Orvos információk

Dr. Kálnay Tamás

Dr. Kálnay Tamás

Plasztikai sebész sebész

    1998: Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar 2004: szakvizsga általános sebészetből 2014: szakvizsga plasztikai és égési sebészet
Rendelési idő
Szerda: 17:00 – 20:00 plasztikai sebészet (helyszín: Körúti Orvosi Centrum)

Sebészeti szakmai gyakorlatomat az egri Markhot Ferenc Megyei Kórház Sebészeti és Érsebészeti Osztályán, 2006-tól a BM Kórház Sebészeti Osztályán, 2007-től a MH Honvédkórház II. Sebészeti Osztályán szereztem.

2012-től a MH Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti Osztályán dolgozom főállásban, ahol a rekonstrukciós és esztétikai plasztikai műtéti beavatkozások széles körét végzem.

Szakmai ismereteit hazai és nemzetközi kongresszusokon, továbbképzéseken való rendszeres részvétellel bővítettem.

Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Sebészeti Társaságnak, a Magyar Onkológusok Társaságának, a Magyar Égési Egyesületnek és az European Burns Association-nek.

Pácienseink írták
“Kedves, megértő, türelmes orvos, részletes tájékoztatást adott a beavatkozásról, folyamatosan odafigyelve, minden tűszúrás után tükörben megmutató és megbeszélő ráncfeltöltést végzett, maximálisan elégedett vagyok a munkájával, az emberi hozzáállásával az esti órákban történő beavatkozás során.”

“Legelső injekciós visszérkezelésemre mentem Kálnay Tamás Doktor Úrhoz. A kezelést megelőzően minden kérdésemre teljeskörű választ adott, a kezelés alatt is folyamatosan tájékoztatott a kezelés menetéről. Rendkívül kedves, közvetlen szakember.”

“Az kezelés színvonalas volt, az orvos szakmailag hozzáértő, informatív, a kezelés teljes időtartama alatt mindenről kedvesen és türelmesen tájékoztatott, kérdéseimre választ kaptam.”

“Nagyon kedves és segítőkész a műtétemet tökéletesen végezte.”

“Emberileg, szakmailag kiváló.”