Dr. Halmy Csaba

Dr. Halmy Csaba

Plasztikai sebész

Panaszok, amelyekkel fordulhat hozzám:

Plasztikai Sebészet

  • Mellplasztika – implantátum, mellfelvarrás
  • Nagyfokú fogyás után plasztikai műtétek: hasplasztika, combplasztika, karplasztika, fenékplasztika
  • Arcplasztika,
  • Szülés utáni hasplasztika
  • Zsírleszívás, zsírátültetés, zsírfeltöltés
  • Szemhéjplasztika (ambuláns, altatás nélkül)
  • Fülplasztika (ambuláns, altatás nélkül)
  • Intimplasztika, kisajakplasztika (ambuláns, altatás nélkül)
  • Anyajegy, képlet sebészeti eltávolítás

Több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezem a plasztikai sebészet terén. Az ország legnagyobb plasztikai sebészeti osztályának, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ – Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti osztályának részlegvezető főorvosaként számos helyreállító műtétet végzek. Főként kóros elhízásból gyógyult betegek rekonstrukciójával foglalkozom, főleg mellplasztika, has-, kar-, törzs-, hát-, fenék-, comb-, szeméremdomb plasztikai műtétekkel. A rekonstrukciós beavatkozások csúcsát a balesetek, daganatok, fertőzések utáni lebenyplasztikák, ill. szabadlebeny műtétek jelentik, amelyeknél a legmagasabb mikrosebészeti technikákat alkalmazom. Tanulmányútjaim során nemzetközi tapasztalatokkal is gazdagítottam tudásom Franciaországban, az Egyesült Államokban, Svédországban és Németországban. Négy hónapos németországi tanulmányutam során ismertem meg a BodyJet zsírleszívó technikát, ami nemcsak ezért előnyös, mert a testkontúr javítását kíméletes zsírszívással éri el, hanem mert az ultramodern technológiájának köszönhetően az átültetett zsír nagyobb arányú túlélését teszi lehetővé más hagyományos technikákkal szemben.

Pácienseink mondták:

Dr. Halmy Csabánál jártam, számomra kitűnő orvos, magasszintű precizitással és empátiával és alaposságával, türelmével. Az emberközpontú ügyfélfogadás és a „verhetetlen” kommunikáció szintén erősségük. Bárkinek ajánlom a doktor urat és mindkét klinikát is.

Halmy doktor úrnál voltam képlet eltávolításon. A környezet gyönyörű, a recepción nagyon kedvesen fogadtak, a Doktor Úr különösen türelmes és odafigyelő volt, professzionális munkát végzett.

Hosszú idő után szántam rá magam, hogy egyáltalán bátorságom legyen bárkivel beszélni a problémámról, de végül hosszas keresgélés és kudarc után a KOC-ban Dr. Halmy Csaba segítségével megtaláltam a megoldást. Ő egy végtelenül kedves ember és nagyon jó szakember. A megbeszélések és a beavatkozás alatt, után csak kellemes érzésem volt a fájdalmak ellenére. A műtét napján az ott dolgozó asszisztencia és a gondomat viselő nővér, mind, mind nagyon kedvesen bántak velem.