Intim plasztika

A megnyúlt kisajak korrekciója, méretének csökkentése.

Sok nő érzi kellemetlenül magát, mert zavaróan nagynak találja a kisajkait. Ezt a problémát egy kisebb, egynapos intim plasztika, vagy kisajak-plasztikai sebészet keretében végzett, esztétikai műtéti beavatkozással könnyedén meg tudjuk oldani. A modellek, táncosok, sportolók számára zavaró lehet, hogy a szorosan a testre tapadó ruházaton áttűnik a nemi szervek kontúrja. A kisajkak méretének csökkentése kívánatos lehet betegségek miatt, szülés során bekövetkező sérülések miatt kialakuló alaki eltérések megszüntetése, a kisajkak kívánatos állapotának elérése, helyreállítása érdekében.

Az intim plasztika fokozottabb figyelmet kap, mint valaha, az esztétika napjainkban megfigyelhető divatja (borotválás, tetoválás, intim testékszerek) a figyelmet erre a testtájékra irányították. A szőrtelenített szeméremtájék jól láthatóvá teszi a nemi szervek alakját, méretét. A kisajakplasztika a kisajkak alakjával, méretével kapcsolatos elégedetlenség megszüntetésére, az ideális alakú, méretű kisajkak kialakítására kínál megoldást.

A beavatkozást megelőzi egy konzultáció plasztikai sebészünkkel, aki részletes tájékoztatást ad a műtéttel kapcsolatosan. A beavatkozást általában helyi érzéstelenítésben végezzük és mindössze 1-1,5 órát vesz igénybe. A műtét során plasztikai sebészünk eltávolítja a felesleges szövetet, így a megnyúlt kisajkakat a kívánt méretűre alakítja. A helyi érzéstelenítésben végzett intimplasztika után haza lehet menni, fontos azonban a plasztikai sebész utasításainak pontos betartása.


Ár
• Kisajak kisebbítés 90 – 200000 Ft

Online bejelentkezés szakorvoshoz 
Visszahívás kérése