Arcfeltöltés saját zsírral

“A saját zsírfeltöltést javasoljuk,ha saját sejtekkel szeretné arcát feltöltetni, illetve nagyobb mennyiség betöltése szükséges arcuk formálásához.”


 

Miért hatékony ?

 

A saját zsírral való ráncfeltöltés eredményeként a bőr visszanyeri természetes fiatalságát, a zsírban lévő

őssejtjei pedig fiatalító hatásúak. Az arcfeltöltés során ugyanis nagy mennyiségű saját zsír tölthető az arcba, ezzel megszüntethető a volumenhiány és a megereszkedett bőr.

Arcfeltöltéssel észrevétlenné válnak a szem alatti karikák, mély árkok, a szem körüli ráncok elsimulnak, csökken az orrtól a szájzugig futó (ún. nasolabialis) redő mélysége, eltűnnek az arcon látható bemélyedt hegek. Arcfeltöltéssel az arc formáját is minimálisan megváltoztathatjuk, kiemelhetjük az arc és állcsontot. A zsírfeltöltéssel ezen kívül az arc arányait is helyreállíthatjuk – nem csak az idősebb korosztálynak.

 

Hogyan végezzük a saját zsírral történő arcfeltöltést?

 

Az arcfeltöltés során a plasztikai sebésszel folytatott vizsgálatot és alapos mérlegelést követően a has vagy

belsőcomb felszínéről történik a zsír leszívása. Helyi érzéstelenítés után 10 ml-20ml távolítható el kézi leszívással, amely egy apró tűszúrást követően a bőrön, egy ún. kanül segítségével történik. A feltöltésnél is ezt a módszert alkalmazzuk, a zsír alapos tisztítása után.

 

 

Mennyi időt vesz igénybe?

 

A beavatkozás körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe, attól függően, hogy ajak, szemkörnyék vagy teljes arc feltöltéséről van-e szó. A beavatkozás végén a saját zsírral feltöltött terület néhány napig duzzadtabb lesz, míg a zsír beépül a szövetekben. A zsír idővel kis mértékben felszívódik, ezért a végleges eredmény elérése érdekében a beavatkozás ismételhető, hogyha a páciens szükségét érzi.

Árak

  • Teljes arc feltöltés: 250000 Ft - 300000 Ft