Magasan képzett, nagy tapasztalatú plasztikai sebészek, jól felszerelt műtők. Arról is gondoskodunk, hogy ne csak a kezelések alatt, hanem előtte és utána is a legjobb kezekben legyen. Nálunk egy exkluzív és barátságos környezet várja, ahol a páciensközpontú szemlélet nem extra szolgáltatás, hanem a legtermészetesebb dolog. A plasztikai konzultáció a műtét megvalósulása esetén ingyenes, mely során személyre szabott kezelési tervet adunk és lehetőség van kedvező fizetési konstrukciók igénybe vételére is. A műtéteket helyi érzéstelenítésben, vagy altatásban végezzük.

 

Modern technológia, kiváló orvosok

Naprakész, a páciensek érdekeit szem előtt tartó szakorvosaink a lehető legjobb megoldások megtalálásán dolgoznak a plasztikai sebészet rendelőiben. Önnek csupán annyi a dolga, hogy meghallgatja a lehetőségeket, és az Ön számára a legszimpatikusabbat kiválasztja, nincs szükség rá, hogy hosszú órákat vagy akár napokat töltsön az interneten a legkisebb apróságok után kutatva. Jöjjön el hozzánk konzultációra, nálunk részletes tájékoztatást kap az operációk menetéről, a lehetséges kockázatokról, felteheti kérdéseit. És amennyiben nálunk végezteti el a műtétjét, a konzultáció teljesen ingyenes.

Klinikánkon a plasztikai sebészeink és esztétikai bőrgyógyászok együttműködve segítenek abban, hogy komplex módon szépülhessen és az eredményt hosszú távon fenntartsák, akár egy baleset nyomait szeretné eltüntetni magadról, akár a zsírpárnáitól szeretne megszabadulni, vagy egyszerűen az idomait az ideáljához szeretné igazítani.

Mivel nálunk minden szépészeti eljárás megtalálható, nem korlátozza semmi a lehetőségeit és egy helyen szakszerűen felépített kezelési terv eredményeképpen maradhat sugárzóan szép és fiatal.

 

Plasztikai sebészet Budapest belvárosában, ahol kellemes környezetben szépülhet

A magasan képzett, nagy tapasztalatú plasztikai sebészek és a jól felszerelt műtők alapfeltételei annak, hogy a beavatkozás és a végeredmény is a legjobb legyen, olyan, amilyet elképzelt. De mi itt nem álltunk meg. Arról is gondoskodunk, hogy ne csak a kezelések alatt, hanem előtte és utána is a legjobb kezekben legyen. Nálunk egy exkluzív és barátságos környezet várja, ahol a páciensközpontú szemlélet nem extra szolgáltatás, hanem a legtermészetesebb dolog.

 

Fizetési konstrukcióink

Igyekszünk a központunkban működő plasztikai sebészet szolgáltatásait mindenki számára elérhetővé tenni: számos egészségpénztárral állunk kapcsolatban, és a helyszínen szerződött pénzügyi szolgáltatónk által biztosított részletfizetési lehetőségekkel állunk rendelkezésére. Az igénybe vett összeg nagyságától és az Ön számára megfelelő futamidőtől függően személyre szabott ajánlatot készítünk. Plasztikai sebészet Budapest belvárosában, ahol a rugalmas konstrukciók a törlesztést illetően kiszámíthatóságot és tervezhetőséget biztosítanak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

_
Kisajak plasztika
2023-03-23

A kisajak plasztika – általános tudnivalók

Az intimplasztika és az ehhez kapcsolódó ...
Mellplasztika
2023-03-23

Mellplasztika: mellimplantátum vagy mellfelvarrás?

Egy szép dekoltázs, a formás mellek ...
Intimplasztika
2023-03-23

Intimplasztika a Meliora by KOC-ban

Újra itt a nyári szezon, de ...

Orvosaink

Dr. Halmy Csaba

Dr. Halmy Csaba

Plasztikai sebész

Dr. Párkányi Adrienn

Plasztikai sebész
Áraink
KONZULTÁCIÓ ÉS KONTROLLVIZSGÁLAT
Urológiai konzultáció és szakorvosi vizsgálat – felnőtt és gyermek: 35.000 Ft
Urológiai szakorvosi vizsgálat ultrahanggal – felnőtt és gyermek: 43.000 Ft
Kontrollvizsgálat (1 hónapon belül): 21.000 Ft
Prosztatszűrés ultrahanggal, szakorvosi konzultációval: 52.000 Ft
UROLÓGIAI KISMŰTÉTEK
Képleteltávolítások, szövettannal (ambuláns műtét): 194.000 Ft
Fitymaletapadás feloldása gyermekeknél (ambuláns műtét): 45.000 Ft
Fitymafék átmetszése sebészetileg: 190.000 Ft
Cirkumcisio (körülmetélés) helyi érzéstelenítéssel (ambuláns műtét): 250.000 Ft