Hialuronsavas ráncfeltöltés ismertető

A hialuronsavas ráncfeltöltő anyagok nem invazív megoldást jelentenek a finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentésére. Ebben a részben a hialuronsavas ráncfeltöltő anyagok alapjaival foglalkozunk.

 

Mi az a hialuronsav?

A  hyaluronsav testünk természetes alkotórésze, amely megköti a vizet a szervezetben, hidratál és volument pótol.  Segítségével a ráncok kisimíthatók, a vonások lágyabbá tehetők. A ráncfeltöltés eredményeként  az arc a természetes fiatalságát nyeri vissza. A  hyaluronsavas ráncfeltöltés során vékony tű esetleg tompa végű, flexibilis kanül segítségével hyaluronsavat juttatunk a bőrbe, ettől ráncok kisimulnak, a vonások pedig lágyabbá válnak. A ráncfeltöltés eredményeként a bőr visszanyeri természetes fiatalságát.

 

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

 

A hialuronsavas ráncfeltöltő anyagok területei

A hyaluronsavas ráncfeltöltés az arcon, a homlokon, a nyakon megjelenő ráncok mélységét csökkenti, a ráncokat feltölti, kisimítja, hatására a szem alatti karikák, mély árkok észrevétlenné válnak, a szem körüli ráncok elsimulnak, csökkenti az orrtól a szájzugig futó, úgynevezett nasolabiális redő mélységét, és feltölti azt, eltünteti az arcon látható bemélyedt – jellemzően pattanások által okozott – hegeket, elsimítja a szájzugban és a száj körül megjelenő ráncokat.

 

A hialuronsavas ráncfeltöltő anyagok előnyei

A hialuronsavas ráncfeltöltő anyagok számos előnnyel rendelkeznek, többek között:
  • Gyors és egyszerű eljárás
  • Nincs szükség állásidőre
  • Biztonságos és hatékony
  • Az eredmények több hónapig tarthatnak
  • Biokompatibilis és nem valószínű, hogy allergiás reakciót vált ki.

 

Mi a különbség a Botox-kezelés és a hialuronsavas ráncfeltöltő anyagok között?

A botoxkezelés és a hialuronsavas ráncfeltöltő anyagok egyaránt nem invazív megoldások a finom vonalak és ráncok csökkentésére. Azonban különböző módon működnek. A botoxkezelés ellazítja a ráncokat okozó izmokat, míg a hialuronsavas ráncfeltöltők feltöltik a bőrt és kisimítják a ráncokat.

 

Ki végezheti a hialuronsavas ráncfeltöltést?

A hialuronsavas ráncfeltöltést csak olyan szakképzett egészségügyi szolgáltató végezheti, aki rendelkezik tapasztalattal a kezelésben. Ilyen lehet egy bőrgyógyász, plasztikai sebész vagy más egészségügyi szolgáltató, akit az eljárás elvégzésére képeztek ki.

 

Hialuronsavas ráncfeltöltő eljárások

Ebben a részben arról lesz szó, hogy mire számíthat a hialuronsavas ráncfeltöltő eljárás során.

 

Mennyi ideig tart az eljárás?

Az eljárás általában kevesebb mint egy órát vesz igénybe, és nincs szükség állásidőre. A kezelés után azonnal visszatérhet a szokásos tevékenységeihez.

 

Fájdalmas lesz az eljárás?

A legtöbb ember csak enyhe kellemetlenséget tapasztal az eljárás során. Az egészségügyi szolgáltató zsibbasztó krémet vagy helyi érzéstelenítést használhat, hogy az eljárás kényelmesebb legyen.

 

Mennyi ideig tartanak az eredmények?

A kezelés eredményei több hónapig tarthatnak, ami azt jelenti, hogy nem kell olyan gyakran alávetnie magát az eljárásnak, mint más kezeléseknek.

 

Milyen kockázatokkal és mellékhatásokkal jár?

Mint minden orvosi eljárás, a hialuronsavas ráncfeltöltés is jár bizonyos kockázatokkal és mellékhatásokkal. A leggyakoribb mellékhatások közé tartozik a bőrpír, duzzanat és véraláfutás az injekció beadásának helyén. Ezek a mellékhatások azonban általában enyhék és néhány napon belül elmúlnak. A súlyosabb mellékhatások, mint például a fertőzés vagy az allergiás reakció, ritkák.

 

Mikor nem ajánlott az eljárás?

Az eljárás nem ajánlott azoknak, akik terhesek vagy szoptatnak, illetve akiknek a kórtörténetében súlyos allergia vagy anafilaxia szerepel.

