Dr. Papp Ildikó

Dr. Papp Ildikó

Orvosigazgató - vezető orvosesztétikai bőrgyógyász

Kezelések, amelyekkel fordulhat hozzám:

Orvosi esztétika

  • A hyaluronsavas esztétikai kezelések: ráncfeltöltések, arcformázások az arc teljes területén.
  • Ránctalanító bot0x kezelések a természetes mimikák megőrzésével
  • Face Lifiting kezelés: bio-felszívódó szálbehúzással
  • Skin Booster, Aquagold Microtűs kezelés, Hydrobalance kezelés, Radiesse-, Volite kezelések,. Valamint a két legújabb kezelésünk: az Ejal 40 és Nucleofill kezelések. – ezen rendkívül népszerű  kezeléseink fiatalító hatásuk mellett a bőr természetes kollagén termelődését is elősegítik.
  • Bőrmegújító hámlasztások
  • PRP terápia (Drakula kezelés)
  • ONIX rádiófrekvenciás végleges izzadásgátló kezelés vagy bot0x izzadásátló kezelés

Semmelweis Orvostudományi Egyetem (SOTE) Általános Orvos Kar – általános orvosi diploma megszerzése
USA:
- Harvard Egyetem Beth Israel és a Deaconess Oktató Központokban tanuló és munkatárs
- Fiatal kutatói díj immunológia és molekuláris biológia területeken
- „Lézer a bőrsebészetben" kurzus elvégzése
Semmelweis Orvostudományi Egyetem - Bőrklinika - szakmai gyakorlat és bőrgyógyász - kozmetológus szakvizsga
Közgazdasági Egyetem Vezetőképző Intézet - Master of Business and Administration másoddiploma.

„Óriási öröm számomra, ha pácienseim elégedettek a munkámmal, ha látom rajtuk, hogy adni tudtam nekik valami fontosat: magabiztosságot, önbizalmat, harmóniát.”

Munkahelyek

• 2007- Körúti Orvosi Centrum alapítója, igazgató főorvos, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos
• 2006 USA: University of Minnesota – Bőrgyógyászati Klinikán haj és fejbőrbetegségek területen munkatárs, esztétikai bőrgyógyászat és bőrsebészet, kémiai hámlasztás, ráncfeltöltés, Botox kezelések, szkleroterápia területeinek fejlesztése.
• 2006-Merck Sharp and Dohme gyógyszercég – tudományos oktatóközpont vezetője (2002-2006)
• 1989-91 USA: Harvard Egyetem Beth Israel és a Deaconess Oktató Központokban tanuló és munkatárs
Az Allergan, Anteis, Skintech, Neostrata, L’Oreal, Yamanouchi, Ipsen Pharma, Mercz gyógyszercégek konzultánsa (folyamatosan)

Rendszeres kongresszusi részvételek

• European Masters in Aesthetic & Anti-aging Medicine, Párizs
• Anti-Aging Medicine World Congress, Monaco
• SkinTech Peeling Workshop Costa Brava, Spanyolország
• NeoStrata Peeling Workshop, Princetown USA
• Inject Now Academy, Annecy, France
• European Academy of Dermatology, Rhodos
• European Academy of Dermatology, Bécs
• 3rd AMWC Eastern Europe Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress, Moszkva

