Drakula terápia

A PRP terápia Drakula terápia, vagy sajátvér terápia néven is ismert.

Tény, hogy a legendás erdélyi vérszívó nem éppen a szépségéről volt híres, de a Drakula terápia valójában sokkal kevésbé ijesztő, mint amilyennek első hallásra tűnik.

A PRP terápia során a páciens saját vérét használjuk fel.
A kezelés onnan kapta bizarr fantázianevét, hogy lényege a saját vérből nyert vérlemezekkel feldúsított vérplazma felhasználása. A saját vér gyógyító ereje már régóta ismert módszer az orvostudomány területén, nem is olyan meglepő hát, hogy orvos-esztétikai kezelésekhez is sikerrel alkalmazható. A PRP terápia kiváló megoldást jelenthet azok számára, akik természetes eljárás során szeretnék fiatalítani, megújítani bőrüket.

Hogyan jut vissza a saját vér?
A PRP terápia során apró tűszúrások segítségével juttatják a hatóanyagot a bőrbe, azaz a páciens saját véréből kinyert sejtmegújító vérplazmát. Ez a módszer különösen alkalmas lehet az arc, a dekoltázs, vagy akár a kézfej bőrfelületének megújítására. A kezelés előtt természetesen szükséges a páciens saját vérének kinyerése, amit aztán később alkotóelemeire bontva alakítanak igazán hatékony és természetes bőrfiatalító elixírré. Majd az így létrejött anyagot a korábban említett tűszúrások segítségével visszajuttatják a bőr szöveteibe, hogy ott kifejthesse áldásos hatását.

És az eredmény?
A PRP terápia a beavatkozástól számított 4-6 héten belül kezdi meghozni a várt eredményeket, a bőr szövetei helyreállnak, megindul a kezelt felület regenerálódása, így a bőr feszesebb, fiatalosabb élettel telibb lehet. Ráadásul mindez úgy történik, hogy semmiféle idegen anyagot, vagy nem kívánatos kemikáliát nem juttatunk szervezetünkbe. Ez a kezelés tökéletesen biztonságos, hiszen a saját vér nem válthat ki allergiás reakciót, vagy bármilyen más kellemetlen mellékhatást. A természetes PRP terápia pedig természetes eredményt is hoz: a bőr anélkül nyeri vissza fiatalos ragyogását és feszességét, hogy észrevehető volna bármilyen mesterséges beavatkozás nyoma.


Ízelítő a kezelésrol: VIDEÓ

A kezelést végző szakorvosok:
• Dr. Papp Ildikó
• Dr. Takács Doloresz
• Dr. Csellár Zsuzsa

Online bejelentkezés 
Visszahívás kérése


Áraink:
• arc+nyak+dekoltázs 1. alkalom 1000 Ft
• arc+nyak+dekoltázs 2.alkalom 90000 Ft
• arc+nyak+dekoltázs 3.alkalom 80000 Ft
• arc+hajas fejbor 100-115000 Ft