Dr. Singh Margit

Szülész-nőgyógyász

Panaszok, amelyekkel fordulhat hozzám:
 • nőgyógyászati problémák
 • fogamzásgátlás
 • hüvelyi folyás, felfázás, fertőzések szűréseű
 • korai menopauza
 • meddősség
 • nemi betegségek (chlamydia, herpesz, tripper, kankó, szifilisz, HPV, szemölcs)
 • női nemi szervek problémái: mióma, Bartholin mirigy ciszta, méhnyak és méhtest polip, petefészek ciszta, endometriózis
 • nőgyógyászati kisműtétek
 • rákszűrés, CINtec plus vizsgálat, HPV szűrés
 • spirál levétele
 • változókori panaszok
 • vérzészavarok

Az ellátás nyelve: magyar, angol

1998-2004. Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar
2009. Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
2012. PhD fokozat - daganatkutatás és terhességi immunológia témakörben
2014. Általános sebészet szakvizsga

Dr. Singh Margit a Meliora Medispa szülész-nőgyógyász szakorvosa a preventív orvoslásra fektet nagy hangsúlyt. Fordulj bizalommal hozzá rákszűrés, HPV szűrés, nemi úton terjedő és egyéb fertőzés kivizsgálása esetén. Biztos lehetsz abban, hogy a vizsgálat kellemes környezetben, maximális odafigyeléssel fog történni, Doktornő kiemelten figyel arra, hogy a páciens biztonságban érezze magát, merjen őszintén is nyíltan beszélni a problémáiról.

Pácienseink mondták:

A doktornőhöz jártam terhesgondozásra, nála született császármetszéssel a kisfiam és azóta is ő az orvosom. Maximálisan megbízom benne, kedves és nagyon professzionális.”

Gyors, precíz, érthető, kedves, értelmesen magyaráz.”

Jó szívvel ajánlom Singh Doktornőt, aki tényleg holisztikusan szemléli az embert, és a saját szakterületén túl (nőgyógyászat) túl is igyekszik gondolkozni (egy kicsit, mintha egy teljes kórház szemével nézné az embert). Hálás vagyok neki, hogy segített a pajzsmiriggyel kapcsolatos gyógyulási utamon elindulni.”

„A Doktornővel teljesen elégedett vagyok, alapos, lelkiismeretes orvos, a Doktornőt csak ajánlani tudom mindenkinek.

„Hozza jártunk a várandósság elejétől kezdve es a szülést is ő vezette le. Nagyon kedves volt, professzionális es partnerként kezelt minket. Végig biztonságban ereztem magam. Természetesen szültem es minden komplikáció nélkül zajlott! Egy angyal!

„A Doktornőnél született a kisfiam. Minden rendben ment. Kedves, figyelmes, nagyon precíz és professzionális.

„Mindig maximális figyelmet nyújt a pácienseinek. Nála szültem fél éve és 100%-ig meg vagyok vele elégedve. Nincs nála jobb orvos!!! Teljes elhivatottsággal dolgozik.

„A Doktornőhöz jártam terhesgondozásra, nála született császármetszéssel a kisfiam és azóta is ő az orvosom. Maximálisan megbízom benne, kedves és nagyon professzionális.

„A Doktornő nagyon kedves, emberséges, csak ajánlani tudom.

„Dr. Singh Margit nagyon kedves nőgyógyász orvos. Sűrű bocsánatkérések közepette végzi el a kellemetlenebb, de szükséges orvoslásokat. Csak ajánlani tudom.

„Maximálisan elégedett vagyok a Doktornővel.

„Nagyon féltem a beavatkozástól, de a Doktornő kedvességének, figyelmességének köszönhetően sikerült teljesen megnyugodnom.

„A Doktornő nagyon kedves, hálás vagyok a kedvességért és az odafigyeléséért.

„Csak ajánlani tudom mindenkinek a Meliorát és a Doktornőt is.