 

Utókezelés

A kezelés után enyhe kellemetlen érzés, bőrpír vagy duzzanat jelentkezhet az injekció beadásának helyén. Ezek a mellékhatások azonban általában enyhék és néhány napon belül elmúlnak. A mellékhatások kockázatának minimalizálása érdekében fontos, hogy kövesse az egészségügyi szolgáltatója által adott utókezelési utasításokat.

 

A hyalorunsavas ráncfeltöltés kezelés menete

A kezelés általában nem igényel 30 percnél hosszabb időt. A ráncok feltöltését helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen végezzük. Azonnali, látványos eredménnyel járó művelet. A beavatkozás nyomaként egy-egy apró pötty látszik az arcon, de 1-2 nap alatt ezek is nyomtalanul eltűnnek. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseinket a legkorszerűbb, legbiztonságosabb anyagok, eljárások alkalmazásával kezeljük.

 

A hyalorunsavas ráncfeltöltés előnyei

A hyaluronsavnak hatalmas előnye, hogy nem jár káros mellékhatásokkal sem rövid, sem hosszú távon. Mivel a hyaluronsav felszívódó – reverzibilis – anyag, fél–egy év múlva lebomlik. A hyaluronsavnak hatalmas előnye, hogy reverzibilis, vagyis olyan speciális anyag, amely a hyaluronidase enzim segítségével feloldható, ha nem tetszik az eredmény, esetleg szövődmény alakul ki. A ráncfeltöltés eredménye így 610 hónap elteltével várhatóan elmúlik, vagyis a bőr fiatalos, ránctalan megjelenésének megőrzése érdekében a beavatkozást célszerű megismételni. Mimikairánc-kezeléssel kombinálva jelentősen növelhető a kezelés tartóssága.

Kezelésünket férfiaknak is ajánljuk!

 

A hyaluronsavas ráncfeltöltés eljárás előtt

A kezelés előtt van néhány dolog, amit megtehet, hogy felkészítse bőrét és minimalizálja a komplikációk kockázatát. Az egyik legfontosabb dolog, amit figyelembe kell vennie, hogy kerülje a vérhígítók, például az aszpirin, az ibuprofen és bizonyos gyógynövény-kiegészítők használatát, amelyek növelhetik a vérzés és a véraláfutás kockázatát. Ajánlott legalább egy héttel a kezelés előtt abbahagyni ezeknek a gyógyszereknek a szedését.
A kezelés előtt fontos a hidratáltság megőrzése is, mivel ez segíthet a duzzanat minimalizálásában és a bőr általános megjelenésének javításában. A bőséges vízfogyasztás, valamint a koffein és az alkohol kerülése segíthet a bőr hidratáltságának és egészségének megőrzésében.
Fontos továbbá, hogy a kezelés előtt kerülje az alkoholt, mivel az növelheti a vérzés és a véraláfutás kockázatát. Az alkohol akár ki is száríthatja a bőrt, ami hajlamosabbá teheti a ráncok és a finom vonalak kialakulására.

 

A hyaluronsavas ráncfeltöltés után

A hialuronsavas ráncfeltöltést követően fontos, hogy a bőr megfelelő ápolása a lehető legjobb eredményt biztosítsa. A kezelt terület jegelésével csökkenthető a duzzanat és a kellemetlen érzés. A kezelést követő első néhány napban ajánlott naponta többször 10-15 percig jeget alkalmazni.
A feltöltés után fontos a megerőltető tevékenység kerülése is, mivel az növelheti a duzzanat illetve a véraláfutás kockázatát. Néhány napig ajánlott kerülni az olyan tevékenységeket, mint a testmozgás, a nehéz emelés és a lehajolás.
napozás szintén okozhatja a kezelt terület megduzzadását és érzékenyebbé válását, ezért fontos, hogy néhány napig kerülje azt. Kalap viselése és legalább 30-as fényvédő faktorú, széles spektrumú naptej használata segíthet megvédeni a bőrt a nap káros hatásaitól.
Összefoglalva, a hialuronsavas ráncfeltöltésre való felkészülés és a kezelés utáni megfelelő bőrápolás segíthet a lehető legjobb eredmény elérésében. Ha ezeket az egyszerű tippeket követi, hónapokig tartó, simább, fiatalosabbnak tűnő arcbőrt élvezhet.

