Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Természetes hatású, telt, ajak 20 perc alatt, azonnali megbízható eredmény, rendkívül egyszerű, gyors, fájdalommentes eljárás, anélkül, hogy az ajkak elveszítenék érzékenységüket!

Ajánljuk a hyaluronsavas ajakfeltöltést annak, aki

 • elégedetlen az ajkak formájával, méretével, teltségével,
 • ajkai aszimmetrikusak,
 • élesebb kontúrú ajkakra vágyik,
 • a dohányzás okozta apró ajakráncokat szeretné eltüntetni,
 • egy fiatalosabb szájat szeretne.

Hogyan történik a kezelés?

 • A kezelés során arc formáját, arányait figyelembe véve, Da Vinci aranymetszés szabálya szerint töltjük be a hyaluronsavat, ami arányos és természetesen telt ajkakat varázsol.
 • Mivel az ajak környéke igen érzékeny terület, helyi érzéstelenítést alkalmazunk, a kezelés így fájdalommentes.
 • Ezután mindössze néhány tűszúráson keresztül rugalmas, tompa végű kanüllel visszük be a töltőanyagot anélkül, hogy a tű roncsolná az arc szöveteit, az ereket, így a felépülési idő is jóval rövidebb. Fontos tudni, hogy az ajak nem veszíti el érzékenységét az ajakfeltöltés után!

Mely ajaktípusok formáját tudjuk ajakfeltöltéssel korrigálni?

 • Ha lapos, vékony az alsó-felső ajak: az lehet veleszületett sajátosság, vagy előfordulhat, hogy a száj az öregedési folyamat során, illetve a sok dohányzás miatt veszített teltségéből. Ebben az esetben mind az alsó, mind a felső ajkat feltöltjük, a beavatkozás nagyon jó eredményeket hozhat.
 • Ha a felső ajak csak egy vékony vonalként látható: a felső ajak veszít elsőként teltségéből, így az orr és az ajak közötti távolság megnő, ami valóban „öreges” kinézetet eredményez. Ebben az esetben csak a felső ajak feltöltésére van szükség.
 • Ha az alsó ajak csak egy vékony vonalként látható: ez a legritkább eset, ekkor csak az alsó ajak feltöltésre van szükség.
 • Ha rendezetlen (aszimmetrikus) a szájkontúr: a jobb-, illetve a baloldali aszimmetria mind az alsó, mind a felső ajaknál nagyon eredményesen korrigálható ajakfeltöltéssel.

Mi az a hyaluronsavas ajakfeltöltés, és miért ezt az eljárást alkalmazzuk?

A nem felszívódó anyagok egyetlen előnye, hogy nem kell őket rendszeresen újratölteni, azonban ezek az anyagok nem bomlanak le. Körúti OrvosEsztétikai Centrumunkban az ajakfeltöltéshez egy sokkal biztonságosabb, felszívódó anyagot, hyaluronsavat használunk. A megbízható minőségű felszívódó anyagok esetében ugyanis jelentősen kisebb a valószínűsége gyulladásos csomó (granulóma) és egyéb mellékhatások kialakulásának. Az eljárás előnye még, hogy a hyaluronsavas kezelés esetén az anyag fél-egy év múlva lebomlik, így egy következő ajakfeltöltéssel akár változtathatunk is az ajkak formáján. Kb. egy év múlva, az anyag kiürülése után az ajkak az eredeti állapotukra állnak vissza.

Az arc szépségéhez az ajkak formája, teltsége nagyban hozzájárul. Az ajakfeltöltés hyaluronsavval, vagyis az ajkak kontúrjának, teltségének kiemelése, fiatalosabb megjelenést kölcsönöz ajkunknak, így harmonikusabbá teszi az egész arcot.

Ár

Ajakfeltöltés hyaluronsavval 0.1 ml 8-11000 Ft, a betöltött anyag mennyiségétől függően. Az átlagosan betöltött hyaluronsav 1 ml (80-110.000 Ft).