Intimplasztika

„Sok nő érzi kellemetlenül magát, mert zavaróan nagynak találja a kisajkait. Ezt a problémát egy kisebb, egynapos intimplasztika vagy kisajakplasztikai sebészet keretében végzett, esztétikai műtéti beavatkozással könnyedén meg tudjuk oldani.”


A modellek, táncosok, sportolók számára zavaró lehet, hogy a szorosan a testre tapadó ruházaton áttűnik a nemi szervek kontúrja. A kisajkak méretének csökkentése kívánatos lehet betegségek miatt, szülés során bekövetkező sérülések miatt kialakuló alaki eltérések megszüntetése, a kisajkak kívánatos állapotának elérése, helyreállítása érdekében. Az intimplasztika fokozottabb figyelmet kap, mint valaha, az esztétika napjainkban megfigyelhető divatja (borotválás, tetoválás, intim testékszerek) a figyelmet erre a testtájékra irányították. A szőrtelenített szeméremtájék jól láthatóvá teszi a nemi szervek alakját, méretét. A kisajakplasztika a kisajkak alakjával, méretével kapcsolatos elégedetlenség megszüntetésére, az ideális alakú, méretű kisajkak kialakítására kínál megoldást.

 

intim plasztika ár budapest

Intimplasztikai beavatkozás menete

Az intimplasztika beavatkozást Budapest területén található rendelőnkben megelőzi egy konzultáció plasztikai sebészünkkel, aki részletes tájékoztatást ad a műtéttel kapcsolatban. A beavatkozást általában helyi érzéstelenítésben végezzük, és mindössze 1-1,5 órát vesz igénybe. A műtét során plasztikai sebészünk eltávolítja a felesleges szövetet, így a megnyúlt kisajkakat a kívánt méretűre alakítja. A helyi érzéstelenítésben végzett intimplasztika után haza lehet menni, fontos azonban a plasztikai sebész utasításainak pontos betartása.

Kezelést végző orvosok:

Tanácsadó asszisztens:
Annamária Kovács
+36 30 179 7972
Hívjon bizalommal!

Árak

  • Minden szakrendelés kontroll vizsgálata (1 hónapon belül): 15000 Ft
  • Plasztikai sebészeti konzultáció: 19000 Ft (egy hónapon belül megvalósuló altatásos beavatkozás esetén a konzultációs díjat levonjuk a végösszegből)
  • Sebészeti konzultáció: 19000 Ft
  • Sebészeti konzultáció Dr. Pavlovics Gáborral: 20000 Ft
  • Intimplasztika: 220000 Ft-tól