A 3 féle kezelés egymást kiegészítve segít bőröd fiatalságának megőrzésében
Hatékony mélyhidratálás és feszesítés
Hosszú távú eredmény

Neked ajánljuk a szemkörüli fiatalságmegőrzés csomagot:

  • ha szeretnéd késleltetni a szemkörnyéked öregedési folyamatát
  • ha már megjelentek az első finomráncok
  • ha genetikai okokból szem alatti táskákkal, karikákkal küzdesz
  • ha fontos számodra az ár-érték arány

Miért fontos a szemkörnyék ápolása?

Az arcbőr öregedésének első jelei a szemkörnyéken jelentkeznek. Mivel a szem körüli bőrszövet rendkívül érzékeny és vékony, elsőként itt alakulnak ki az apró, vékony ráncok, a szarkalábak. Ám ha elég korán, már egész fiatalon – akár már a húszas évek végétől – figyelmet szentelünk fiatalságának megőrzésére, ápolására, az öregedési folyamat késleltethető. Intenzív mélyhidratálással és bőrünk természetes kollagéntermelésének fokozásával fenntarthatjuk a szemkörnyék bőrének fiatalságát és megelőzhetjük a ráncképződést.

Miért érdemes a szemkörnyék-ápolási kezeléseket kombinálva alkalmazni?

Olyan szemkörnyékápoló kezelési csomagot állítottunk össze, melyek a bőr különböző rétegeiben hatnak. A kezelések egymásra épülnek, a bőr eltérő mélységeiben fokozzák a kollagéntermelést, erősítve egymás hatását. A szemkörüli fiatalságmegőrzés csomag segítségével hosszú időre biztosíthatja szemkörnyékének fiatalságát.

Milyen kezeléseket tartalmaz a szemkörüli fiatalságmegőrzés csomag?

1. 3 x Eye Cell

Az Eye Cell szemkörnyék-kezelés orvosi dermapennel történik, amely a bőr felsőbb rétegeiben természetes módon serkenti bőröd saját kollagénjének termelődését. A dermapen tűi által ejtett mikrosérülések beindítják a kollagéntermelést a bőrben, így a kezelés hatására a bőr rugalmasságát adó rostok megújulnak. Ezáltal segít megelőzni és akár visszafordítani is a kollagén csökkenésével járó elvékonyodást és öregedési folyamatot. Rövidtávú hatása miatt érdemes többször ismételni.

2. Hydrobalance

A hydrobalance kezelés során nagy koncentrációjú hyaluronsavval történik a szemkörnyék fiatalítása. Az országban szinte egyedülállóan az ún. automata injection pen nevű eszközzel a szem alatti területen, egészen a szemhéj széléig, kis hyaluronsav gyöngyöket injektálunk a bőr középső rétegeibe, ahova a krém és dermaroller már nem jut el. Ezek a hyaluronsav gyöngyszemek raktárként működnek a bőr rétegei között: rövidtávon nagyon erősen és tartósan mélyhidratálják a bőrt – hiszen a hyaluronsav súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet is képes megkötni -, hosszútávon pedig stimulálják a kollagéntermelést a bőr középső rétegében.

– bővebben –

 

3. Kanülös bioszál

A bőr legmélyebb rétegeiben fokozza a kollagéntermelést és fejt ki bőrfeszesítő hatást. Ez az ebédidős beavatkozás kiváló eszköze a ráncképződés hosszútávon történő megelőzésének és a fiatalság megtartásának. A 100%-ig természetes bio-felszívódó szálak intenzíven működtetik a sejteket, javítják a vér mikrokeringését, ami lassítja a sejtek öregedési folyamatát. A szemkörüli bőr legalsó rétegét is rugalmassá és feszessé teszi.

– bővebben –

A Szemkörüli fiatalságmegőrzés kezelési csomaggal a bőr minden rétegében hatékonyan hidratálhatja a sejteket, megőrizve ezzel szemkörnyékednek rugalmasságát és fiatalságát.

A Szemkörüli fiatalságmegőrzés kezelési csomagot 210 000.- Ft helyett 180 000.- Ft-ért veheted igénybe. Megtakarítás: 30 000.- Ft.

Kérj időpontot munkatársainktól kezelésre a 0630 545 4159-es telefonszámon vagy online!

Ár

(3xEye Cell, Hydroballance, kanülös bioszál kezelések) 180 000 Ft