Dr. Halmy Csaba

Dr. Halmy Csaba

Plasztikai sebész

Panaszok, amelyekkel fordulhat hozzám:

Plasztikai Sebészet

  • Mellplasztika – implantátum, mellfelvarrás
  • Nagyfokú fogyás után plasztikai műtétek: hasplasztika, combplasztika, karplasztika, fenékplasztika
  • Arcplasztika,
  • Szülés utáni hasplasztika
  • Zsírleszívás, zsírátültetés, zsírfeltöltés
  • Szemhéjplasztika (ambuláns, altatás nélkül)
  • Fülplasztika (ambuláns, altatás nélkül)
  • Intimplasztika, kisajakplasztika (ambuláns, altatás nélkül)
  • Anyajegy, képlet sebészeti eltávolítás

Több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezem a plasztikai sebészet terén. Az ország legnagyobb plasztikai sebészeti osztályának, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ – Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti osztályának részlegvezető főorvosaként számos helyreállító műtétet végzek. Főként kóros elhízásból gyógyult betegek rekonstrukciójával foglalkozom, főleg mellplasztika, has-, kar-, törzs-, hát-, fenék-, comb-, szeméremdomb plasztikai műtétekkel. A rekonstrukciós beavatkozások csúcsát a balesetek, daganatok, fertőzések utáni lebenyplasztikák, ill. szabadlebeny műtétek jelentik, amelyeknél a legmagasabb mikrosebészeti technikákat alkalmazom. Tanulmányútjaim során nemzetközi tapasztalatokkal is gazdagítottam tudásom Franciaországban, az Egyesült Államokban, Svédországban és Németországban. Négy hónapos németországi tanulmányutam során ismertem meg a BodyJet zsírleszívó technikát, ami nemcsak ezért előnyös, mert a testkontúr javítását kíméletes zsírszívással éri el, hanem mert az ultramodern technológiájának köszönhetően az átültetett zsír nagyobb arányú túlélését teszi lehetővé más hagyományos technikákkal szemben.

Pácienseink mondták:

Dr. Halmy Csabánál jártam, számomra kitűnő orvos, magasszintű precizitással és empátiával és alaposságával, türelmével. Az emberközpontú ügyfélfogadás és a „verhetetlen” kommunikáció szintén erősségük. Bárkinek ajánlom a doktor urat és mindkét klinikát is.

Halmy doktor úrnál voltam képlet eltávolításon. A környezet gyönyörű, a recepción nagyon kedvesen fogadtak, a Doktor Úr különösen türelmes és odafigyelő volt, professzionális munkát végzett.

Hosszú idő után szántam rá magam, hogy egyáltalán bátorságom legyen bárkivel beszélni a problémámról, de végül hosszas keresgélés és kudarc után a KOC-ban Dr. Halmy Csaba segítségével megtaláltam a megoldást. Ő egy végtelenül kedves ember és nagyon jó szakember. A megbeszélések és a beavatkozás alatt, után csak kellemes érzésem volt a fájdalmak ellenére. A műtét napján az ott dolgozó asszisztencia és a gondomat viselő nővér, mind, mind nagyon kedvesen bántak velem.

„Nagyon precíz, figyelmes, szép eredménye lett a munkájának, nagyon elégedett vagyok vele.

„Teljeskörű, kedves tájékoztatás, ellátás. Minden kérdésre választ kaptam. A műtét nagyon jól sikerült. A hasműtétemet is vele szeretném megcsináltatni.

„Az orvoscentrum felkészültsége nagyon korszerű volt, a kezelés minősége is kiváló volt. A Doktor úr szakértelmének és precizitásának köszönhetően a procedúra jól ment, elégedett vagyok az eredménnyel.

„A konzultációk során nagyon kedves asszisztense fogadott, majd a Doktor úr minden kérdésemre választ adott. A műtét is nagyon jól sikerült, elégedett vagyok az eredménnyel. Mindenkinek ajánlom.

„Hálás köszönet az ambuláns műtétért Dr. Halmy Csabának, aki nagyon szimpatikus és szuper orvos, valamint a műtő személyzetnek.

„Barátságos, kedves, és nagyon profi a szakmájában.

„Esztétikai-szépészeti beavatkozásra mentem. A kapott kezeléssel maximálisan elégedett vagyok, Halmy doktor valóban odafigyel arra, hogy a pácienseknek mi okoz problémát, mit szeretnének az eljárással elérni, ennek tükrében tervezi meg a kezelés menetét. Esztétikus, az arc harmóniájával összefüggő eredményt kaptam, minőségi anyagokkal.

„Dr. Halmy Csabához kaptam konzultációs időpontot. A recepciós hölgyek kedvesek, figyelmesek. Ahogy megérkeztem, azonnal behívtak a rendelőbe. Dr. Halmy Csaba minden kérdésemre kimerítő tájékoztatást adott.

„Dr. Halmy Csabát mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, hiszen nemcsak szakmailag kiváló, hanem empatikus hozzáállása is kiemelkedő.

„Az első konzultációtól kezdve mindig éreztem, hogy Dr. Halmy Csaba tényleg meghallgatja az igényeimet és aggodalmaimat. Részletesen és érthetően elmagyarázta a kezelési opciókat, így maximális biztonságban éreztem magam.

„Dr. Halmy Csabát szívből ajánlom. Rendkívül figyelmes, empatikus orvos, aki minden kérdésemre megnyugtató válaszokat adott.

„Esztétikai kezelésekre járok a Doktor úrhoz, nagyon elégedett vagyok vele. Kedves, empatikus, nagyon odafigyel arra, hogy megnyugtasson, amikor a kelleténél jobban izgulok egy-egy beavatkozás közben.

„Nagyon izgultam a beavatkozás előtt, de a Doktor úr a kezelés előtt részletesen elmagyarázta, hogy mi fog történni, így hamar sikerült megnyugodnom. Ajánlom mindenkinek.

„Esztétikai kezelésekre járok a Doktor úrhoz, nagyon elégedett vagyok, szépen és precízen dolgozik, csak ajánlani tudom. Külön pozitívum, hogy mindig az igényeimnek teljes mértékben megfelelő kezelési tervet állítja össze.

„Nagyon elégedett vagyok a Doktor úrral, kedves volt, biztonságban éreztem magam a kezelés során, annak ellenére, hogy ez volt az első esztétikai kezelésem, és nagyon izgultam.

„Halmy doktor úr kedves, empatikus és részletesen elmagyarázza a kezelés menetét. Már kétszer jártam nála esztétikai kezelésen.

„A Doktor út kedves, alapos, precíz, mindenről részletes tájékoztatást kaptam.