Mellplasztika implantátummal

Mit kell tudni az implantátumokról?

A mellimplantátumok méretük, alakjuk és felszínük kialakításában különböznek egymástól. Rendkívül széles választék áll rendelkezésre, így könnyen ki lehet választani az igényeknek, a testalkatnak, az egyéni adottságoknak legmegfelelőbbet. Ennek megfelelően szakorvosaink az előzetes egyeztetés során segítenek kiválasztani az implantátumot. Így a későbbiekben a nálunk történő mellnagyobbítás Budapest belvárosában található rendelőnkben teljesen zavartalanul mehet végbe, és a beavatkozás után teljes komfortérzetet fog biztosítani az új külső.

Fontos tudni, hogy az implantátumok fala egy erős szilikonburok, és általában kohezív szilikongéllel vannak töltve. Ezek lágy állagúak, tapintásuk olyan, akár egy női mellé. A kohezív gél még egy hatalmas előnnyel bír: az implantátum külső burkolatának esetleges sérülése esetén sem folyik ki a tokból.

Az implantátum felszíne lehet teljesen sima, vagy különböző mértékben érdes, texturált. Leginkább a mikrotexturált és nanotexturált felületű alkalmazását preferáljuk. Az implantátum behelyezése után a szervezet az idegen anyag körül létrehoz egy kapszulát, amely a legtöbb esetben puha marad, viszont kis százalékban, de fennáll a veszélye a megkeményedésnek, ami panaszokat okozhat.

Az implantátum formája lehet kerek vagy csepp alakú, ún. anatómiai kialakítású. A különbség az, hogy a csepp alakú implantátumok jobban hasonlítanak a mell természetes formájához, viszont elmozdulás esetén a mell alakját egyenetlenné változtatják. A mellnagyobbítás során a jól megválasztott implantátum a későbbiekben garantáltan tartós megelégedést eredményez.

Hogyan történik az implantátumos mellnagyobbítás?

A mellnagyobbítás Budapest területén található rendelőnkben egynapos sebészeti beavatkozásként altatásban történik, a műtét másnapján a páciens hazamehet. A műtét előtt laborvizsgálatra, EKG-re, emlőultrahangra, illetve 40 éves kor felett mammográfiai vizsgálatra van szükség. Az implantátum behelyezése legtöbbször a mell alatti redőben ejtett metszés felől történik, de lehetőség van a hónalj felől vagy a bimbóudvar körül ejtett metszés alkalmazására is. Az implantátumot a mirigy vagy az izom alá is be lehet helyezni. A behelyezés módja egyénre szabott, a műtétet megelőző konzultáció során dől el.

Kezelést végző orvosok:

Tanácsadó asszisztens:
Annamária Kovács
+36 30 179 7972
Hívjon bizalommal!

Árak

  • Mellplasztika:
    • Gynecomastia férfimellplasztika: 800000 Ft-tól
    • Mellplasztika implantátummal: 980000 Ft-tól
    • Mellnagyobbitás saját zsírral: 850000 Ft-tól
    • Mellfelvarrás implant nélkül: 800000 Ft-tól