Hydrobalance kezelés

“A kezelés során nagy koncentrációjú orvosi hyaluronsavval történik a bőr fiatalítása”


 

Hogyan történik a kezelés?

 

Az országban szinte egyedülállóan az ún. automata injection pen nevű eszközzel kíméletesen és fájdalommentesen kis hyaluronsav gyöngyöket injektálunk a bőr középső rétegébe, ahova a krém és a felszíni kezelések már nem jutnak el. Ezek a hyaluronsav gyöngyszemek vízraktárként működnek a bőr rétegei között: rövidtávon nagyon erősen és tartósan mély hidratálják a bőrt – hiszen a hyalurinsav súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet is képes megkötni -, hosszútávon pedig stimulálják a kollagéntermelést a bőr középső rétegében és helyreállítják a bőr víz háztartását.

 

Miért hatékony a kezelés?

 

A hydrobalance egy igen idő hatékony kezelés, mivel mindössze 30 percet vesz igénybe. A kezelés megkezdése előtt szükség esetén érzéstelenítésről is gondoskodunk.

A hydrobalance kezelés belülről hidratálja a bőrt, így élettelivé válik, feszesebb, fiatalosabb lesz, hatására a ráncok csökkennek, az öregedési folyamat lassul, mivel a kezelés fokozza a bőr saját kollagén és elasztin képzését. Alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs és a kézfej bőrének kezelésére egyaránt.
Már a kezelés első alkalmával is jelentős változást fedezhetünk fel a kezelt területen. A kezelést a hosszú távú hatás érdekében érdemes 2-3 hetente megismételni 3 alkalommal. A későbbiekben a kezelések gyakoriságát lecsökkenthetjük 1-2 hónapra, majd félévre is. A hyaluronsav 1-2 hónapon belül szívódik fel teljes mértékben, ezért az eredmény ekkor válik látványossá.

Kezelést végző orvos:

  • Dr. Papp Ildikó

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat : 20000 - 21500 Ft
  • Bőr alatti mély hidratálás hyaluronsavval:
    • Skin booster (2 ampulla hyaluronsav: 140000 Ft
    • Hydrobalance kezelés: 40000 Ft
    • Volite kezelés /ampulla: 80000 Ft