Mellplasztika

Mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás, gynecomastia.

A napjainkban nagy népszerűségnek örvendő mellplasztika képes visszaadni azon nők vagy akár férfiak önbizalmát is, akik elégedetlenek melleik méretével, formájával. A mellplasztikai beavatkozáson átesők gyakran emlegetik, hogy a beavatkozás pozitív változást hozott az életükbe, sokkal jobban érzik magukat a bőrükben, magabiztosabbak.

Megoldások nőknek és férfiaknak egyaránt
A mellplasztikai eljárások nem csak a nők számára elérhetőek, bár kétségtelen, hogy a hölgyek között sokkal népszerűbb. A beavatkozások közül a leggyakrabban keresett a mellnagyobbítás, amely akár implantátummal akár saját zsírral is elvégezhető. A mellplasztika nyújtotta lehetőségek azonban itt nem érnek véget. A zavaróan nagy (például háti illetve derékfájdalmakat okozó), természetes mellek esetén a mellkisebbítő operáció is megoldást jelenthet. Ezen kívül a különböző helyreállító műtétek is fontos szerepet játszanak, akár betegség miatt eltávolított mellek helyreállítása is megvalósítható velük. A férfi mell plasztikája (gynecomastia) a genetikai vagy életvitelből adódó megnagyobbodott mirigy és zsírszövet eltávolítását jelenti, mely egyre inkább elterjedő operáció Magyarországon is.

Mi történik a műtétek előtt?
Mint minden orvosi beavatkozást, a mellplasztikát is egy állapotfelmérés előzi meg. A szükséges laboratóriumi, illetve egyéb vizsgálatokkal (EKG, mellkasröntgen, mammográfia, ultrahang) a veszélyforrások és komplikációk kockázata nagy mértékben csökkenthető.

Bízhat felkészültségünkben, szaktudásunkban
Sebészeink szaktudásukkal és tapasztalatukkal a lehető legjobb eredmény elérésén fáradoznak. Munkájuk a modern kor követelményeinek maximálisan megfelelő felszereltséggel rendelkező műtőinkben végzik.
Ha bármilyen kérdése lenne a mellplasztikával kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken, illetve foglaljon időpontot konzultációra, ahol részletesen tudjuk tájékoztatni a lehetőségekről, eloszlatjuk kétségeit. És amennyiben minket tisztel meg bizalmával, a konzultáció költségeit a műtét megvalósulásakor jóváírjuk.

Árak

• Mellnagyobítás implantátum nélkül 540000 Ft-tól
• Implantátum 220000 – 300000 Ft
• Mellnagyobbítás zsírátültetéssel 700000 Ft-tól
• Mellkisebbítés + felvarrás altatásban 730000 Ft-tól
• Mellfelvarrás altatásban 680000 Ft-tól
• Mell helyreállítás egyéni ár
• Férfi mellműtét (gynecomastia) 500000 Ft-tól

Online bejelentkezés szakorvoshoz 
Visszahívás kérése