Kim kardashian kezelés

Nem bírod a tűszúrást, de érdekelnek a bőrfiatalítás eszközei? Ha nem tudod, mivel kezdj, akkor lehet, hogy megtaláltuk számodra a megfelelő szépség kezelést.

Kim Kardashian ragyogó bőre nem a véletlennek köszönhető! A színésznő is ezt az eljárást használja. Az AQUAGOLD Fine Touch egy celebek által is elismert arckezelés, amely a beinjekciózás minden előnyét tudja, ám nem jár fájdalommal. Ráadásul olyan gyorsan elvégezhető, hogy akár egy ebédszünet is elegendő rá.

A kezelés hatására összehúzódnak a pórusok, világosabb lesz az arcszín, erőteljes hidratálás éri a bőrt, csökkennek az apró ráncok és általában véve ragyogni fogunk tőle.

 

Hogyan működik az Aquagold kezelés?

Az eljárás során ugyan használnak tűket, de semmi ok az aggodalomra. Az eszköz 24 karátos arannyal bevont tűi még az emberi hajnál is vékonyabbak, ezért tökéletesen fájdalommentes kezelést biztosítanak érzékenyebb páciensek számára is. A spirál alakú tűk teljesen egyenletes hatóanyag felszívódást tesznek lehetővé a bőr irha rétegében, amely így mélyebbre hatol, mint a mezoterápiás kezelés.

Az AQUAGOLD® fine touch™ technológiájának és az értékes hatóanyagoknak köszönhetően maximális anti-aging hatás érhető el.

Az egyénre szabott koktélban hialuronsav, botox és vitaminok találhatók, de a pontos összetételt mindig a bőr állapota alapján határozza meg a kezelést végző orvos. A hialuronsav tökéletesen hidratálja és feszessé teszi a bőrünket, a botox a kisebb szarkalábaink és pórusaink simítását éri el, az antioxidáns hatóanyagai üde színt kölcsönöznek az arcunknak.

Mivel a kezelés nem hatol túl mélyre, ezért nem kell tartani az izmok elmerevedésétől, mint a teljes botox kezelés során. E helyett a botulinum hatóanyag inkább elsimítja a kisebb tökéletlenségeket, az enyhe ráncokat, a kitágult pórusokat, az apró hegeket, a hialuronsav élettelivé teszi a bőrt, a vitaminok pedig megadják neki a ragyogást.

Kim kardashian kezelés 2

Miért érdemes kipróbálni?

Mert egy óra alatt éveket fiatalodhatunk és a bőrünk ragyogni fog. Az AQUAGOLD Fine Touch mindazok számára ideális, akiknek aknés hegeik, tágabb pórusaik és apróbb ráncaik vannak a szem környékén vagy a homlokon. Vagy egyszerűen frissebbnek, fiatalabbnak szeretnének kinézni. Ezzel a kezeléssel olyan hatást érhetünk el, mint amit az injekcióval végzett eljárások brosúráiban láthatunk.

 

Mire számítsunk a beavatkozás során?

Az eljárást végző szakember eltávolítja a sminket, aztán a homloktól lefelé haladva beledolgozza a koktélt egy kis eszköz segítségével a bőrbe, majd ezt a folyamatot még egyszer megismétli. A kezelés szinte teljesen fájdalommentes, és nem tart tovább 20-30 percnél. Leginkább annyit érzünk majd, mintha valaki erőteljesebben megnyomkodná az arcunkat.

Utána enyhe bőrpír jelentkezhet egyes pácienseknél, de ez sem törvényszerű. Make-up-ot a kezelés után egy órával lehet feltenni.

 

És az eredmény?

Néhány napig úgy érezhetjük, mintha egy kicsit túlzásba vittük volna a napozást, de ez hamar elmúlik. Érdemes türelmesnek lenni, mert három-négy napra szükség van ahhoz, hogy az igazi csoda megtörténjen, és a fent leírt ragyogást teljes egészében megtapasztaljuk.

A kezelés jótékony hatása három-négy hónapig tart, de ha rendszeresen megismételjük, akkor ennek hosszabb távú eredményeit is maximálisan élvezhetjük.