Orrformázás hyaluronsavval

 

“Az orrformázás már plasztikai műtét nélkül is elvégezhető!”


 

Kinek ajánljuk a kezelést?

 

A hialuronsavas orrformázást ajánljuk, ha elégedetlen orra formájával, azonban nem szeretne kés alá feküdni, ha egyenletesebb orrvonalat szeretne.
Az orr formája, mérete és az archoz viszonyított aránya jelentős mértékben befolyásolja az arc karakterét, felelős a harmonikus arcvonásokért. Orrformálással, orrkontúrozással az arc harmonikusabbá tehető, az arc szimmetriája helyreállítható.

Rendelőnkben hialuronsavas feltöltéssel, vágás nélkül alakítjuk orrod formáját, egyenlítjük ki az orrvonal egyenetlenségeit igényeid és arcod karaktere szerint.
A hialuronsavas feltöltés korrigálja az orr ívét megtörő görbületeket, az orrvonal egyenessé válik, módosítja az éles szögleteket, formálja az orr csúcsát és segít az orron található púpok, dudorok elfedésében. A hyaluronsavas orrformázással kezelhető a hegyes, széles, fitos, görbe és a csontos orr is.
A kezelés teljes mértékben személyre szabott, az arcod karakteréhez és igényeidhez igazodva történik, hogy arcod harmonikusabbá válhasson. Az orrformázás hialuronsavval igény esetén a tökéletes eredmény elérése érdekében kombinálható felszívódó bioszálak bevezetésével, ezt a lehetőséget a kezelést megelőző konzultáció során beszélheted meg orvosoddal. A

hialuronsavas orrformázást érzéstelenítőt tartalmazó feltöltő anyaggal, fájdalommentesen végezzük. A kezelés kb. 20-30 percet vesz igénybe. Tű helyett egy vékony, tompa végű kanül segítségével fecskendezzük be a hialuronsavat, így bevérzés, véraláfutás nem alakul ki. Felépülési idő nincs, a feltöltés után azonnal visszatérhet mindennapi teendőihez.
Az eredmény rendkívül tartós, akár 1-1,5 évig is látványos, mivel ezen a területen a hyaluronsav lassabban szívódik fel.

Kezelést végző orvos:

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat : 20000 - 21500 Ft
  • Orrformázás hyaluronsavval : 60 ezer Ft-tól