Ráncfeltöltés hyaluronsavval

Hialuronsavas feltöltés ráncok, szem körüli karikák, bemélyedt hegek ellen.


Ráncfeltöltés hialuronsavval

 

A hyaluronsav testünk természetes alkotórésze, megköti a vizet a szervezetben, hidratál és volument pótol. Segítségével a ráncok kisimíthatók, a vonások lágyabbá tehetők. A ráncfeltöltés eredményeként az arc a természetes fiatalságát nyeri vissza.A ráncfeltöltés során vékony tű vagy tompa végű flexibilis kanül segítségével hialuronsavat juttatunk a bőrbe, amelytől ráncok kisimulnak, a vonások lágyabbá válnak. A hialuronsav testünk természetes alkotórésze, megköti a vizet a szervezetben, hidratál és feltölti a bőrt. A ráncfeltöltés eredményeként a bőr természetes fiatalságát nyeri vissza.

 

rancfeltoltes

 

A hialuronsavas ráncfeltöltés az arcon, homlokon, nyakon megjelenő ráncok mélységét csökkenti, a ráncokat feltölti, kisimítja, hatására a szem alatti karikák, mély árkok észrevétlenné válnak, a szem körüli ráncok elsimulnak, csökkenti az orrtól a szájzugig futó, úgynevezett nasolabiális redő mélységét, és feltölti azt, eltünteti az arcon látható bemélyedt – jellemzően pattanások által okozott – hegeket, elsimítja a szájzugban, száj körül megjelenő ráncokat feltölti.

 

A hyalorunsavas ráncfeltöltés kezelés

 

A kezelés általában nem igényel 30 percnél hosszabb időt. A ráncok feltöltését helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen végezzük, azonnali, látványos eredménnyel járó művelet. A beavatkozás nyomaként egy-egy apró pötty látszik az arcon, de 1-2 nap alatt ezek is nyomtalanul eltűnnek. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseinket a legkorszerűbb, legbiztonságosabb anyagok, eljárások alkalmazásával kezeljük. A hialuronsavnak hatalmas előnye, hogy nem okoz káros mellékhatásokat sem rövid, sem hosszú távon. Mivel a hialuronsav felszívódó – reverzibilis – anyag, fél-egy év múlva lebomlik. A hyaluronsavnak hatalmas előnye, hogy reverzibilis, vagyis olyan speciális anyag, ami a hyaluronidase enzim segítségével feloldható, ha nem tetszik az eredmény, vagy esetleg szövődmény alakul ki. A ráncfeltöltés eredménye ezért 6-10 hónap elteltével várhatóan elmúlik, vagyis a bőr fiatalos, ránctalan megjelenésének megőrzése érdekében a beavatkozást célszerű megismételni. Mimikai ránckezeléssel kombinálva jelentősen növelhető a kezelés tartóssága.

Kezelésünket férfiaknak is ajánljuk!

Kezelést végző orvosok:

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat : 20000 - 21500 Ft
  • Szakorvosi vizsgálat, konzultáció: 21500 Ft
  • Hyaluronsavas ráncfeltöltés (1 ampulla /ml): 90000 - 120000 Ft
  • Szem alatti karikák feltöltése (1 ampulla /ml): 110000 - 130000 Ft