Dr. Mészáros Márta

gyermeknőgyógyász, szülész-nőgyógyász

Panaszok, amelyekkel fordulhat hozzám:

STD, nemigyógyászat

 • STD, nemigyógyászati problémák (nőknél):
 • Tripper, kankó, gonorrhea
 • Nemi szemölcsök
 • Szifilisz
 • HPV, Humán Papillóma Vírus
 • Hepatitis
 • Hüvelygomba
 • Herpesz
 • Folyás
 • Klamídia (Chlamydia)

Nőgyógyászat és terhesgondozás

 • Nőgyógyászati problémák
 • női nemiszervek problémái: folyás,mióma, felfázás, ciszta, polip
 • rákszűrés, HPV szűrés, fertőzések szűrése
 • Spirál feltétele, levétele,
 • Fogamzásgátlás
 • Nőgyógyászati kisműtétek
 • Terhesgondozás a terhesség kezdetétől a gyermek megszületéséig

1978-ban végeztem Budapesten
1983 - Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
1992 - Gyermeknőgyógyászat szakvizsga
1998 óta magánorvosként dolgozom

3 gyermeket neveltem fel, és több, mint 3000 gyermeket segítettem a világra. Ma már kórházi munkát nem végzek, rendelésemen fontosnak tartom a nyugodt légkör biztosítását, a bizalom kialalakulását, hogy a problémákat megbeszélve jussunk el gyógyulásig.

Pácienseink mondták:

„A legjobb nőgyógyász akivel a 48 évem alatt találkoztam. Mind a felnőtt mind a gyermek nőgyógyászati rendelésén maximális profizmus és rutin jellemzi. A kislányom nőgyógyászati problémája kapcsán ismertem meg a doktornőt. Fantasztikusan tapintatos és mindemellett kedvesen humoros vizsgálatban volt része a lányomnak amely szerintem meghatározó „élmény” egy kamaszlány számára. Már két tapintatlan és felkavaró vizsgálaton (és téves diagnózison) volt túl másik két gyermeknőgyógyász által, amikor a doktornőhöz került. Pontos, precíz diagnózis után rövid időn belül meg is gyógyult. Azóta mindketten a doktornő páciensei vagyunk.”

„Nagy öröm számomra, hogy Doktornő gyerekeket is fogad, így a kislányomat is el tudtam vinni hozzá egy sürgős panasszal. Rendkívül körültekintő és alapos volt, amiért nagyon hálás vagyok neki.”

„A Doktornőhöz járok évek óta, nagyon meg vagyok vele elégedve. Mindig nagyon kedvesen fogad, az ellátás pedig professzionális. Számomra ő a legjobb nőgyógyász.”

„Nagyon kedves, türelmes és empatikus Doktornő, aki maximálisan ért a gyerekek nyelvén is.”

„Mészáros doktornőnél jártam a kislányommal, aki nagyon félt, mert ez volt az első nőgyógyászati vizsgálata. A doktornő nagyon kedves és türelmes volt vele, nem csak a problémát orvosolta, hanem a kislányomat (és engem is) teljes mértékben megnyugtatott. Ajánlom mindenkinek!”

„Egy végtelenül emberi, kedves, empatikus és jó humorú orvos! Nem mellesleg alapos is, és mindent mond, és mindenről tájékoztat a vizsgálat közben is. Csak ajánlani tudom! 😊”

„A Doktornő mindent megtett azért, hogy a gyermekem megnyugodjon a vizsgálat alatt és komfortosan érezze magát. Ez nagyon fontos volt számomra, mert első alkalommal kellett nőgyógyászhoz vinni a kislányomat, aki nagyon félt az ismeretlen helyzettől. Hatalmas köszönet Mászáros doktornőnek, biztos vagyok benne, hogy ezentúl is csak őt fogom választani.”

„Kedves, közvetlen és barátságos doktornő. Évek óta hozzá járok nőgyógyászati szűrésekre és vizsgálatokra, sosem csalódtam benne. Mindig nagyon alapos, részletesen megvizsgál és nem utolsó sorban nagyon kedves és empatikus orvos.”

„Figyelmes, barátságos és nagyon kedves orvos. Egyszerűen nincs olyan kérdés, amire ne válaszolna készségesen, látszik rajta, hogy nagyon érti a dolgát. Örülök, hogy évekkel ezelőtt rátaláltam, azóta rendszeresen hozzá járok.”

„Évek óta járok a Doktornőhöz, évekkel ezelőtt nála szültem a kisfiamat is. Az egyik legjobb orvos, akit ismerek, ajánlom mindenkinek.”

„A Doktornő mindig nagyon alapos, részletesen megvizsgál és minden kérdésemre érthetően válaszol, sőt…magától is minden részletre kitér, semmi nem kerülni el a figyelmét. Ajánlom mindenkinek, aki olyan orvost keres, aki nem csak felületesen kezeli a panaszait, hanem tényleg részletesen utána is jár a probléma okának.”

„Mészáros doktornőnél jártam, aki nagyon kedvesen és barátságosan fogadott. A vizsgálat alatt nagyon odafigyelt rám, mindenről részletesen tájékoztatott. Nagyon örülök, hogy vannak még ilyen orvosok, ajánlom mindenkinek. 😊”

„Kiskamasz lányomat vittem el a Doktornőhöz, akinek ez volt élete első nőgyógyászati vizsgálata. A Doktornő nagyon alapos volt, egyáltalán nem sürgetett minket, sőt arra is hagyott elég időt, hogy a kislányom ellazuljon. Csak ajánlani tudom.”

„Szakértelem, kedvesség, empátia, végtelen türelem. Ez jellemzi leginkább a Doktornőt, akinek nagyon hálás vagyok. 😊”

„A Doktornő egyszerűen profi, semmi nem kerüli el a figyelmét. Mindig közvetlen és barátságos, én maximálisan meg vagyok vele elégedve.”

„Kislámonyomat kellett nőgyógyászhoz vinnem, szívből örülök, hogy rátaláltam a Doktornőre. Nagyon türelmes volt velünk, mindent részletesen elmagyarázott. Nem csak a kislányomat, hanem engem, az aggódó anyukát is sikerült megnyugtatnia. 😊”

„Ritkán találkozom ilyen közvetlen és aranyos orvossal, aki kedvességével és humorával szinte azonnal elérte, hogy a gyermekem megnyugodjon és hagyja magát megvizsgálni. Nagyon köszönünk. neki mindent, legközelebb is biztosan őt fogjuk választani.”

„Mészáros doktornőnél voltam, hosszan elhúzódó panaszok miatt. Nagyon részletesen és alaposan végezte a vizsgálatot, közben minden egyes lépésről tájékoztatott és minden kérdésemre válaszolt. Egyszerűen profi, mást nem is tudnék mondani róla.”

„Nagytudású, alapos, empatikus és nagyon türelmes doktornő. A kislányom és én is maximálisan meg vagyunk vele elégedve. Mindig nagyon kedvesen fogad bennünket. 😊”

„Mészáros doktornőnél jártam, mindennel meg voltam elégedve. Nagyon kedves volt ő is és az asszisztense is. Ilyen barátságos légkörben még a kellemetlen nőgyógyászati vizsgálatokat is más színben látom. Ajánlom mindenkinek.”

Dr. Mészáros Márta nőgyógyász, nagyon kedves fogadtatás, tapasztalt doktornő.
Mindenkinek ajánlom!

Legjobb nőgyógyász Dr. Mészáros Márta. Kedves, figyelmes mindent elmagyaráz és óriási a tudása. Szeretettel ajánlom. 😊