“Sokan azért tartanak a szépészeti beavatkozásoktól, mert félnek a tűtől, illetve nem akarják, hogy a beavatkozásoknak látható nyoma maradjon. Az Aquagold Fine Touch egy új mikrocsatornás eszköz, amelynek használata után nem marad véraláfutás vagy duzzanat.”


Miért hatékony az Aquagold mikrotűs kezelés?

Már nálunk is elérhető Kim Kardashian kedvenc kezelése! Az Aquagold forradalmi mikrotűs eszköz olyan, 24 karátos arany tűkből áll, melyek mindegyike vékonyabb, mint egy hajszál. Ezek a tűk juttatják be a bőrbe a személyre szabott hatóanyagkoktélt, ami lehet vitamin, antioxidáns, peptid, hyaluronsav vagy akár b0t0x, ezek az összetevők ragyogóbbá, simábbá teszik a bőrt. Esztétikai szakorvosaink a bőrödnek legmegfelelőbb és legtáplálóbb hatóanyagok keverékét állítják össze.

Mivel az öregedésgátló termékek a módszer segítségével közvetlenül a bőr alá kerülnek, így sokkal hatékonyabban szívódnak fel, és hosszabban fejtik ki a hatásukat, hiszen nem kell megkerülniük a bőr természetes védőgátját. A személyre szabott koktélokat az Aquagold eszközzel sokkal pontosabban lehet bejuttatni a bőrbe, hiszen a legprecízebben célzó emberi kéz sem képes mindig pontosan ugyanolyan mélyre behatolni a tűvel. A mikrotűk azonban képesek erre, így a hatóanyag pontosan ugyanolyan mélyre kerül az arc minden területén. A hatóanyagokból sokkal több hasznosul, egészségesebb és ragyogóbb megjelenést kölcsönözve a bőrnek. A tűk kis mérete miatt nehezebben elérhető helyeken is alkalmazható, és a bevitt hatóanyagok kisebb mennyisége miatt természetesebb a végeredmény.

Milyen területekre alkalmazható az Aquagold mikrotűs kezelés?

Az Aquagold egy sokoldalú eszköz, mely számos arcesztétikai kezelésre használható:

  • Apró ráncok
  • A száj- és a szemkörnyék ráncai
  • Nyak és dekoltázs fiatalítása
  • Aknék után maradó hegek javítása
  • Rugalmasságát és fényét vesztett bőr feszesítése
  • Tág pórusok

Vendégeink igényeitől és a kívánt eredménytől függően a használt hatóanyagok teljes mértékben testre szabhatók. Más összetevőkkel együtt alkalmazva a kezelés még jobb eredményhez vezethet. Az Aquagold 4-6 hetenként alkalmazva hozza a legjobb eredményt. Tökéletes lehet fontos események, esküvők, fotózás, stb. előtt, hogy a nagy napon biztosan a legszebb arcodat mutathasd.

Az Aquagold ideális kiegészítője a műtéti arcfiatalításnak, például az arcfelvarrásnak, és segít a kívánt eredmény hosszabb távú fenntartásában.

Hogyan történik a beavatkozás?

A beavatkozás gyakorlatilag fájdalommentes. A kezelendő felületen megtisztítjuk a bőrt, és a személyre szabott összetevőket az Aquagold eszközbe helyezzük, majd a bőrbe injektáljuk. Az eszköz húsz, precíziósan beépített tűje 1 mm mélyen juttatja a bőrbe az üreges kialakítású tűkbe helyezett hatóanyagokat. Az apró felületre épített tűk a hajszálnál is vékonyabbak. A bőrbe hatolva kiengedik a hatóanyagokat. Az eredmény természetes hatást kelt, az arcbőr simább és feszesebb lesz, látványosan megfiatalodik.

Milyen eszközt használunk?

Az Aquagold egy mikrocsatornás eszköz, melynek tűi 24 karátos aranyból készültek. Ezeken keresztül személyre szabott hatóanyagokból álló koktélt juttathatunk a bőr alá. Szakembereink a te igényeidnek és arcbőrödnek leginkább megfelelő hatóanyag keveréket választják ki és juttatják be a bőrbe, a lehető leglátványosabb eredményt elérve ezáltal.

Kezelést végző orvosok: