Minőségi, hosszú hatású, látványos kezelés, elsősorban az arcra ajánljuk!

  • 6-9 hónapig tartó hatású (a keresztkötött hialuronsav garancia a hosszú hatásra),
  • a kezelés mindössze 30 percig tart, érzéstelenítéssel történik,
  • a bőr minőségének javítására, hidratálására, heges bőr felszín kiegyenlítésére,
  • nyár előtt hidratál, nyár végén REhidratál

 

A Volite a Juvederm keresztkötött hyaluronsavas termékeinek legújabbika, a feltöltőanyagok új generációját képviseli. A Volite rendkívül finom állagú, ránézésre homogén anyag, melyet könnyű bevinni a bőr mélyebb rétegeibe, és a feltöltés teljesen természetes megjelenést biztosít. A töltőanyag tartalmaz lidocaine-t, melynek köszönhetően a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes.

A keresztkötött hyaluronsav mélyebben történő beinjekciózásának segítségével visszanyerhető a bőr természetes rugalmassága, tömörsége, tónusa, és hidratáltsága, illetve ezáltal ér el feszesítő és emelő hatást.  A Volite termék kifejezetten az extra hidratáltság elérése érdekében került kifejlesztésre, a bőr általános állapotjavítására használhatjuk kézfejen, arcon, dekoltázson és a nyakon is. A kezelés nem csak mezoterápia, de lifting hatása is van. Cellulit ellen is kiváló!

A Volite az egyetlen olyan kezelés, amely extra hosszú ideig fejti ki hatását, 6-9 hónapig hidratál, miközben az eredmény már a kezelés után láthatóvá válik. A rendkívül vékony, új generációs tű biztosítja a pácienseink kényelmét a kezelés során, így csökken a bevérzések, és duzzadás előfordulása is.

Ár

BEVEZETŐ ÁR

 arcra/ampulla 70 000 Ft