Hydrobalance kezelés

Nagy koncentrációjú orvosi hyaluronsavval történik a bőr fiatalítása. Az országban szinte egyedülállóan az ún. automata injection pen nevű eszközzel kíméletesen és fájdalommentesen kis hialuronsav gyöngyöket injektálunk a bőr középső rétegébe, ahova a krém és a felszíni kezelések már nem jutnak el. Ezek a hialuronsav gyöngyszemek vízraktárként működnek a bőr rétegei között: rövidtávon nagyon erősen és tartósan mélyhidratálják a bőrt – hiszen a hialurinsav súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet is képes megkötni -, hosszútávon pedig stimulálják a kollagéntermelést a bőr középső rétegében és helyreállítják a bőr vízháztartását.
A hydrobalance egy igen időhatékony kezelés, mivel mindössze 30 percet vesz igénybe. A kezelés megkezdése előtt szükség esetén érzéstelenítésről is gondoskodunk.
A hydrobalance kezelés belülről hidratálja a bőrt, így élettelivé válik, feszesebb, fiatalosabb lesz, hatására a ráncok csökkennek, az öregedési folyamat lassul, mivel a kezelés fokozza a bőr saját kollagén és elasztin képzését. Alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs és a kézfej bőrének kezelésére egyaránt.
Már a kezelés első alkalmával is jelentős változást fedezhetünk fel a kezelt területen. A kezelést a hosszú távú hatás érdekében érdemes 2-3 hetente megismételni 3 alkalommal. A későbbiekben a kezelések gyakoriságát lecsökkenthetjük 1-2 hónapra, majd félévre is. A hialuronsav 1-3 hónapon belül szívódik fel teljes mértékben, ezért az eredmény ekkor válik látványossá.

Ár
• 1 alkalom 40 000 Ft

Online bejelentkezés szakorvoshoz 
Visszahívás kérése