Intim plasztika

 

“Sok nő érzi kellemetlenül magát, mert zavaróan nagynak találja a kisajkait. Ezt a problémát egy kisebb, egynapos intim plasztika, vagy kisajak-plasztikai sebészet keretében végzett, esztétikai műtéti beavatkozással könnyedén meg tudjuk oldani.”


 

A modellek, táncosok, sportolók számára zavaró lehet, hogy a szorosan a testre tapadó ruházaton áttűnik a nemi szervek kontúrja. A kisajkak méretének csökkentése kívánatos lehet betegségek miatt, szülés során bekövetkező sérülések miatt kialakuló alaki eltérések megszüntetése, a kisajkak kívánatos állapotának elérése, helyreállítása érdekében.

 

intim plasztika ár budapest

 

Az intim plasztika fokozottabb figyelmet kap, mint valaha, az esztétika napjainkban megfigyelhető divatja (borotválás, tetoválás, intim testékszerek) a figyelmet erre a testtájékra irányították. A szőrtelenített szeméremtájék jól láthatóvá teszi a nemi szervek alakját, méretét. A kisajakplasztika a kisajkak alakjával, méretével kapcsolatos elégedetlenség megszüntetésére, az ideális alakú, méretű kisajkak kialakítására kínál megoldást.

 

Intim plasztikai beavatkozás menete

 

Az intim plasztika Budapest területén található rendelőnkben történő beavatkozást megelőzi egy konzultáció plasztikai sebészünkkel, aki részletes tájékoztatást ad a műtéttel kapcsolatosan. A beavatkozást általában helyi érzéstelenítésben végezzük és mindössze 1-1,5 órát vesz igénybe. A műtét során plasztikai sebészünk eltávolítja a felesleges szövetet, így a megnyúlt kisajkakat a kívánt méretűre alakítja. A helyi érzéstelenítésben végzett intim plasztika után haza lehet menni, fontos azonban a plasztikai sebész utasításainak pontos betartása.

Beavatkozást végző orvosok:

            Dr. Kálnay Tamás

            Dr. Halmy Csaba

            Dr. Sáfrány György

            Dr. Pavlovics Gábor

Tanácsadó asszisztens:
Annamária Kovács
+36 30 179 7972
Hívjon bizalommal!

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat, konzultáció: 19000 Ft (egy hónapon belül megvalósuló altatásos beavatkozás esetén a konzultációs díjat levonjuk a végösszegből)
  • Intimplasztika:
    • Intimplasztika: 180000- 220000 Ft