és a körömbenövésnek. Kellemetlen,  gomba okozta rendkívül gyakori bőrfertőzés. Gombás fertőzés jelenhet meg a lábujjak között, a talpon, de test szerte a hajlatokban, és a nemi szervek területén is, erősen viszkető, hámló kiütések formájában. A gombás megbetegedések civilizációs ártalomnak tekinthetők, mert az emberek többfajta, zárt, műanyag ruhát viselnek, és ez kedvez a gombák szaporodásának, kellemetlen tüneteket okozva. Komoly egészségügyi panaszokhoz vezethet!

 

 

benőtt köröm és körömágy plasztikája, vagy eltávolítása gyakori kezelés. A leggyakrabban a nagy lábujjakon előforduló betegség, és aki szenvedett már tőle, az pontosan tudja, milyen kellemetlen és fájdalmas. A körömbenövés oka a kemény köröm és a környezeti lágy rész kapcsolatából eredő gyulladásos reakció, amely egyoldali, de gyakran kétoldali elváltozás

Online konzultáció

Időpontfoglalás

Árak

  • Orvosi vizsgálat, konzultáció: 19000 Ft
  • Szakorvosi vizsgálat, konzultáció: 21500 Ft