Előadó és oktató kongresszusokon és workshopokon

• Inject Now Academy, Annecy, France – Legújabb technikák a feltöltésben és mezoterápiában (2008. október)
• Polish Society of Aesthetic Dermatology meghivására tartott előadást 200 orvosnak esztétikai bőrgyógyászati témában Varsóban (2009. október)
• Zsolna Slovak Society of Aesthetic and Cosmetic Dermatology – Egy órás előadás és élő esztétikai beavatkozás 400 orvos előtt (2009. december)
• Genfben nemzetközi oktatófilmet forgattak részvételével a legújabb esztétikai technikákról. (2009. december)
• International Master Course on Aging Skin, Párizs. A legfontosabb európai esztétikai kongresszuson előadást és élő bemutatót tartott. (2010. január)
• Baltic Beauty Expo, Tallinn, Estonia: előadás és workshop, orvosok oktatása (2010. május)
• International Congress of Anti-Aging Medicine, Bukarest. Elnök és előadó feltöltésekből (2010. május)
• Inject Now Academy. Kanülös arcszobrászat, arcfiatalitás legújabb technikái. Társelőadó: Dr. John Flynn, aki —Ausztráliában neves plasztikai sebész. 100 orvos oktatása 25 országból. (2011. június)
• XI. Kozmetológiai Kongresszus, Debrecen. Új technika az arcszobrászatban- kanülös feltöltés (2011.július)
• 3rd International Bangkok Congress on Anti-aging and Regenerative Medicine: előadások és workshop tartása (2011. szeptember)
• Jakarta, Indonézia: workshop, orvosok oktatása a legújabb feltöltési technikákra (2011. szeptember)
• Tokyo, Japán: Workshopok arcfiatalítás témakörben. (2012. június)
• Dél-Afrika: Az arc teljes rejuvenációja, kombinácios kezelések. 6 workshop Pretoria, Fokváros, Johannesburg és Durban városaiban. (2013. március)
• Athén, Görögország: 9th World Congress of Cosmetic Dermatology, Augmentation and voluminizing with fillers c. előadásával az egyetlen magyar előadó az eseményen és a feltöltés szekcióban. (2013. június)
• Magyar Dermatológiai Társaság Kozmetológiai szekciójának Kongresszusa. Feltöltések és mikrotű radiofrekvencia támakörből előadások (2013. június)
• FTC workshop Budapest. Biofelszivódó szálak és mikrotűs radiofrekvencia témakörből előadások. (2013. július)
• Inject Now Academy Rome. 120 resztvevő 26 országból 3 előadás tartása (2013. október)
• Genf ENA Teach the Teachers PRogram. Több ország esztétikai vezető orvosának tréning, oktatás. (2014. március)
• Minsk, Beloruszia Nemzetközi kongresszuson feltöltés témakörben előadások, egész napos workshop tartása, tanítás (2014. március)
• Almaty, Kazahsztan, Teach the Teachers program. Teljes arcfeltöltés témakörben. (2014. május)
• Genf, ENA Teach the Teachers Program, Több ország esztétikai vezető orvosának tréning, oktatás. (2014. október)

Franciaország, Spanyolország, Lengyelország, Svájc, Szlovákia, Észtország, Románia, Csehország, Monaco, Ausztria, Görögország, USA, Kanada, Thaiföld, Indonézia utána idén Japánba és Koreába hívták világkongresszusra.Tanácsadói testületekben több gyógyszercégnek is dolgozik. Részt vett például a svájci Anteis cég kutatásában, mely a legmodernebb automata injektáló eszközt fejlesztette és tesztelte, ami az injektáló pen.

Nyelvtudás
angol, olasz

Pácienseink mondták:

„Dr. Papp Ildikó konzultációs beszélgetés alkalmával elnyerte a bizalmamat, mind emberileg, mind szakmailag.
A kezelés fájdalommentes és professzionális volt az eredmény pedig teljesen természetes!”

„Évek óta visszatérő vendége vagyok a klinikának, mióta először tett csodát Papp Ildikó doktornő a szem alatti karikáimmal. A kezelések széles tárháza fellelhető náluk, minden problémára tudnak megoldást! Jó szívvel ajánlom Őket! Külön örülök hogy immáron Budán is nyílt egy csodaszép rendelőjük!”

„Papp doktornő kedvességével, szakértelmével, precizitásával és a rendelőben elérhető innovatív kezelésekkel hosszú ideje nagyon elégedett vagyok.”

„Papp Doktornőnél jártam, nem csalódtam. Barátságos, kedves és profi!!!! doktornő. Csodálatos munkát végzett… visszarepített a 20-as éveimbe! :)”

„Dr. Papp Ildikó kiváló szaktudással rendelkezik, kedves, figyelmes. Egy korábban elrontott ajakfeltöltésem hozta rendbe, majd csodás, természetes ajkakat varázsolt! Mostantól csak hozzá fogok járni.”

„Dr Papp Ildikó fantasztikus munkát végzett,a teljes szolgáltatás (bejelentkezés,időpont emlékeztető,vendég fogadás) professzionális színvonalú.
Teljesen fájdalommentes kezelés,tökéletes végeredmény,csak ajánlani tudom.”

„Több klinikát kipróbáltam az elmúlt több mint 10 évben, de biztosan mondhatom hogy Dr. Papp Ildikó és a teljes csapata a legkiválóbb eredményt nyújtja Budapesten!”

