Ajakfeltöltés saját zsírral

“Ajakfeltöltés saját zsírral kezelésünket ajánljuk, ha elégedetlen vagy ajkaid vastagságával vagy formájával, netán alsó és felső ajkai közt zavaróan nagy a különbség. A saját zsír a legtermészetesebb feltöltőanyag, ráadásul a benne található őssejtek gyógyító hatásúak.”


A saját zsírral történő ajakfeltöltés eredménye

 

Az ajakfeltöltés eredményeként kisimulnak az ajkak barázdái, a forma javításával pedig teltebbé, ezáltal vonzóbbá válnak az ajkak, egész arcod fiatalosabbá, harmonikusabbá válik.

 

Hogyan végezzük a saját zsírral történő ajakfeltöltést?

 

Alapos vizsgálat és konzultáció előzi meg az ajakfeltöltést. Helyi érzéstelenítést követően történik a zsír leszívása – legtöbbször a köldök, has vagy belsőcomb felszínéről. A Körúti Orvos Esztétikai Centrumban a zsírátültetés a legkorszerűbb zsírleszívó technikával történik, ami minimalizálja a fájdalmat és a bevérzést a leszívott területen. Az alaposan megtisztított zsírt egy úgynevezett kanülös tű segítségével töltjük fel az ajkakba. A BodyJet technológia másik előnye, hogy a leszívott zsírt rövid időn belül alkalmassá kerül a visszatöltésre, így több hosszú távon életképes zsírsejt jut vissza a szervezetbe. A saját zsír ennek ellenére idővel elkezd felszívódni, ezért a beavatkozás ismételhető, amennyiben a igényt tartasz rá.

 

Saját zsír vagy hyaluronsav?

 

Mindkettőnek megvan az előnye és a helye az arcesztétikai beavatkozások között. A hyaluronsav az ajakfeltöltéssel való „ismerkedéshez” kiváló, hisz azonnal láthatod majd, hogy a teltebb ajkaid miként illeszkednek az arcodba, hogyan varázsolják harmonikusabbá vonásaidat. A saját zsírral való feltöltést általában azok választják, akiket megnyugtat a tudat, hogy nem kerül idegen anyag a szervezetükbe. A hyaluronsav kb. 6-8 hónap alatt felszívódik az ajkakból. A saját zsír azok számára is megoldás lehet, akik tartósabb, hosszabb távú megoldásra vágynak, hisz a zsír lassabban szívódik fel a szervezetben, mint a hyaluronsav. Viszont míg a hyaluronsavas feltöltés mindössze 20 percet vesz igénybe, míg a saját zsírral való feltöltés kb. 1,5 órás beavatkozás, és az azt követő felépülési idő hosszabb lehet. Az minimálisan invazív arcesztétikai beavatkozásoknak olyan széles skálája van, hogy mindenki számára meg lehet találni az igényeinek, idejének és elvárásainak megfelelő megoldást. Például, azok számára, akik garantáltan hosszú távú és tartós eredményre vágynak, a Permalip ajakimplantátumot ajánljuk.

Tanácsadó asszisztens:
Annamária Kovács
+36 30 179 7972
Hívjon bizalommal!

Árak

  • Minden szakrendelés kontroll vizsgálata (1 hónapon belül): 15000 Ft
  • Plasztikai sebészeti konzultáció: 20000 Ft (egy hónapon belül megvalósuló altatásos beavatkozás esetén a konzultációs díjat levonjuk a végösszegből)
  • Sebészeti konzultáció: 20000 Ft
  • Sebészeti konzultáció Dr. Pavlovics Gáborral: 20000 Ft