Mellnagyobbítás implantátummal

Mit kell tudni az implantátumokról?

 

A mellimplantátumok méretük, alakjuk, felszínük kialakításában különböznek egymástól. Rendkívül széles választék áll rendelkezésre, így könnyen ki lehet választani az igényeknek, testalkatnak, egyéni adottságoknak legmegfelelőbbet. Ennek megfelelően szakorvosaink az előzetes egyeztetés során segítenek kiválasztani a megfelelő implantátumot. Így a későbbiekben a nálunk történő mellnagyobbítás Budapest belvárosában található rendelőnkben teljesen zavartalanul mehet végbe, és a beavatkozás után teljes komfortérzetet fog biztosítani az új külső.

Fontos tudni, hogy az implantátumok fala egy erős szilikon burok és általában kohezív szilikon géllel vannak töltve. Ezek lágy állagúak, tapintásuk olyan, akár egy női mellé. A kohezív gél még egy hatalmas előnnyel bír: az implantátum külső burkolatának esetleges sérülése esetén sem folyik ki a tokból.

Az implantátum felszíne lehet teljesen sima, vagy különböző mértékben érdes, textúrált. Leginkább a mikrotextúrált és nanotextúrált felületű alkalmazását preferáljuk. Az implantátum behelyezése után a szervezet az idegen anyag körül létrehoz egy kapszulát, mely a legtöbb esetben puha marad, viszont kis százalékban, de fennáll a veszélye a megkeményedésnek, ami panaszokat okozhat.

Az implantátum formája lehet kerek vagy csepp alakú, ún. anatómiai kialakítású. A különbség az, hogy a csepp alakú implantátumok jobban hasonlítanak a mell természetes formájához, viszont elmozdulás esetén a mell alakját egyenetlenné változtatja. A mellnagyobbítás során a jól megválasztott implantátum a későbbiekben garantáltan tartós megelégedettséggel fog eltölteni.

 

Hogyan történik implantátumos mellnagyobbítás?

 

A mellnagyobbítás Budapest területén található rendelőnkben egynapos sebészeti beavatkozásként altatásban történik, a műtét másnapján a páciens hazamehet. A műtét előtt laborvizsgálatra, EKG-re, emlő ultrahangra, illetve 40 éves kor felett , mammográfiai vizsgálatra van szükség. Az implantátum behelyezése legtöbbször a mell alatti redőben ejtett metszés felől történik, de lehetőség van a hónalj felől vagy a bimbóudvar körül ejtett metszés alkalmazására is. Az implantátumot a mirigy vagy az izom alá is be lehet helyezni. A behelyezés módja egyénre szabott, a műtétet megelőző konzultáció során dől el.

Beavatkozást végző orvosok:

 • Dr. Kálnay Tamás
 • Dr. Halmy Csaba
 • Dr. Sáfrány György
 • Dr. Pavlovics Gábor

Tanácsadó asszisztens:
Annamária Kovács
+36 30 179 7972
Hívjon bizalommal!

Árak

 • Mellplasztika:
  • Gynekomasztia (férfi mellkisebbités): 400000 Ft-tól
  • Mellplasztika implantátummal: 800000 Ft-tól
  • Mellnagyobbitás saját zsírral: 800000 Ft-tól
  • Mellfelvarrás implant nélkül: 600000 Ft-tól