Plasztikai Sebészet

BodyJet zsírleszívás, zsírátültetés, fülplasztika, ajakfeltöltés, mellplasztika,szemhéjplasztika, hasplasztika, fenékplasztika, intim plasztika…
csak néhány a plasztikai műtétek sorában, melyet centrumunkban végzünk.

Magasan képzett, nagy tapasztalatú plasztikai sebészek, jól felszerelt műtők. Arról is gondoskodunk, hogy ne csak a kezelések alatt, hanem előtte és utána is a legjobb kezekben legyen. Nálunk egy exkluzív és barátságos környezet várja, ahol a páciensközpontú szemlélet nem extra szolgáltatás, hanem a legtermészetesebb dolog. A plasztikai konzultáció a műtét megvalósulása esetén ingyenes, mely során személyre szabott kezelési tervet adunk és lehetőség van kedvező fizetési konstrukciók igénybe vételére is. A műtéteket helyi érzéstelenítésben, vagy altatásban végezzük.

Szolgáltatásaink, műtéteink:


A plasztikai sebészet sokkal korábbra nyúlik vissza, mint azt sokan gondolják. Már időszámításunk előtti korokból is vannak írásos emlékek hasonló jellegű tevékenységekről. Értelemszerűen azt a magas színvonalat és megbízhatóságot, amit Centrumunk kínál, korábban meg sem a lehetett közelíteni a megfelelő tudományos ismeretekkel rendelkező plasztikai sebész orvosok és a legmodernebb eszközökkel, technológiákkal felszerelt műtők nélkül.

Modern technológia, kiváló orvosok
Naprakész, a páciensek érdekeit szem előtt tartó szakorvosaink a lehető legjobb megoldások megtalálásán dolgoznak. Önnek csupán annyi a dolga, hogy meghallgatja a lehetőségeket, és az Ön számára a legszimpatikusabbat kiválasztja, nincs szükség rá, hogy hosszú órákat vagy akár napokat töltsön az interneten a legkisebb apróságok után kutatva. Jöjjön el hozzánk konzultációra, nálunk részletes tájékoztatást kap az operációk menetéről, a lehetséges kockázatokról, felteheti kérdéseit. És amennyiben nálunk végezteti el a műtétjét, a konzultáció teljesen ingyenes.

Klinikánkon a plasztikai sebészeink és esztétikai bőrgyógyászok együttműködve segítenek abban, hogy komplex módon szépülhessen és az eredményt hosszú távon fenntartsák, akár egy baleset nyomait szeretné eltüntetni magadról, akár a zsírpárnáitól szeretne megszabadulni, vagy egyszerűen az idomait az ideáljához szeretné igazítani.

Mivel nálunk minden szépészeti eljárás megtalálható, nem korlátozza semmi a lehetőségeit és egy helyen szakszerűen felépített kezelési terv eredményeképpen maradhat sugárzóan szép és fiatal.

A magasan képzett, nagy tapasztalatú plasztikai sebészek és a jól felszerelt műtők alapfeltételei annak, hogy a beavatkozás és a végeredmény is a legjobb legyen, olyan, amilyet elképzelt. De mi itt nem álltunk meg. Arról is gondoskodunk, hogy ne csak a kezelések alatt, hanem előtte és utána is a legjobb kezekben legyen. Nálunk egy exkluzív és barátságos környezet várja, ahol a páciensközpontú szemlélet nem extra szolgáltatás, hanem a legtermészetesebb dolog.

Fizetési konstrukcióink
Igyekszünk plasztikai sebészetünket mindenki számára elérhetővé tenni: számos egészségpénztárral állunk kapcsolatban, és a helyszínen szerződött pénzügyi szolgáltatónk által biztosított részletfizetési lehetőségekkel állunk rendelkezésére. Az igénybe vett összeg nagyságától és az Ön számára megfelelő futamidőtől függően személyre szabott ajánlatot készítünk. Rugalmas konstrukcióink a törlesztést illetően kiszámíthatóságot és tervezhetőséget biztosítanak.