 

Az orvos kiválasztása a hialuronsavas ráncfeltöltés kezeléshez

A hialuronsavas ráncfeltöltő anyaggal kezelt, képzett és tapasztalt orvos kiválasztása kulcsfontosságú a biztonságos és hatékony kezelés biztosításához. Íme néhány tényező, amelyet figyelembe kell vennie, amikor orvost választ az eljáráshoz:

 

Tapasztalat:

Olyan doktort keressen, aki nagy tapasztalattal rendelkezik e kezelés elvégzésében. Egy tapasztalt orvos nagyobb valószínűséggel ismeri fel a lehetséges szövődményeket és a lehető legjobb eredményt biztosítja.

 

Képesítési igazolás:

Olyan orvost válasszon, aki rendelkezik plasztikai sebészeti vagy bőrgyógyászati szakvizsgával. A testületi minősítés azt jelzi, hogy szigorú képzésen vett részt az adott személy, és megfelelt a legmagasabb szintű követelményeknek.

 

Portfólió:

Az előtte-utána fotók jó képet adhatnak az orvos munkájáról és a várható eredményekről. Kérjen egy portfóliót az korábbi pácienseinek előtte-utána fotóiból. Ez segíthet Önnek értékelni az orvos készségeit, és megállapítani, hogy esztétikai stílusa összhangban van-e az Ön céljaival.

 

Vélemények:

A korábbi páciensek véleménye értékes betekintést nyújthat a kezelőorvos tapasztalatába és munkájának minőségébe. Keressen véleményeket az orvos weboldalán, a közösségi médiában és más online platformokon. Fordítson figyelmet azokra a véleményekre, amelyek megemlítik az orvos betegágyas viselkedését, kommunikációs készségeit és a betegek általános elégedettségét.

 

Konzultáció:

Időzítsen konzultációt az orvossal, hogy megbeszélje a kezelést és feltegye az esetleges kérdéseit. Ez lehetőséget ad arra, hogy értékelje az orvos kommunikációs készségeit és az ágy melletti viselkedését. A konzultáció során az orvosnak el kell magyaráznia az eljárást, a várható eredményeket és az esetleges kockázatokat illetve szövődményeket.
Összefoglalva, a hialuronsavas ráncfeltöltő kezeléshez a megfelelő orvos kiválasztása elengedhetetlen a biztonságos és hatékony kezelés biztosításához. A döntés meghozatalakor vegye figyelembe az orvos tapasztalatát, megbízólevelét, előtte-utána fotóit, értékeléseit és konzultációját. Ha időt szán a képzett és tapasztalt orvos megtalálására, a lehető legjobb eredményt érheti el, és élvezheti a simább, fiatalosabbnak tűnő arcbőrt.

 

További kérdései vannak? Szeretne időpontot foglalni?

Ha további kérdései vannak a hialuronsavas ráncfeltöltéssel kapcsolatban, vagy szeretne időpontot foglalni, kérjük, lépjen kapcsolatba csapatunkkal. Tapasztalt egészségügyi szakembereink együtt dolgoznak Önnel annak megállapításán, hogy a hialuronsavas ráncfeltöltés megfelelő-e az Ön számára.


