Supermodel look

Amikor még nem az idő ellen harcolunk, akkor finom, mértékkel végzett hyaluronsavas feltöltéssel tehetjük tökéletesebbé az arc arányait, hangsúlyozhatjuk a szép vonásokat, javíthatjuk az apróbb hibákat. Ezek a minimális fájdalommal járó beavatkozások éppen ezért egyre népszerűbbek a fiatalok körében. Ráadásul a sminkelésnél tartósabb hatást lehet velük elérni.

A 2010-es párizsi esztétikai kongresszus egyik legnépszerűbb előadásán arra hívták fel a figyelmet, hogy a beavatkozások során nem egy-egy ráncra, hanem az egész arcra érdemes figyelniEzt nevezzük arcszobrászatnak. Az eljárások az arc ívét és kontúrját emelik ki, amely harmonikus, fiatalos benyomást kelt anélkül, hogy szike alá kellene feküdni. További előnye, hogy a hatóanyag beinjektálása nem jár fájdalommal, és nem keletkeznek bevérzések a szúrás pontjában.

 

Supermodel look

Supermodel look”, más néven járomcsonttöltés, napjaink nagyon divatos orvos-esztétikai beavatkozása sztárok és fiatalok körében is. Azért fontos az arcunknak ez a területe, mert meghatározza az arányokat, és karakteres megjelenést ad.

A járomcsonttöltés során a járomív külső (fül felöli) ívét kell korrigálni, ezzel a kontúr fokozásán kívül  minimálisan megemeljük az arcot, amely kissé nyújtottabbá válik, a V vonal markánsabb lesz. Nagyon fontos, hogy középarc orr melletti részét ebben az esetben ne hangsúlyozzuk tovább. Mivel az eljárás az arcél optimalizálását is célozza, ezért az állcsúcs kiemelése is fontos a harmónia megteremtéséhez.

 

Az áll volumenpótlása

Az áll és állvonal élessége nemcsak idősebb, hanem sokszor fiatal korban is veszít a teltségéből. Ezt azért érdemes korrigálni, mert az arc kontúrja fontos szerepet tölt be abban, hogy esztétikus legyen az arc formája, és ne a tokán legyen az optikai hangsúly. Az állívet hyaluronsavas feltöltéssel tudjuk kiemelni.

Mindkét kezelés során speciális hyaluronsavat juttatunk a kívánt területre tű segítségével. Az arccsont és az áll környékének feltöltéses kezelésével kórházi bennfekvés, hosszantartó, fájdalmas lábadozás nélkül tudjuk kialakítani az arc fiatalos, telt, természetes megjelenését.

Kinek ajánljuk?
Minden korosztálynak, aki optimalizálni szeretné az arcán lévő arányokat.

Kezelési idő
20 perc

Előnyök
Minimális fájdalom
Nincs maradandó sérülés