Orvos információk

Dr. Halmy Csaba

Dr. Halmy Csaba

Plasztikai sebész sebész

Rendelési idő
Hétfő: 16:00 - 20:00 (Műtét)
Kedd: 16:00 - 20:00 (Orvos esztétikai rendelés és plasztikai sebészeti konzultáció a budai rendelőnkben, a Meliora by KOC-ban)
Péntek: 15:00 - 20:00 (Orvos esztétikai rendelés és plasztikai sebészeti konzultáció a budai rendelőnkben, a Meliora by KOC-ban)

Több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezem a plasztikai sebészet terén. Az ország legnagyobb plasztikai sebészeti osztályának, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ – Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti osztályának részlegvezető főorvosaként számos helyreállító műtétet végzek. Főként kóros elhízásból gyógyult betegek rekonstrukciójával foglalkozom, főleg mellplasztika, has-, kar-, törzs-, hát-, fenék-, comb-, szeméremdomb plasztikai műtétekkel. A rekonstrukciós beavatkozások csúcsát a balesetek, daganatok, fertőzések utáni lebenyplasztikák, ill. szabadlebeny műtétek jelentik, amelyeknél a legmagasabb mikrosebészeti technikákat alkalmazom. Tanulmányútjaim során nemzetközi tapasztalatokkal is gazdagítottam tudásom Franciaországban, az Egyesült Államokban, Svédországban és Németországban. Négy hónapos németországi tanulmányutam során ismertem meg a BodyJet zsírleszívó technikát, ami nemcsak ezért előnyös, mert a testkontúr javítását kíméletes zsírszívással éri el, hanem mert az ultramodern technológiájának köszönhetően az átültetett zsír nagyobb arányú túlélését teszi lehetővé más hagyományos technikákkal szemben.