BodyJet Zsír átültetés

BodyJet zsírátültetés: az országban egyedülálló, kíméletes és gyors technológia!

A legtermészetesebb anyaggal történő ajakfeltöltés, ráncfeltöltés, mellnagyobbítás, vádli- vagy fenékformálás, természetes hatású, műtéti hegek nélküli beavatkozás, azonnal látható eredmény, minimális felépülési idő!

Telt ajkakra, ránctalan arcbőrre vágysz? Azonban tartasz a vágással járó beavatkozásoktól? A zsírátültetés során vágás nélkül, a legtermészetesebb anyag – saját zsírszövetek – felhasználásával formáljuk, feszesítjük, fiatalítjuk, esetleg korrigáljuk a kívánt területeket. A saját zsírsejtek áthelyezésével fiatalító vagy volumenpótló hatást érünk el

Mely területeken alkalmazzuk a zsírátültetést?

Miért ajánljuk a zsírátültetést?

  • Vágás és műtéti hegek nélkül, néhány apró tűszúrással fejti ki hatását, azaz formál és fiatalítja, feszesíti a bőrt.
  • Szervezetünk alapvető része, saját zsírszövetek adják a beavatkozás alapját, így a feltöltött testrész megjelenése és mozgása teljesen természetes lesz.
  • A saját zsírszövet garantálja, hogy idegen anyag nem kerül a szervezetbe, ezáltal allergiás reakció sem léphet fel.
  • A zsírátültetés akár dupla előnnyel – kettős alakformálással – is járhat, hiszen első lépésben leszívjuk a felhasználandó zsírt egy adott területről, mellyel feltöltjük a formálni kívánt területet.

Hogyan történik a zsírátültetés?

A zsírátültetést főként helyi érzéstelenítésben végezzük, azonban nagyobb beavatkozás esetén pl.: mellnagyobbításnál altatásban történik a beavatkozás. A zsírátültetés során először leszívjuk a később felhasználandó saját zsírt egy adott területről, főként a hasról, derékról, combról. Majd a leszívott zsírt tisztítás és előkészítés után feltöltjük a kezelendő területre. A betöltött zsírszövet egy része felszívódik, általában kb. 50-70%-a marad meg a kezelt területen. A klinikánkon alkalmazott BodyJet zsírszívó készülék és technika a beültetett zsírszövet több mint 80%-os túlélését biztosítja.

Mi történik a zsírátültetés után?

A beavatkozás után az eredmény szinte azonnal láthatóvá válik, a végleges forma viszont 1-6 hónap múlva alakul ki. A zsírral feltöltött és leszívott területen a kíméletes BodyJet technológiának köszönhetően sokkal enyhébbek a műtét utáni duzzanatok és véraláfutások, mint más zsírátültető technikáknál. Ezek néhány nap alatt elmúlnak. A leszívott területen kompressziós ruházat viselése ajánlott. A beavatkozás igény szerint ismételhető.

 

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat, konzultáció: 12000 Ft