Orvosi kozmetika

Orvosi kozmetika

Gisele Delorme csomagakció!

Széles körű kozmetikai szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre:

  • személyre szabott arckezelések: arctisztítás, szemkörnyék kezelés, hidratáló, tápláló, speciális anti-aging kezelés,
  • hámlasztás,
  • LED maszkos kezelés,
  • NanoQ Platinum kezelés,
  • 3D-s szempillaépítés,

Speciális nyirokmasszázs-technikára épülő kozmetikai testkezeléseink a méregtelenítést és karcsúsítást, cellulitkezelést szolgálják. Ezen túlmenően hatékony mezoterápiás és orvosi dermapennel történő arc- és testkezelésekkel segítünk fiatalon tartani bőröd.

Gisele Delorme prémium termékek

Személyre szabott kezeléssorozatokkal és prémium minőségű termékek használatával garantáljuk a kimagasló minőséget kozmetikánkban is. Gisele Delorme biotechnológiai összetevők és az aromaterápia ötvözésével kialakított kozmetikumait használjuk arc- és testkezeléseinkhez. A termékpaletta magas hatóanyag-tartalmú alaptermékek mellett, különleges, 100%-ban természetes eredetű szérumokból, koncentrátumokból áll. A hatóanyagok egy bőrdiagnózist követően a bőrtípusnak és a bőr pillanatnyi állapotának megfelelően teljesen személyre szabhatóak. Az egyes hatóanyagok kölcsönösen felerősítik egymás hatását és a speciális nyirokmasszázs-technikával történő alkalmazásukkal látványos és hosszan tartó hatás biztosítanak.

Magas színvonalú, professzionális orvosi kozmetikai arckezeléseink és testkezeléseink az orvos-esztétikai beavatkozásaink méltó kiegészítői. Segítségükkel hosszabb távon fenntartható a szépészeti kezeléseink eredménye!

Ingyenes bőrápolási tanácsadás

Kozmetikusaink ingyenes bőrápolási szaktanácsadással és otthoni ápolásra való professzionális készítményekkel segítenek megfelelően ápolni bőröd. A megfelelő otthoni bőrápolás a kezelések eredményeinek fenntartása érdekében nagyon fontos. Ezért kozmetikusaink segítenek kiválasztani a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumokat, személyre szabott tanácsokkal látnak el arra vonatkozóan, hogy milyen lépéseket érdemes betartanod az otthoni bőrápolás során.

Kellemes légkör, relaxáló szépülés

Nagyon fontos a számunkra vendégeink kényelme és elégedettsége, ezért kozmetikai kezeléseink nyugodt, barátságos, pihentető környezetben történnek. Nem titkolt célunk, hogy a kozmetikánkban töltött idő alatt a szépülésen túl, kizárva a külvilágot, kellemesen ellazulhass és feltöltődve folytathasd a napod.

Időpontfoglalás