„Köszönöm Papp doktornőnek a kezeléseket, az egyre szépülő arcbőrt”

„Két éve a szem alatti rész problémás területté vált az arcomon. Több helyen, több kezelést kipróbálva, eddig nem találtuk a számomra megfelelőt, melynek célja a természetes koromnak megfelelő eredmény lett volna.
Dr. Papp Ildikó konzultációs beszélgetés alkalmával elnyerte a bizalmamat, mind emberileg, mind szakmailag.
A kezelés fájdalommentes és professzionális volt az eredmény pedig teljesen természetes!”

„2016 óta járok rendszeresen Dr. Papp Ildikóhoz.
Nagy örömömre nyitott Budán is rendelőt. Színvonalas, számomra egyszerűbben megközelíthető a hely, azóta ide járok. Papp doktornő kedvességével, szakértelmével, precizitásával és a rendelőben elérhető innovatív kezelésekkel hosszú ideje nagyon elégedett vagyok. A családom tagjai is több ízben vették igénybe a rendelő különböző szolgáltatásait nagy megelégedéssel.”

„Meglehetősen sok szépészeti beavatkozáson részt vettem. Azt szoktam mondani, hogy nem szebb, hanem fiatalabb szeretnék lenni. Ez mindezidáig nem sikerült. Most IGEN, köszönet Papp Ildikónak”

„A Doktornő nagyon türelmes volt és segítőkész. A procedúrára a Meliora orvoscentrumban került sor, nagyon kellemes közegben. Precíz munkát végzett, mindenkinek ajánlom.”

„Több klinikát kipróbáltam az elmúlt több mint 10 évben, de biztosan mondhatom, hogy Dr. Papp Ildikó és a teljes csapata a legkiválóbb eredményt nyújtja Budapesten!”

„Kellemes környezet, szuper fogadtatás. Dr. Papp Ildikó kiváló szaktudással rendelkezik, kedves, figyelmes. Egy korábban elrontott ajakfeltöltésem hozta rendbe, majd csodás, természetes ajkakat varázsolt! Mostantól csak hozzá fogok járni.”

„Dr. Papp Ildikónál jártam egy esztétikai beavatkozáson, az eredmény pedig minden várakozásomat felülmúlta, maximálisan elégedett vagyok. Azóta több alkalommal is igénybe vettem már náluk kozmetikai kezeléseket is, a tapasztalataim abszolút pozitívak.”

„Dr. Papp Ildikó fantasztikus munkát végzett, a teljes szolgáltatás (bejelentkezés, időpont emlékeztető, vendég fogadás) professzionális színvonalú. Teljesen fájdalommentes kezelés, tökéletes végeredmény, csak ajánlani tudom.”

„Örömmel ajánlom Dr. Papp Ildikót mindazoknak, akik minőségi, fájdalommentes kezelést keresnek, és olyan szakemberre vágynak, aki nemcsak szakmailag kiváló, hanem empatikus és figyelmes is a páciensei iránt.”

„A kezelés maga fájdalommentes volt, és Dr. Papp Ildikó professzionális hozzáállása még inkább megerősített abban, hogy jó döntést hoztam. Az eredmény pedig egyszerűen lenyűgöző – teljesen természetes, pont olyan, amilyennek szerettem volna. Az arcom most friss és fiatalos, és végre elégedett vagyok a szem alatti területtel.”

„Az exosome kezelés során Dr. Papp Ildikó profizmusában bízva teljes mértékben fájdalommentes élményben volt részem. A kezelés utáni napokban láttam az első pozitív változásokat, és ahogy telt az idő, a bőröm egyre inkább fiatalosabb és feszesebb lett. Az Exosome kezelés valóban megfelelt az elvárásaimnak, és örömmel tapasztalom, hogy az eredmények természetesek és tartósak.”

„Mindenkinek, aki minőségi és hatékony bőrfiatalító kezelést keres, bátran ajánlom Dr. Papp Ildikó szolgáltatásait. Köszönöm neki a kiváló kezelést és a pozitív élményt!”

„Segítőkész, udvarias recepciós hölgyek, kellemes környezet, valamint Papp doktornő szakértelme, esztétikai érzéke, kedvessége, és nem utolsó sorban humora maga a csoda.”

„Csak pozitív!! Már az első alkalommal nagyon kedves és közvetlen volt Dr. Papp Ildikó. Minden kérdésemre nagyon érthető és kedves választ kaptam. Egyáltalán nem éreztem magam úgy, ahogy általában egy orvosi rendelőben. A recepción is kifogástalan és mosolygós fogadtatásban volt részem. Éppen ezért Győrből is visszajáró vendégük vagyok és leszek is! Köszönöm!”