Dr. Sulya Bálint

Urológia

Panaszok, amelyekkel fordulhat hozzám:

Urológia

  • Felnőttkori urológiai problémák:
  • veseproblémák, vesekő
  • prosztata okozta vizelési zavarok: vizelet kiválasztási és vizelet- elvezetési problémák., prosztata rákszűrés
  • Urológiai kis és nagyműtétek.
  • Gyermek panaszok: vizelet kiválasztási és vizelet elvezetési problémák,
  • Vesegyulladás, felfázásos tünetek
  • Vele született rendellenességek: herék leszállási zavarai, fitymaszűkület, fityma letapadás, és a húgyutak különböző szintjeiben jelentkező szűkületek.

Urológiai szakrendelés

Az urológiai szakrendelés a vizeletkiválasztó, és elvezető rendszer, valamint a férfi nemi szervek megbetegedéseivel foglalkozik.

Urológiai szakrendelés felnőttek számára

A felnőtt férfiak leggyakrabban a prosztata okozta különböző vizelési panaszaikkal érkeznek az urológiai vizsgálatra. A szakorvosi konzultációt követően fizikai vizsgálat, ultrahang vizsgálat, laborvizsgálatok, prosztata rákszűrés elvégzésére van lehetőség. Szükség esetén kisebb sebészeti beavatkozások elvégzésére is van lehetőség a Körúti Orvosi Centrumban.

Urológiai szakrendelés gyermekek számára

A gyermek szakrendelés keretében a gyermekeknél előforduló vizelet kiválasztási és vizelet elvezetési problémák, továbbá a vele született rendellenességek kivizsgálására van lehetőség.

A leggyakoribb panaszok gyermekek esetén: a herék leszállási zavarai, fitymaszűkület, fityma letapadás, és a húgyutak különböző szintjeiben jelentkező szűkületek.

 

Pácienseink mondták:

Profi, nagyon ért a szakmájához. Szívesen megyünk máskor is”

Dr. Sulya Bálint egy kiváló orvos, mind emberileg mind szakmailag egy kellemes csalódás volt. Minden kérdésemre, és még azon felül is tökéletes érthetőséggel magyarázta el az állapotom és a kilátásaim. A jövőben is biztosan mindig hozzá fogok járni.”