„Nagyon kedves, empatikus orvos, akihez bátran fordulhattam a komolyabb nőgyógyászati problémámmal is. Sok kérdést tettem fel neki, de mindenre türelmesen és érthetően válaszolt.

„Évek óta járok hozzá vizsgálatokra, nagyon meg vagyok elégedve a Doktornővel. Mindig kedves, közvetlen és teljes mértékben türelmes.

„Hatalmas köszönet a Doktornőnek, aki mindig szeretettel fogad és minden vizsgálatot igyekszik a lehető legkevesebb kellemetlenséggel elvégezni.

„Régóta járok hozzá vizsgálatokra, nagyon kedves és érdeklődő, olyan orvos, aki tényleg törődik a betegei egészségével. Külön szimpatikus benne, hogy nem csak felületesen vizsgál meg, hanem mindig igyekszik a probléma gyökerét is feltárni.

„Mind a Doktornővel mind a környezettel nagyon elégedett vagyok. Az orvosból és az asszisztenséből is sugárzik az empátia, azt éreztem a vizsgálat alatt, hogy valóban fontos vagyok.

„Sajnos több nőgyógyászati problémám volt, ezért mindenképp olyan orvost kerestem, aki egy emberként tud segíteni a panaszaimon. Doktornő szaktudása kiemelkedő, nagyon örülök, hogy rátaláltam.

„Singh Margit doktornőhöz járok. Nagyon kedves, részletesen elmond mindent, türelmes. A családunk összes női tagja hozzá jár. Szívből ajánlom őt.”

„Singh Margit Doktornő nagyon kedves, együttérző és szakmailag is maximális biztonságot nyújtott végig a vizsgálat és a konzultáció során. Türelmesen és értő figyelemmel hallgatott végig, ezután pedig megoldáscentrikus szemléletmóddal segített elindulni, hogy felderíthessük a probléma gyökerét.”

„Dr Singh Margit doktornővel maximálisan elégedett vagyok. Közvetlen, alapos, nagy tudású és együttérző személyisége miatt évek óta ragaszkodom hozzá.”

„Nagyon rossz tapasztalatokkal, szorongva érkeztem, de Dr. Singh Margit kedvesen és körültekintően meghallgatott és kivizsgált. Bátran ajánlom!”

„Singh Margit doktornőt csak ajánlani tudom. Alapos, kedves, minden kérdésre türelemmel válaszol.”

„Singh Margit Doktornő rendelése miatt járok rendszeresen a Meliorába. Nem tudom szavakkal kifejezni, hogy mennyire hálás vagyok. Nemcsak szakmailag, hanem emberileg is maximális, amit nyújt. Mariann asszisztens rendkívül kedves és mindketten mindent megtesznek, hogy oldott hangulatban történjen a vizsgálat. A Meliorában a légkör megnyugtató, az ember el is felejti, hogy orvosi vizsgálatra érkezik.”

„Dr. Singh Margit nagyszerű doktornő, teljes odafigyeléssel végzi a munkáját!”

„Dr. Singh Margit doktornő kiváló szakorvos, segítőkész és maximális együttműködéséről biztosít mindig, jó szívvel ajánlom.”

„Csak ajánlani tudom Dr. Singh Margitot! A legalaposabb, legkedvesebb, végtelen türelemmel válaszol a kérdésekre. Nagyon sok ismerősömnek ajánlottam a Doktornőt és mindenki messzemenőkig meg van elégedve!”

„Singh Margit doktornőhöz járok. Nagyon kedves, részletesen elmond mindent, türelmes. A családunk összes női tagja hozzá jár. Szívből ajánlom őt.”

„Singh Margit Doktornő nagyon kedves, együttérző és szakmailag is maximális biztonságot nyújtott végig a vizsgálat és a konzultáció során. Türelmesen és értő figyelemmel hallgatott végig, ezután pedig megoldáscentrikus szemléletmóddal segített elindulni, hogy felderíthessük a probléma gyökerét”