Dr. Hamar Balázs

Dr. Hamar Balázs

szülész-nőgyógyász

Az alábbi problémákkal fordulhatnak hozzám a kedves páciensek:
  • szűrővizsgálatok
  • általános nőgyógyászati problémák diagnosztizálása és kezelése
  • méhnyaki megbetegedések
  • HPV fertőzés okozta elváltozások
  • nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok
  • fogamzásgátló spirál felhelyezése és levétele
  • terhesgondozás a terhesség megállapításától a gyermek megszületéséig

Az ellátás nyelve: magyar, angol

Dr. Hamar Balázs vagyok, a Meliora Medispa, és a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika orvosa. A szakma egyedisége és szépsége, hogy egy új élet világra segítésénél asszisztálhatok egészen különleges feladat. Továbbá sok olyan orvosi terület ismeretéből áll a szülészet-nőgyógyászat, mint a belgyógyászat, radiológia, endokrinológia, sebészet, melyeknek elsajátítása rendkívül összetett és motiváló számomra. Orvosi tevékenységem során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a páciensekkel nyugodt, bizalmi légkör alakulhasson ki, ahol el tudják mondani problémáikat, panaszaikat.

Fontosnak tartom a teljes körű betegtájékoztatást, és hogy mindig olyan kivizsgálást és kezelési lehetőséget ajánljak a pácienseimnek, amik számukra is elfogadhatóak.

A Semmelweis Egyetemen PhD fokozatszerzése során kutatásomban a HPV fertőzések szerepét vizsgálom a méhnyaki megbetegedésekben, különös tekintettel a lehetséges kezelési lehetőségekre.

Pácienseink mondták:

„Dr. Hamar Balázs végezte a vizsgalatot, nagyon figyelmes, es részletesen elmagyarázta a vizsgalat menetet.”

„A Doktor úr hozzáállása, figyelmessége és kedvessége kiemelkedő.”

„Nagyon elégedett vagyok, a Doktor úr alapos és precíz. A kezelési tervvel kapcsolatban maximálisan figyelembe vette a kéréseimet, minden aggodalmamat sikerült eloszlatnia.”

„Általában nagyon izgulok minden egyes alkalommal, amikor nőgyógyászhoz megyek, ezért fontos volt számomra, hogy egy olyan orvost találjak, aki türelmes és megnyugtató a jelenléte. A Doktor úr pont ilyen, örülök, hogy rátaláltam.”

„Szerettem volna egy olyan orvost találni, aki türelmesen meghallgat és részletesen elmagyarázza, hogy milyen kezelési lehetőségek vannak a problémámra. Ilyenkor mindig azt érzem, hogy tényleg jó kezekben vagyok. A Doktor úrban mindezt megtaláltam, legközelebb is Őt választom.”

„HPV oltást szerettem volna. A Doktor úr minden kérdésemre részletes és érthető választ adott.”

„Alapos, szakmailag felkészült, türelmes orvos. Rendkívül körültekintően járt el a kezelés során, minden egyes lépésről részletesen tájékoztatott.”

„Kismamaként járok a Doktor úrhoz, minden egyes alkalommal részletesen elmagyarázza a vizsgálat pontos menetét, ezáltal biztonságban érzem magam a vizsgálatok alatt. Csak ajánlani tudom.”

„Kedves, empatikus orvos, mindent részletesen elmagyaráz.”

„Szűrővizsgálaton vettem részt a Doktor úrnál, kedves volt, minden kérdésemre készségesen válaszolt.”

„Fiatal kora ellenére rendkívül alapos, minden kérdésemre részletes és érthető választ adott. A vizsgálat alatt végig kedves volt, mindig minden lépést elmagyarázott, így még a kellemetlenebb vizsgálatok is sokkal elviselhetőbbek voltak számomra.”