„Feszes, egyenletes, sima bőr mindenhol, gyors és hatékony műtét nélküli eljárások, magabiztos megjelenés fürdőruhában is”


 

Neked ajánljuk orvos-esztétikai testkezeléseinket:

 

  • ha a narancsbőrtől vagy a makacs zsírpárnáidtól szeretnél megszabadulni
  • ha vissza szeretnéd állítani bőröd feszességét a karodon, combodon, hasadon, vagy más testrészeden
  • ha a fokozott izzadás megkeseríti a mindennapjaid
  • ha nem szeretnéd műtétnek alávetni magad

Fontos számunkra, hogy ne csak az arcod bőrének ápolásában, fiatalon tartásában számíthass ránk, hanem bármely testrészen jelentkező esztétikai bőrprobléma esetén is segítségedre lehessünk. Orvos-esztétikai testkezeléseink számos problémára nyújtanak megoldást, a bőrfeszesítéstől a kötőszövet erősítésen keresztül, a fokozott izzadás kezeléséig.

A műtét nélküli alakformálás zsírbontó injekcióval, a narancsbőr injekciós cellulit-kezeléssel, a fokozott izzadás kezelése izzadásgátló injekciókkal történik. A hirtelen fogyás következtében kialakult bőrmegereszkedésre, hirtelen hízás vagy terhesség utáni striák kezelésére a bőrfeszesítő az FTC bioszálas testkontúrozást vagy a Scarlet RF mikrotűs testkezelést ajánljuk. Testkezeléseink közt megtalálható emellett a mezoterápia, amely során a kezelendő problémának megfelelő különböző gyógyhatású anyagokat juttatunk a bőrbe. Mindezt bőröd szépségének és fiatalságának érdekében.

Orvos-esztétikai testkezeléseink egymással illetve kozmetikai testkezeléseinkkel kombinálva erősíthetik egymás hatását, és hozzájárulnak az eredmény hosszú távú fenntartásához.

Kezeléseink: