„Képesek harmonikusabbá varázsolni az arcod, megnyerőbbé téve egész megjelenésed”

 


Milyen beavatkozásokat végzünk?

 

Szakorvosaink megoldásai az öregedés jeleire, a ráncokra vagy a rugalmasságát vesztett bőrre. Képesek harmonikusabbá varázsolni az arcod, megnyerőbbé téve egész megjelenésed. Arcesztétikai beavatkozásaink nincsenek korhoz kötve, hiszen a szem alatti karikák, a vékony ajak, a túlságosan keskeny vagy szögletes arcforma, vagy az előnytelen orrvonal genetikai adottságok, amik hialuronsavas arcformázással könnyedén korrigálhatók. Így műtét nélkül elérhetővé válik a számodra legelőnyösebb megjelenés.

A minimálisan invazív, vágás nélküli arcesztétikai kezelések legszélesebb spektrumával állunk rendelkezésedre, melyek a bőr minőségének, állagának, hidratáltságának javításától (hydrobalance kezelés, Skin Booster, Drakula terápia, hámlasztás, Aquagold kezelés), a ráncok eltüntetésén, csökkentésén keresztül ( mimikai ráncok kezelése, hialuronsavas ráncfeltöltés), az egész arcforma harmonikusabbá tételéig (szálbehúzások, hialuronsavas vagy Radiesse-szel történő arcfeltöltés) nyújtanak megoldást.

A konzultáció során esztétikai bőrgyógyászaink megtalálják a számodra optimális kezelést, hogy a maximálisan elégedett és magabiztos lehess.

Arcesztétikai kezelések