“Az orrformázás már plasztikai műtét nélkül is elvégezhető!”


 

Kinek ajánljuk a kezelést?

 

A hyaluronsavas orrformázást ajánljuk, ha elégedetlen az orra formájával, azonban nem szeretne kés alá feküdni. Az orr formája, mérete és az archoz viszonyított aránya jelentős mértékben befolyásolja az arc karakterét, felelős a harmonikus arcvonásokért. Orrformálással, orrkontúrozással az arc harmonikusabbá tehető, az arc szimmetriája helyreállítható.

Rendelőnkben hyaluronsavas feltöltéssel, vágás nélkül alakítjuk az orr formáját, egyenlítjük ki az orrvonal egyenetlenségeit az igények és az arc karaktere szerint. A hyaluronsavas feltöltés korrigálja az orr ívét megtörő görbületeket, az orrvonal egyenessé válik, módosítja az éles szögleteket, formálja az orr csúcsát, és segít az orron található púpok, dudorok elfedésében. Hyaluronsavas orrformázással kezelhető a hegyes, széles, fitos, görbe és a csontos orr is.

A kezelés személyre szabott, az arc karakteréhez és az igényekhez igazodva történik, hogy arc harmonikusabbá válhasson. Az orrformázás hyaluronsavval igény esetén, a tökéletes eredmény elérése érdekében kombinálható felszívódó bioszálak bevezetésével, ez a lehetőség a kezelést megelőző konzultáció során az orvossal beszélhető meg.

A hyaluronsavas orrformázást érzéstelenítőt tartalmazó feltöltőanyaggal, fájdalommentesen végezzük. A kezelés kb. 20-30 percet vesz igénybe. Tű helyett egy vékony, tompa végű kanül segítségével fecskendezzük be a hyaluronsavat, így bevérzés, véraláfutás nem alakul ki. Felépülési idő nincs, a feltöltés után azonnal visszatérhet mindennapi teendőihez. Az eredmény rendkívül tartós, akár 1–1,5 évig is látványos, mivel ezen a területen a hyaluronsav lassabban szívódik fel.

Kezelést végző orvos: