Dr. Sulya Bálint

Urológia

Panaszok, amelyekkel fordulhat hozzám:

Urológia

  • Felnőttkori urológiai problémák:
  • veseproblémák, vesekő
  • prosztata okozta vizelési zavarok: vizelet kiválasztási és vizelet- elvezetési problémák., prosztata rákszűrés
  • Urológiai kis és nagyműtétek.
  • Gyermek panaszok: vizelet kiválasztási és vizelet elvezetési problémák,
  • Vesegyulladás, felfázásos tünetek
  • Vele született rendellenességek: herék leszállási zavarai, fitymaszűkület, fityma letapadás, és a húgyutak különböző szintjeiben jelentkező szűkületek.

A Körúti Orvosi Centrum urológus szakorvosa vagyok. 2005-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, 2011- ben pedig európai urológus szakvizsgát (FEBU) szereztem. Nagyon fontos számomra a folyamatos tanulás, így a Magyar Urológus Társaság tagja is vagyok. 2007-től, a Heim Pál kórházban dolgozom a gyermekurológiai osztályon és 2011-től végzem területi felnőtt urológiai szakrendelőben járóbeteg ellátást. Rendszeres előadója vagyok hazai és nemzetközi kongresszusoknak.

 

Pácienseink mondták:

„Profi, nagyon ért a szakmájához. Szívesen megyünk máskor is.”

„Dr. Sulya Bálint egy kiváló orvos, mind emberileg mind szakmailag egy kellemes csalódás volt. Minden kérdésemre, és még azon felül is tökéletes érthetőséggel magyarázta el az állapotom és a kilátásaim. A jövőben is biztosan mindig hozzá fogok járni.”

„Szuper felkészült, gyermekhez nagyon jó hozzáállása volt a Doktorúrnak (Sulya Bálint dr.), a panaszunkra megfelelő kezelést kaptunk, csakis ajánlani tudom!”

„Dr. Sulya Bálint doktor úr nagyon figyelmes és kedves volt. Mindenkinek ajánlani tudom!”

„Dr. Sulya Bálint doktor úr és Mariann vezető asszisztens kezeltek engem, és meg vagyok velük elégedve. Kedvesek és odafigyelőek! Ajánlom őket mindenkinek!😀”

„Gyermekem vittem Dr. Sulya Bálinthoz vizsgálatra. Kikérdezett, fizikálisan és ultrahanggal is megvizsgálta gyermekem. Kedves, alapos orvos.”

„A doktorúr nagyon kedves volt. Alapos vizsgálatot végzett és mindent részletesen elmagyarázott.”

„Műtéti beavatkozásra volt szükségem, amitől nagyon féltem, de a Doktorúrnak hála minden a legnagyobb rendben ment.”

„Nem csak szakmailag, de emberileg is egy kivételes orvos Sulya doktor. Nagyon kedves, türelmes és lelkiismeretes.”

„A kisfiamat nagyon alaposan megvizsgálta, sőt még viccelődött is vele, hogy oldja a kisfiam feszültségét. Nekünk nagyon bevált, csak ajánlani tudom.”

„Türelmes, empatikus, kedves orvos, meg voltam vele elégedve.”

„Először voltam a Doktor úrnál, aki rendkívül felkészült és alapos volt. Egyből tudta, hogy mi a megoldás a panaszaimra, amiért nagyon hálás vagyok neki.”

„Mindenkinek, aki egy nagytudású, alapos, türelmes, szakmailag felkészült urológust keres, csak ajánlani tudom Sulya doktor urat. Már többször jártam nála, mindig nagyon meg voltam elégedve az ellátással. „

„Hálásan köszönöm a gyors és hatékony segítséget a Doktorúrnak! Ajánlom mindenkinek.”

„A Doktor úr barátságos, közvetlen és maximálisan együtt érzett velem. 😊 Nagyon alaposan megvizsgált és azonnal talált megoldást a panaszaimra. „

„Sulya doktor úrnál jártam urológia vizsgálaton. Mindennel meg voltam elégedve, a vizsgálat alapos és részletes volt, mindent türelmesen és érthetően elmagyarázott.”

„A Doktor úr nagyon barátságosan és kedvesen fogadott. Alaposan megvizsgált, sőt további vizsgálatokat is javasolt, mert fontos volt számára, hogy hosszú távú megoldást találjon a panaszaimra. „

„Kisfiamat vittem urológia vizsgálatra Sulya doktorhoz, akinek a jelenléte nagyon megnyugtató volt. Azonnal szót értett a kisfiammal, és engem is megnyugtatott, hogy van megoldás a problémára, rendben lesz minden. Nagyon köszönök mindent a Doktor úrnak!”

„A Doktor úr nagyon alaposan megvizsgált, mindig mondta, hogy mi fog következni. Külön pozitívum volt, hogy végül olyan kezelési tervet javasolt, ami valóban a legideálisabb számomra.”