A terhesség alatt számos kellemetlen bőrtünet alakulhat ki. Cikkünkből megtudhatja, hogyan lehet elkerülni a bőrtünetek megjelenését. Amennyiben a bőrtünetek már kialakultak, szakembereink megoldást nyújtanak problémájára.

A túlzott pigmentációra hajlamos kismamáknak tanácsolt az erősebb napfény kerülése, napvédő krémek használata, illetve a szolárium mellőzése. Talán a legfontosabb, hogy bőrünket fokozottabban tisztítsuk, a hidratálást napi legalább kétszeri alkalommal iktassuk be, nem csak az arc, hanem a test egészén is. Fürdővizünkbe önthetünk megfelelő tisztaságú olajokat is. A bőr rendszeres fertőtlenítése nem szükséges! A megfelelő bőrápolásban kérje szakembereink segítségét, akik nem csak az esetleges terhességi bőrtünetek jelentkezésekor, hanem már a megelőzésben is megfelelő tanácsokkal láthatják el. Amennyiben mégis kialakult már egy zavaró bőrtünet, szakembereink hámlasztással, vagy egyéb, testre szabott orvos-esztétikai kezeléssel segítenek a probléma megoldásában is.

A striák vagy terhességi csíkok kialakulása megelőzhető vagy csökkenthető megfelelő krémek, ill. olajok használatával. Amennyiben mégis kialakulnak ezek az elváltozások a szülés után dermarolleres vagy rádiófrekvenciás kezeléssel eredményesen kezelhetők ezek a bőrtünetek. Kérje bőrgyógyász szakorvosaink tanácsát!