A Mindennapi Nő bloggere sokak számára ismerős lehet, hiszen nem ez az első alkalom, hogy Márti megfordult Centrumunkban:
korábban a frakcionált lézeres arckezelést próbálta ki nálunk.
Márti október 13-án a már hagyománnyá vált Beauty Day-en látogatott meg újra bennünket. Most is profira bízta magát, Dr. Halmy Csaba gondoskodott arról, hogy a blogger szájfeltöltése, botox kezelése és hyaluronsavas feltöltése is a lehető legtökéletesebb legyen.

Márti sosem titkolta, hogy szereti és érdekli az esztétikai beavatkozások világa. Szerinte a legfontosabb a megelőzés, valamint az arc bőrének karbantartása, hiszen minek az utolsó pillanatig várni, ha már van hatékony és csupán minimális fájdalommal bíró lehetőég felvenni a versenyt az idővel!

Palásti Márti arcfeltöltése

Márti így nyilatkozott a nálunk tett látogatásáról:

„Mindig szívesen jövök a KOC-ba egy kisebb vagy nagyobb szépülésre, megújulásra. Előre eltervezem az időpontját, hogy legyen idő a regenerálódásra, mert a beavatkozások után pár napig nem vagyok „szalonképes”. Most a szájfeltöltést szerettem volna kipróbálni, a száj körüli nevető ráncokat akartam kicsit tompíttatni hyaluronsavas feltöltéssel és a szemöldök közötti „haragos ráncot” eltüntetni botoxszal. Halmy Csaba doktor úrnál jó kezekben voltam. A beavatkozás az előkészületekkel együtt mindössze egy óráig tartott. Enyhe szúrást ugyan éreztem, de könnyen kibírható volt a fájdalom. A beavatkozás után a szám kicsit feldagadt, de tudtam, hogy 3-4 nap múlva lesz majd látható az eredmény. Igazából nem feltűnő a változás, csak frissebb, fiatalosabb, kipihentebb lett az arcom. És ez volt a cél!”

Palásti Márti a Körúti Orvosi Centrumban

Ha téged is érdekelnek az esztétikai beavatkozások, de nincs merszed már az első alkalommal elvégeztetni a kezelést, ne aggódj. Az első találkozón egy alapos és szakértői konzultációra is van lehetőséged kiváló orvosaink egyikével. Az ilyen megbeszélések alkalmával felmérjük arcbőröd állapotát, megkérdezzük, hogy mit szeretnél elérni, milyen arc köszönjön vissza rád a tükörben, és sorra vesszük azokat a beavatkozásokat, melyekkel el lehet érni az általad kitűzött célt.

Tehát aggodalomra semmi ok, jelentkezz be hozzánk bátran és szépülj szakértő és tapasztalt orvosaink segítségével. ☺
Telefon: +36305454159 vagy online! ☺