Orvosaink

Dr. Papp Ildikó

Dr. Papp Ildikó

Orvosigazgató - vezető orvosesztétikai bőrgyógyász
Dr. Halmy Csaba

Dr. Halmy Csaba

Plasztikai sebész
Dr. Fábián Melinda

Dr. Fábián Melinda Ph.D

Bőr- és nemigyógyász - esztétikai bőrgyógyász
Dr. Tóth Veronika

Dr. Tóth Veronika

Bőr- és nemigyógyász - esztétikai bőrgyógyász

Áraink

KONZULTÁCIÓ, KONTROLLVIZSGÁLAT
Esztétikai konzultáció: 32.000 Ft
Vezető esztétikai konzultáció - Dr Papp: 35.000 Ft
Esztétikai kontrollvizsgálat: 20.000 Ft
HYALURONAVAS KEZELÉSEK, BEVAVATKOZÁSOK (Kizárólag a legmagasabb minőségű és tisztaságú hyaluronsavakkal dolgozunk. A végső ár a betölttött anyag mennyiségétől függ.)
Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arcfiatalítás (1ml /ampulla): 120.000 Ft
Arcfeltöltés, arcformázás - arccsont kiemelése, arc- és állív kiemelése (1ml /ampulla): 120.000 Ft
Szem alatti karikák feltöltése (1ml/ampulla): 130.000 Ft
Orrformázás hyaluronsavval: 65.000 Ft-tól
Ajakfeltöltés, ajakformázás : 120.000 Ft-tól
Állvolumen pótlás (1ml /ampulla): 120.000 Ft-tól
Mellbimbó kiemelés hyaluronsavval (1ml /ampulla): 120.000 Ft-tól
Hylase beavatkozás: hyaluronsav feloldása, arckorrekció (alkalom): 60.000 Ft
HArmonyCA ( 1 ampulla:1,25 ml) : 180.000 Ft
Karisma kezelés (2 alkalom): 220.000 Ft
RADIESSE RÁNCFELTÖLTÉS (1ml /ampulla): 130.000 Ft-tól
SKIN BOOSTER KEZELÉSEK
Exosome kezelés (arc/haj/kéz - 2ml): 150.000 Ft
Exosome kezelés (arc+nyak -3ml): 225.000 Ft
Exosome kezelés (arc+nyak+dekoltázs - 4ml): 320.000 Ft
Exosome kezelés (2 alkalmas bérlet, arc/haj/kéz - 2ml/alkalom): 270.000 Ft
Exosome kezelés (2 alkalmas bérlet, arc+nyak, - 3ml/alkalom): 405.000 Ft
Exosome kezelés (2 alkalmas bérlet, arc+nyak+dekoltázs - 4ml/ alkalom): 576.000 Ft
Exosome kezelés (3 alkalmas bérlet, arc/haj/kéz - 2ml/alkalom): 360.000 Ft
Exosome kezelés (3 alkalmas bérlet, arc+nyak - 3ml/alkalom): 540.000 Ft
Exosome kezelés (3 alkalmas bérlet, arc+ nyak+ dekoltázs - 4ml/alkalom): 768.000 Ft
Exosome kezelés + PRP (arc/haj): 200.000 Ft
Profihlo skinbooster kezelés (2 alkalom): 210.000 Ft
VOLITE - hyaluronsavas skin booster kezelés (1 ampulla): 90.000 Ft
VOLITE - hyaluronsavas skin booster kezelés (2 ampulla): 150.000 Ft
EJAL 40 skin booster kezelés (1 alkalom): 90.000 Ft
EJAL 40 skin booster kezelés (3 alkalmas bérlet): 240.000 Ft
NUCLEOFILL arc / haj kezelés (1 alkalom): 80.000 Ft
NUCLEOFILL arc / haj kezelés (4 alkalmas bérlet): 280.000 Ft
AQUAGOLD bőrrfiatalító kezelés arany mikrotűs fejjel - orvos által végzett: 144.000 Ft/alkalom
RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEK BOTULIN TOXINNAL (BOTOXSZAL), MIMIKAI RÁNCOK KEZELÉSE
1 régió - mindkét oldal szem körül/szemöldök között/homlok): 68.000 Ft
2 régió - mindkét oldal szem körül/szemöldök között/homlok): 105.000 Ft
3 régió - mindkét oldal szem körül/szemöldök között/homlok): 125.000 Ft
További 3 kiválasztott kiegészítő terület (áll, bunny, szemöldökemelés, ajaksarokemelés, orrcsúcs): 68.000 Ft
Arcvékonyítás: 110.000 Ft
Nyakfiatalítás: 68.000 Ft
Barbinyak, trapéz izom kezelése: 110.000 Ft
Dermalift, arcemelés : 85.000 Ft
Áll kiemelése: 29.000 Ft
Szájzug emelése: 29.000 Ft
Orrcsúcs emelése: 29.000 Ft
Szemöldökemelés (csak nőknél): 29.000 Ft
Mezob0t0x kezelés: 68.000 Ft
MEZOTERÁPIA HYALURONSAVAS KOMBINÁLT GÉPI KEZELÉSEK
Mezoterápia orvosi tűvel, koncentrált hyaluronsavval arc / nyak / dekoltázs / kézfej (1 ampulla ára): 65.000 Ft
Mezoterápia hajas fejbőrön (1 alkalom): 59.000 Ft
Mezoterápia hajas fejbőrön - 3 alkalmas bérlet: 116.000 Ft
Mezoterápia hajas fejbőrön - 6 alkalmas bérlet: 222.000 Ft
Teljes arc vitaminos anti ageing mezoterápia (1 alkalom): 52.000 Ft
Teljes arc hyaluron savas mezoterápia (1 alkalom): 74.000 Ft
