Mellplasztika

Mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás, gynecomastia.

A napjainkban nagy népszerűségnek örvendő mellplasztika képes visszaadni azon nők vagy akár férfiak önbizalmát is, akik elégedetlenek melleik méretével, formájával. A mellplasztikai beavatkozáson átesők gyakran emlegetik, hogy a beavatkozás pozitív változást hozott az életükbe, sokkal jobban érzik magukat a bőrükben, magabiztosabbak.

mellplasztika

Mellplasztika – önbizalomnövelés, magabiztosság

Megoldások nőknek és férfiaknak egyaránt

A mellplasztikai eljárások nem csak a nők számára elérhetőek, bár kétségtelen, hogy a hölgyek között sokkal népszerűbb. A beavatkozások közül a leggyakrabban keresett a mellnagyobbítás, amely akár <strong>implantátummal akár saját zsírral is elvégezhető. A mellplasztika nyújtotta lehetőségek azonban itt nem érnek véget. A zavaróan nagy (például háti illetve derékfájdalmakat okozó), természetes mellek esetén a mellkisebbítő operáció is megoldást jelenthet. Ezen kívül a különböző helyreállító műtétek is fontos szerepet játszanak, akár betegség miatt eltávolított mellek helyreállítása is megvalósítható velük. A férfi mell plasztikája (gynecomastia) a genetikai vagy életvitelből adódó megnagyobbodott mirigy és zsírszövet eltávolítását jelenti, mely egyre inkább elterjedő operáció Magyarországon is.

Mi történik a mellplasztikai műtétek előtt?

Mint minden orvosi beavatkozást, a mellplasztikát is egy állapotfelmérés előzi meg. A szükséges laboratóriumi, illetve egyéb vizsgálatokkal (EKG, mellkasröntgen, mammográfia, ultrahang) a veszélyforrások és komplikációk kockázata nagy mértékben csökkenthető.

Bízhat felkészültségünkben, szaktudásunkban!

Sebészeink szaktudásukkal és tapasztalatukkal a lehető legjobb eredmény elérésén fáradoznak. Munkájuk a modern kor követelményeinek maximálisan megfelelő felszereltséggel rendelkező műtőinkben végzik.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a mellplasztikával kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken, illetve foglaljon időpontot konzultációra, ahol részletesen tudjuk tájékoztatni a lehetőségekről, eloszlatjuk kétségeit.

Beavatkozást végző szakorvosok:

Dr. Kálnay Tamás

Dr. Halmy Csaba

Dr. Sáfrány György

Dr. Pavlovics Gábor

Tanácsadó asszisztens:
Annamária Kovács
+36 30 179 7972
Hívjon bizalommal!

Időpontfoglalás

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat, konzultáció: 12000 Ft
  • Mellplasztika:
    • Gynekomasztia (férfi mellkisebbités): 400000 Ft-tól
    • Mellplasztika implantátummal: 800000 Ft-tól
    • Mellnagyobbitás saját zsírral: 800000 Ft-tól
    • Mellfelvarrás implant nélkül: 600000 Ft-tól