“Az arc megfelelő arányainak, kontúrjának helyreállítására is lehetőséget ad”

 

 


Állvonal kontúrozás Juvéderm® VOLUX segítségével

 

A Juvéderm® VOLUX segítségével műtét nélkül érhető el, hogy az állvonal egyenletesebb és feszesebb legyen, fiatalosabb megjelenést biztosítva. A keresztkötött hialuronsavas töltőanyag segítségével helyreállítható az arc alsó részének volumene úgy, hogy az állkapocs feszesebbé és élesebbé váljon akár 18-24 hónapig is tartó hatással. A Juvéderm® VOLUX lidokaint is tartalmaz a fájdalom-mentesebb kezelés érdekében.

Ahogy az idő múlik, az arc alsó része is változáson megy keresztül a lágyszövet és a csontszerkezet változásai, a mimika és környezeti hatások miatt. Az arc mellett a nyak, áll és az állkapocs formája is lassan változik, az arc szöveteinek megereszkedése miatt az állvonal korábbi egyenletes íve eltűnhet.

Az állvonal kontúrozás mindezek mellett az arc megfelelő arányainak, kontúrjának helyreállítására is lehetőséget ad férfiaknál és nőknél is.

A Juvéderm® VOLUX a tökéletes megoldás az olyan páciensek számára, akik arcuk alsó részének határozottabb megjelenését szeretnék anélkül, hogy műtétet kellene igénybe venniük.

 

Top Model look töltés

 

A „TOP MODEL” töltés célja egy fiatalos vékonyabb arc létrehozása feltűnőbb arccsontokkal. Ezzel az eljárással visszahozható az arc fiatalos teltsége, smink nélküli kontúrt kap az arc.   A fiatalos külsőt úgy biztosítja, hogy megakadályozza az arc megereszkedését és a ráncokat is feltölti.

A töltést hialurunsavval végezzük, aminek nagy előnye, hogy nincsenek káros mellékhatásai sem rövid, sem hosszú távon. Mivel a hialuronsav felszivódó, reverzibilis anyag fél-egy év múlva lebomlik, illetve ha nem tetszik az eredmény vagy esetleg szövődmény alakul ki hyaluronidase enzim segítségével feloldható.

Az eljárás minimálisan invazív, körülbelül egy órát vesz igénybe és hosszantartó eredményt ad. Nem kívánt mellékhatások, mint a pirosság, duzzadás és érzékenység minimálisak és rövid ideig tartanak. Így napi teendőit, munkáit a kezelés után közvetlenül tudja folytatni.