Szem környék mezoterápia (1 alkalom): 22.500 Ft
Szem környék mezoterápia - 6 alkalmas bérlet: 102.000 Ft
MIKROTŰS - RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉSEK
Scarlet/Onix arckezelés régiónként 1 terület: arc / nyak/ dekoltázs (1 alkalom) - orvos végzi: 195.000 Ft
Scarlet testkezelés, striák kezelés - régiónként (1 régió=2 tenyér nagyság) - orvos végzi: 192.000 Ft
Scarlet testkezelés, striák kezelése (3 alkalmas bérlet) - orvos végzi: 495.000 Ft
FRAKCIONÁLT LÉZERES KEZELÉSEK
Teljes arc: 138.000 Ft
Orcák: 66.000 Ft
Alsó, felső szemhéj: 66.000 Ft
Száj körül: 66.000 Ft
Nyak: 108.000 Ft
Dekoltázs: 144.000 Ft
Nyak és dekoltázs: 222.000 Ft
Kézfej (2 db): 144.000 Ft
Arc és dekoltázs: 228.000 Ft
Arc és nyak: 216.000 Ft
Arc, nyak és dekoltázs: 276.000 Ft
Hegkezelések: egyéni ár konzultáció alapján
HÁMLASZTÁSOK
TCA hámlasztás, 15%-kos SkinTech triklorecetsavval: 71.000 Ft
Retinolos, Yessner hámlasztás: 71.000 Ft
Fenol TCA hámlasztás: 130.000 Ft
HYDROBALANCE KEZELÉSEK
Hydrobalance kezelés (1 alkalom): 80.000 Ft
Hydrobalance kezelés (3 alkalmas bérlet): 187.000 Ft
BIO FELSZÍVÓDÓ SZÁLAK - FACE LIFITING SZÁLAKKAL
Cog és FTC szálazás régiónként: 174.000 Ft
Teljes arcemelés Cog és FTC szálakkal: 396.000 Ft
Teljes arclifting Aptos szálakkal: 445.000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak - 2 szál: 240.000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak - 4 szál: 440.000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak - 8 szál: 750.000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak - 10 szál: 950.000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak - 12 szál: 1.150.000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak - 16 szál: 1.450.000 Ft
IZZADÁSGÁTLÓ KEZELÉSEK
Izzadásgátló kezelés botulin toxinnal (botoxszal) : 145.000 Ft
ONIX lézeres izzadásgátlás első kezelés ára (A kezelés előtt konzultáció szükséges, amelynek ára később beszámításra kerül az első kezelésbe.): 420.000 Ft
ONIX lézeres izzadásgátlás második kezelés ára (Az első kezelés után 2 hónappal később egy ingyenes kontrollra kerül sor. A 2. kezelés szükségessége egyénfüggő, csak abban az esetben van rá szükség ha a kontrollvizgálat ezt indokolttá teszi. ): 150.000 Ft
Scarlet izzadásgátló kezelés (3 alkalom szükséges): 495.000 Ft
PLAZMA JET KEZELÉSEK
alsó szemhéj: 150.000 Ft
felső szemhéj: 150.000 Ft
szarkalábak, homlok-és ajak körüli ráncok: 150.000 Ft
ZSÍROLDÓ ÉS CELLULIT KEZELÉSEK
Alidya cellulit kezelés - enyhe cellulit esetén (1 ampulla): 54.000 Ft
Alidya cellulit kezelés - közepesen erős cellulit esetén (2 ampulla): 94.000 Ft
Alidya cellulit kezelés - súlyos cellulit esetén (3 ampulla): 138.000Ft
Aqualyx zsíroldó kezelések (1 ampulla ára): 82.000 Ft
Aqualyx zsíroldó kezelések (2 ampulla ára): 132.000 Ft
Aqualyx zsíroldó kezelések (3 ampulla ára): 204.000 Ft
Belkyra kezelés (1 ampulla): 130.000 Ft
Kabelline kezelés (0,5 ml): 35.000 Ft
PRP KEZELÉS (DRAKULA TERÁPIA)
Arc kezelés: 156.000 Ft
Arc, nyak és dekoltázs: 204.000 Ft
Hajas fejbőr: 129.600 Ft
Hajas fejbőr (4 alkalom) : 299.000 Ft
Arc és hajas fejbőr: 174.000 Ft
KOMBINÁLT ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK
Scarlet és PRP (Drakula) kezeléssel ( 1 alkalom): 240.000 Ft
Scarlet és PRP (Drakula) kezeléssel ( 3 alkalmas): 636.000 Ft
PRP + Exosome kezelés arcra: 200.000 Ft
PRP + Exosome kezelés hajra: 200.000 Ft
Frakcionált lézer teljes arc kezelés és PRP (Drakula) kezelés: 210.000 Ft
FTC bioszálak és PRP (Drakula) kezelés (1 régió): 228.000 Ft
FTC bioszálak és PRP (Drakula) kezelés (teljes arc): 430.000 Ft
Hylase oldás (1ampulla): 60.000 Ft
HIFU KEZELÉSEK
HIFU arc - orvos által végzett: 360.000 Ft
HIFU arc+nyak területe - orvos által végzett: 450.000 Ft