Kozmetikai arckezelések

Magas színvonalú, professzionális orvosi kozmetika
Egyedülálló összetételű, professzionális kozmetikai hatóanyagok
Speciális masszázstechnikán alapuló arckezelések
Széles választék az akné kezeléstől az anti-aging, a gyantázástól a mezoterápiáig

Neked ajánljuk kozmetikai arckezeléseinket:

  • ha fontosnak tartod a professzionális arcápolást
  • ha orvos-esztétikai kezeléseink hatását szeretnéd hosszú távon fenntartani
  • ha megbízható helyen, kellemes körülmények között szeretnél szépülni

Kozmetikai arckezeléseinket a prémium minőségű professzionális Gisele Delorme kozmetikumokkal végezzük, melyek magas hatóanyag-tartalmú alaptermékei és speciális szérumai bőröd állapota szerint teljesen személyre szabhatóak. A termékcsalád további különlegessége, hogy a speciális masszázstechnikákkal alkalmazzuk, melyek alapja egy relaxáló nyirokmasszázs. Megtalálható még a sorban izomstimulációs masszázs, amely az arcizmokat aktivizálva éri el a fiatalító hatást, gua-sha köves masszázs, amely a kínai akupresszúrával kombinálva állítja vissza a bőr energia egyensúlyát. Ezeknek a masszázstechnikák fokozzák a személyre szabott hatóanyagok felszívódását a bőrben – ennek köszönhető a kezelések egyedülálló hatékonysága.

Kozmetikai arckezeléseink között megtalálható a platina előnyös tulajdonságaira épülő NanoQ Platinum teljes arc-nyak-dekoltázs bőrfiatalító kezelés és a LED-maszkos kezelés, a Guna hatóanyagokat tartalmazó biolifting, az arcon és a test teljes területén alkalmazható orvosi dermapen és mezoterápiás kezelés, a bőr frissességét eredményező kémiai hámlasztás és további olyan kozmetikai megoldások, amelyekkel az arc, a test és a szemkörnyék fiatalsága nyerhető vissza.

Széleskörű kozmetikai arckezeléseink közt biztosan megtalálod az aktuális céljaidnak leginkább megfelelőt, de kozmetikusaink is segítségedre vannak a választásban, hogy bőröd egyenletesen sugárzóvá, üdévé és élettel telivé váljon.

Online bejelentkezés szakorvoshoz
Visszahívás kérése