Bőrgyógyászat

Anyajegyszűrés, ekcéma, szemölcs, rozácea, akné, pikkelysömör, bőrgomba, körömgomba kezelése, allergiateszt.

Centrumunk a bőrgyógyászat minden szakágával foglalkozik: általános és gyermek bőrgyógyászat, bőrsebészet, kozmetológia, esztétikai bőrgyógyászat, nemigyógyászat. Szakorvosaink gyermek bőrgyógyász, bőr-és nemigyógyász, kozmetológus képesítéssel rendelkeznek, kórházi háttérrel, több éves- évtizedes gyakorlattal, magukat folyamatosan képezve, többen oktatnak, tudományos karrierrel, PHD fokozattal is rendelkeznek.

Forduljunk bőrgyógyász szakorvoshoz évente rendszeres állapotvizsgálatra, anyajegyszűrésre és akkor is, ha bőrünk kiütéses, hólyagos, gyulladt, hámlik, fáj, éget, viszket, ha az anyajegyek mérete, formája, színe megváltozik. Számos kórokozó terjeszt bőrfertőzéseket, a legyakoribb baktérium okozta bőrbetegségek az orbánc, ótvar, szőrtüszőgyulladás. Bakteriális bőrfertőzésre utalhatnak a gennyes, gyulladt kiütés A gomba a bőrön felületes fertőzést okoz, elsősorban testhajlatokban, erre a hámló foltok kialakulása jellemző. Igen gyakori továbbá a körömgombásodás. A vírusos bőrbetegségek sokfélék, ide tartozik a közönséges szemölcs (tenyéren, talpon), uszodaszemölcs, övsömör, ajakherpesz, mononukleózis. Élősködő parazita okozza a viszketéssel járó rühösséget és fejtetvességet.

Online bejelentkezés szakorvoshoz
Visszahívás kérése

Bőrünk testünk első védelmi vonala. 3 része van: a hám a legfelső réteg, irha és bőralja. A pórusok a hámrétegben levő nyílások, valamint az izzadság és faggyúmirigyek nyílásai. Az irhában zajlik a mechanikai védelem, valamint a szervezet immunrendszerének és a só-vízháztartásnak a szabályozása, itt vannak a bőrt ellátó szőrtüszők és faggyúmirigyek. Ha a bőr az irharétegig sérül, maradandó heggel gyógyul. A bőraljának egyik feladata a hőszigetelés, itt találhatók azok a zsírsejtek, melyek egységekbe tömörülve cellulitiszként jelennek. Ez a réteg főleg zsírszövetekből áll, fogyáskor ez tűnik el először. Bőrünk rendkívül összetett, sok feladatot lát el, mind terjedelmében, mind súlyában jelentős, így a bőrtünetekre, bőrproblémákra érdemes odafigyelni, mert a bőrbetegségen, bőrfertőzésen túl komolyabb betegséget is jelezhetnek.

Szakorvosaink által leggyakrabban kezelt problémák, tünetek:

 

ÁRAK
• Szakorvosi vizsgálat 15 – 18.000 Ft
• Szakorvosi kontroll vizsgálat 10.000 Ft
• Receptírás (konzultáció nélkül) 3.000 Ft
• Receptírás + rövid konzultáció 6.000 Ft
• Injekció beadása (a beadandó gyógyszer ára nélkül) 6.000 Ft
• Sürgősségi felár 5.000 Ft
• Bőrgyógyászati munkaalkalmassági vizsgálat 8.000 Ft
Árak (bőrsebészet)
• Szakorvosi vizsgálat, konzultáció (beavatkozás azonnali elvégzése esetén ingyenes) 12.000 Ft
• Szakorvosi kontroll vizsgálat 10.000 Ft
• Kötözés, varratszedés 10.000 Ft
• Sürgősségi felár 5.000 Ft
• Benőtt köröm lézeres eltávolítása, körömágyplasztika: 1 oldal: 39.000 Ft, 2 oldal: 50.000 Ft, 3 oldal: 65.000 Ft, 4 oldal: 8. 000 Ft
• Bőr alatti zsírcsomók, faggyúmirigy ciszták sebészeti eltávolítása: 1 képlet: 35 000 Ft, 2 képlet: 49.000 Ft, 3 képlet: 60.000 Ft, 4 képlet: 70.000 Ft, 5 képlet: 80.000 Ft, szövettani vizsgálat képletenként (külső laboratóriumban): 5.000 Ft, Punch biopsia – külső laboratóriumban szövettani vizsgálattal: 15.000 Ft