Dr.-Sipos-Peter

Dr. Sipos Péter Ph.D

Sebész - érsebész - proktológus

Panaszok, amelyekkel fordulhat hozzám:

Sebészet/Érsebészet

 • Sebészet:Anyajegyek, képletek sebészeti eltávolítása
 • Lágyrész tumorok
 • Atheroma: faggyúmirigyből, szőrtüszőből kiinduló elváltozások
 • Lipoma: jóindulatú bőrdaganat
 • Hydradenitis: verejtékmirigy gyulladása
 • Sérvek: lágyéksérv, combsérv, gyomortáji sérv, köldöksérv. Érsebészet: visszér
 • Fájdalmas, gyulladt visszeres csomók
 • Krónikus lábszárfekély
 • Érszűkület
 • Lábfájdalom, zsibbadás
 • Trombózis

Semmelweis Orvostudományi Egyetem
Sebészeti szakvizsga
Gastroenterologiai szakvizsga
PhD fokozat
2014: német speciális viszerálsebészeti szakvizsgája

Évekig Londonban és Németországban több helyen, klinikákon dolgoztam sebész főorvosként, érsebészként, adjunktusként. Több külföldi tanulmányúton is részt vettem. Több posztgraduális tanfolyamot is elvégztem világszerte. Nemzetközi kongresszusokon rendszeresen tartok előadást és gyakorlati bemutatókat. Magyar és külföldi szakirodalomban rendszeresen publikálok, lektorálok. Tutori és mentori tevékenységet is folytatok. Magyar, angol és német hallgatókat oktatok hazai és nemzetközi intézményekben, képzéseken, tréningeken. Több szakmai pályázaton nyertem első díjat. Célom, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott körülmények között, korszerű standardok felhasználásával, a szövődmények minimalizálásával végezzem el a beavatkozásokat.

Pácienseink mondták:

„Sipos Péter doktor úr (proktológia) nagyon kedves, empatikus orvos. Jó szívvel fogom másnak is ajánlani”

„Nagy köszönet Dr. Siposnak és munkatársainak a professzionális segítségért. A 3/4 órás, altatásban végzett műtét előtt-után minden olyan simán ment, hogy alig tudom elhinni. Mindenki nagyon kedves, a környezet barátságos és megnyugtató.”

„Dr. Sipos Péter segítőkész, hatékony és remek sebész.”

„Nagyon segítőkész, készséggel válaszol a beteg kérdéseire. Tapasztalata és egyértelmű szakmai tudása miatt bátran ajánlom! Komplikált, több párhuzamosan fennálló problémát hatékonyan kezelt egyszerre. Mind sebészeti, mint proktológiai kérdésben abszolút 5*!”

„Közérthetően, megnyugtató hangnemben magyarázza el magát a problémát, annak okát és megoldási lehetőségeit is.”

„Doktor úr kedves volt, közvetlen, kommunikatív, a megfelelő tájékoztatást megadta. Érthetően ismertette a lépéseket, a diagnózist részletesen elmagyarázta, illetve a panasz kezeléséről is megfelelő tájékoztatást adott!”

„Gyors, precíz és segítőkész volt a doktor úr :)”

„Végre valaki körültekintően vizsgálta az esetemet (többfajta ok-okozati összefüggést figyelembe véve), illetve a sebkezelés eszközei vonatkozásában tanácsokat, recepteket is kaptam.”

„Anyajegy eltávolításra érkeztem és kitűnő volt az ellátás és gyors, megfelelő tájékoztatással. A seb kritikus helyen van az arcon, de már 1 hét után nagyon szép a seb és a heg is minimális a beavatkozáshoz képest.”

„Nagyon körültekintő volt a kivizsgálásnál, a kezelésnél – érthetően elmagyarázott mindent és nem utolsó sorban megnyugtatott!!”

„Sipos doktor úr nagyon alapos, informatív es kedves is. Életemben először nem fájt a vizsgálat! Pedig anno sajnos sok dokinál jártam.”

„Dr. Sipos Péterhez a megadott időpont előtt érkeztem, mégis azonnal fogadott. Megnyugtató hozzáállása, kedvessége az első perctől kezdve nem hagyta felülkerekedni rajtam a félelmet.”

„Barátságos hozzáállás. A doktor úr oldott légkört teremtett, és megfelelően tájékoztatott.”

„Részletesen, alaposan magyarázott, magas hozzáértésről tett tanúbizonyságot. Szakmailag és emberileg is nagyon rendben van!”

„Sipos doktor úr valóban olyan mosolygós, mint a képen. Megnyugtató kisugárzású orvos.”

„Számomra kínos panasszal mentem, de a doktor úr tudta oldani a feszültségemet.”

„Mindent kellőképpen elmagyarázott, Bátran ajánlom mindenkinek :)”

„Nagyon korrekt, és ami a legszimpatikusabb, hogy egyáltalán nem éreztem megalázónak a vizsgálatot. Részletesen elmagyaráz mindent a vizsgálattal és az eredménnyel kapcsolatban. Pont annyit mond amennyit kell!”

„A doktor úr figyelmes volt és barátságos. És amit még nem tapasztaltam soha orvosnál: mikor végeztük, azt mondta: „Nyugodtan gondoljam végig, van-e bármi további kérdésem a diagnózissal kapcsolatban, szívesen válaszol” Nagy különbség ez más orvosokkal szemben, akik alig várják, hogy kizavarjanak a rendelőjükből.”

„Nagyon alapos, türelmes. A betegségről rendes felvilágosítást ad! Elmondja, hogy a következő alkalomkor mire számítson a beteg!”