Ez a hialuronsavas kezelés belülről, intenzíven hidratálja a bőrt. Javítja a bőr rugalmasságát és szerkezetét, fokozatosan fiatalít. Célzottan a bőr középső rétegébe –ahova a hidratáló krémek már nem jutnak be – injektáljuk a keresztkötött hialuronsavat, amely súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet képes megkötni. A fáradt bőrön alkalmazva a Skin Booster hialuronsavas kezelés egy bőr alatti hidratáló raktárt alakít ki, amely helyreállítja a bőrben a vízegyensúlyt.

A Skin Booster hialuronsavas kezelést megelőzően érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelendő területen. A kezelés során legyezőszerű alakban keresztkötött hialuronsavat injektálunk tompa végű kanüllel a bőr középső rétegébe. A keresztkötött hialuronsav sokkal lassabban szívódik fel, mint a nem keresztkötött hyaluronsav, így az eredmény – a hidratált és egészségesen ragyogó bőr – tartósabb. A kezelés 15-20 percet vesz igénybe. A látványos eredmény érdekében félévente 1 kezelés szükséges. Az eredmény: akár 6 hónapig tartó természetes, ragyogó, hidratált bőr. A kezelés mellékhatása ritka és elhanyagolható.

Az injektálás folyamata:
• A fiatal bőrön: egy ampulla, amit egy hónap múlva ismételni kell.
• Az érett, erősen napkárosított bőrön: az első napon 2 ampulla, majd 1-2 ampulla egy hónappal később. Ezt érdemes 6 havonta ismételni.

A hagyományos hialuronsavas feltöltések az arc öregedése során megfogyatkozó zsírszövetet, az arc természetes volumenét állítják vissza. A Skin Booster abban különbözik ettől, hogy magát a bőrt fiatalítja: belülről hidratálja a bőr középső, rugalmas rostokat termelő rétegét, mely fiatalon tartja bőrét. Így az tartósan ragyogó és hidratált marad. A Skin Booster sokkal „finomabb” eredményt biztosít, mivel nem az arc volumenét változtatja meg, hanem a bőr állagát, szerkezetét fiatalítja meg. A Skin Booster a hialuronsavas arcszobrászat kitűnő kiegészítő kezelése lehet, mely során nemcsak az arcforma válik fiatalosabbá, hanem bőrének állaga is.

A Skin Booster hialuronsavas kezelés 
• visszaállítja a bőrben a vízegyensúlyt,
• a bőr tartós belső hidratálására szolgál,
• javítja a bőr rugalmasságát és szerkezetét,
• növeli a bőr teltségét és feszességét,
• kevesebb regenerálódási idő szükséges két kezelés között,
• a kezelés után a páciens azonnal visszatérhet napi teendőihez.


Ár: 2 ampulla: 138.000 Ft

Online bejelentkezés szakorvoshoz 
Visszahívás kérése