Dr. Alasztics Bálint

Dr. Alasztics Bálint Ph.D

szülész-nőgyógyász

Speciális szakterületek:
  • általános nőgyógyászat
  • rákszűrés, cytológiai vizsgálat
  • terhesgondozás, veszélyeztetett terhesgondozás
  • várandóság alatti magas vérnyomás és cukorbetegség megfelelő kezelése
  • praeeclampsia / HELLP szindróma
  • STD szűrés
  • fogamzásgátló spirál felhelyezése és eltávolítása

Az ellátás nyelve: magyar, angol

2018. Szülészeti- nőgyógyászati ultrahang diagnosztika
2017. Szülészet-nőgyógyászt szakvizsga
2012. Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

A Meliora Medispa nőgyógyász szakorvosa vagyok, kiemelt szakterületem a veszélyeztetett terhesgondozás, ezen belül is a terhesség során fennálló magas vérnyomás és cukorbetegség megfelelő kezelése. Szívügyem ezen túl a HELLP szindrómával és preeclampsiával kapcsolatos tanácsadás is.

2023-ban a Semmelweis Egyetemen PhD fokozatot szereztem, mert úgy gondolom, a tanulást sosem szabad befejezni. Célom, hogy munkám során a legkorszerűbb kezelési módszereket és tudományos innovációkat alkalmazzam.

Megtiszteltetés volt számomra, hogy 2019-ben a szakmám iránti elkötelezettségemet az év nőgyógyásza címmel díjazták.

Pácienseink mondták:

A Doktor úr egy nagyon-nagyon kedves, figyelmes orvos. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ritka az ilyen kifinomult és nemes lelkű ember :). Maximálisan lelkiismeretes, mindig lehet rá számítani, kiválóan lehet vele kommunikálni. Nála érzi az ember a törődést, és az odafigyelést. Szóval egy rendkívüli ember és orvos :)”

Nagyon jó orvos! csak ajánlani lehet!”

„A Doktor úr szakmailag és emberileg is kiváló.

„Több középidős vetélés után lelkiismeretes munkájának és tudásának hála megszülethetett a 3. gyermekem és így vált a gyerekkori álmom igazi csodává, hogy szép nagy családom legyen. Örökké hálás leszek neki!

„A kedvenc orvosom. Nagyon profi és tele van jó indulattal és figyelmességgel. Csak ajánlani tudom!

„Dr. Alasztics Bálint rendkívül kedves és empatikus orvos, akit mindenkinek bátran ajánlok. Tapasztalatom szerint maximálisan lelkiismeretes és figyelmes a pácienseivel. Mindig odafigyel a problémáimra és részletesen, érthetően magyaráz mindent.

„Nagyon elégedett vagyok Dr. Alasztics Bálinttal, és hálás vagyok az odafigyeléséért és professzionalizmusáért.

„Ajánlom mindazoknak a Doktor urat, akik egy odaadó, figyelmes és hiteles orvost keresnek.

„Mindig bizalmat és nyugalmat sugároz, ami rendkívül fontos számomra.

„Dr. Alasztics Bálintnál voltam nőgyógyászati szűrővizsgálaton. A Doktor úr nagyon kedves és empatikus volt, azonnal éreztem a megnyugtató légkört.

„Részletesen elmagyarázza a vizsgálat menetét, ez segített abban, hogy megértsem mi történik. Emellett nagyon kedves és türelmes, ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan nagyon izgul a nőgyógyászati vizsgálatok előtt.

„Mindent részletesen elmagyaráz, és sosem érzem, hogy elhanyagolná akár a legapróbb részleteket is. Abszolút elégedett vagyok a Doktor úrral.

„Kiemelkedő a Doktor úr kedvessége és figyelmessége. A jelenléte nagyon megnyugtató, ami nagyon fontos számomra, mert általában elég ideges vagyok a nőgyógyászati vizsgálatok alatt.

„Dr. Alasztics Bálint volt az orvosom terhesgondozás alatt, és nem is kívánhattam volna jobbat. Azonnal megnyerte bizalmamat a hozzáállásával és hitelességével.

„A Doktor úr nagyon kedves és figyelmes, mindig minden kérdésemre részletes és érthető választ adott. Ez az együttműködő és támogató hozzáállás valóban segített abban, hogy bízzak az ellátásban és magabiztosan vághassak neki az anyaságnak.

„Mindig figyelt a részletekre, és sosem hagyott kétségeket a terhességemmel kapcsolatban. Minden vizsgálatnál és beszélgetésnél nagyon kedves és megnyugtató volt a jelenléte, ami nagyban segített abban, hogy magabiztosan várjam a kisbabám érkezését.

„Minden kérdésemre részletesen és érthetően válaszolt, és nagyon hálás vagyok a megnyugtató és támogató jelenlétéért.

„Nőgyógyászati vizsgálaton vettem részt nála, és sosem éreztem magam ilyen kényelmesen egy ilyen helyzetben. Minden kérdésemre türelmesen válaszolt, és sosem éreztem, hogy bármi is túl lenne magyarázva. A vizsgálatot követően is elérhető volt, ami számomra nagyon fontos.

„Dr. Alasztics Bálint valóban kiemelkedő orvos. Nőgyógyászati vizsgálaton vettem részt nála, és sosem találkoztam még ennyire türelmes és megértő orvossal.

„Figyelmesség, kedvesség, türelem. Ez jellemzi leginkább a Doktor urat amellett, hogy szakmailag is kiváló, maximálisan elégedett vagyok.

„Dr. Alasztics Bálint egy fantasztikus orvos, aki valóban odafigyel a pácienseire. Terhesgondozás alatt voltam nála, és mindig kedvesen és türelmesen fogadott. Minden egyes látogatáson részletesen elmagyarázott mindent, ami a terhességgel kapcsolatos volt, és mindig arra ösztönzött, hogy osszam meg az észrevételeimet és kérdéseimet. Az őszinte érdeklődése és az általa nyújtott gondoskodás valóban megkönnyítette ezt az időszakot.