HIFU

“Hatékonyan kezeli a megereszkedett, lógó bőrt”


 

Hogyan történik a HIFU kezelés?

 

A HIFU kezelés prémium minőségű, magas intenzitású fókuszált ultrahanggal történik, melynek segítségével igen látványos eredmény érhető el a bőr állapotának javulásában. A HIFU hatékonyan kezeli a megereszkedett, lógó bőrt. 35 év felett a kezelés segítségével megőrizhető a bőr feszessége, 45 év felett pedig megemeli a megereszkedett bőrt.
A kezelés célzottan és fókuszáltan a bőr legmélyebb, izom feletti rétegében fejti ki a hatását, ahova más műtét nélküli kezelés nem jut be. A bőrfelszín megsértése nélkül feszesíti a kötőszövetet, tehát nincs felépülési idő és műtéti heg.
Már egyetlen kezelés is látványos eredményt ígér, a hosszú távú hatás 2-3 hónap alatt alakul ki, tartós eredménnyel bíró rendkívül biztonságos eljárás. Egyszerre végzi az arcliftinget, arckontúrozást, bőrfeszesítést.

 

 

Milyen eredménnyel jár a HIFU kezelés?

 

• a kollagéntermelés fokozásával visszaállítja tömörségét, egységesebbé, simábbá teszi az arc, áll és a nyak bőrét,
• megemeli a szemöldök vonalát, feszesíti az orcát, kontúrozza az állvonalat,
• műtét nélkül varázsolja az arcbőrt feszesebbé, rugalmasabbá, javítja a bőr textúráját.
• A kezelés alkalmazható az arc, toka, nyak, dekoltázs, illetve a térd környéke, comb belső felszíne és a kar belső felszínének kezelésére.

A kezelést egy mikrofókuszált ultrahanggal végezzük. A HIFU kezelés során a gép ultrahang hullámokat bocsát ki, melyek egy meghatározott mélységben létrehozott fókuszpontban erősítik egymás hatását. Mivel a fókuszpont pontosan, precízen meg van határozva, ezért a kezelés rendkívül biztonságos. A kezelés során a bőrbe 65-85 fok közötti hőmérsékletű hullámok jutnak be, melyek elősegítik a kollagéntermelést. Az igen magas hőfoknak köszönhetően a szövetekben egy azonnali kontrakció alakul ki, ezért már az első kezelés után látványos az eredmény. A végleges eredmény 3 hónap múlva válik láthatóvá.

A HIFU a felszíni finomabb ráncokat és a mélyebb ráncokat is hatékonyan kezeli, mivel az izomfelszíni rétegbe is képes bejutni, ahol az izmokat emeli meg. Míg a frakcionált lézeres kezelés a bőrön 1 mm, a Scarlet RF mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés 1-3 mm, addig a HIFU kezelés 3-5 mm mélyen hat, erősíti a kötőszövetet. Ennek köszönhetően ennél a kezelésnél sokkal nagyobb az elérhető behatolási mélység, mint más nem invazív eljárások esetében. Még látványosabb eredmény érhető el a három kezelés kombinálásával, hiszen így a bőr minden rétege fiatalon tartható.
A HIFU kezelés a kezelendő terület nagyságától függően 1-2 órát vesz igénybe, melyet követően maximum bőrpír alakulhat ki. A kezelés bármely időszakban, akár nyáron is elvégezhető. Évente maximum 2 alkalommal, félévente 1 alkalommal ismételhető.
A kezelés után 1-2 hétig kerülendők a bőr felmelegedését eredményező tevékenységek pl.: testedzés, szauna.
A HIFU kezelés után néhány hétig kerülendők a bőr pórusait tömítő bőrápoló termékek, bőrradír, toner, glikolsav, retionoid, halványító szerek.

Kezelést végző orvosok ill. munkatársak:

  • Dr. Bognár Péter
  • Dr. Csellár Zsuzsa
  • Dr. Takács Doloresz
  • Dr. Tóth Veronika
  • Tóth Mónika
  • Séra Noémi

Árak

  • HIFU magas intenzitású fókuszált ultrahang kezelés:
    • Teljes arc: 290000 Ft