Arcfeltöltés saját zsírral

A saját zsírfeltöltést javasoljuk,ha saját sejtekkel szeretné arcát feltöltetni.illetve nagyobb mennyiség betöltése szükséges arcuk formálásához. A saját zsírral való ráncfeltöltés eredményeként a bőr visszanyeri természetes fiatalságát, a zsírban lévő őssejtjei pedig gyógyító hatásúak. Az arcfeltöltés során ugyanis nagy mennyiségű saját zsír tölthető az arcba, ezzel megszüntethető a megereszkedett bőr.
Arcfeltöltéssel észrevétlenné válnak a szem alatti karikák, mély árkok, a szem körüli ráncok elsimulnak, csökken az orrtól a szájzugig futó (ún. nasolabialis) redő mélysége, eltűnnek az arcon látható bemélyedt hegek. Arcfeltöltéssel az arc formáját is minimálisan megváltoztathatjuk, kiemelhetjük az arccsontot, megnagyobbíthatjuk az ajkakat. A zsírfeltöltéssel ezen kívül az arc arányait is helyreállíthatjuk – nem csak az idősebb korosztálynak.

Hogyan végezzük a saját zsírral történő arcfeltöltést?
Az arcfeltöltés során a plasztikai sebésszel folytatott vizsgálatot és alapos mérlegelést követően a köldök, has vagy belsőcomb felszínéről történik a zsír leszívása. Helyi érzéstelenítés után maximum 10 ml távolítható el kézi leszívással, amely egy apró tűszúrást követően a bőrön, egy ún. kanül segítségével történik. A feltöltésnél is ezt a módszert alkalmazzuk, a zsír alapos tisztítása után.
A műtét körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe, attól függően, hogy ajak, szemkörnyék vagy teljes arc feltöltéséről van-e szó. A beavatkozás végén a saját zsírral feltöltött terület néhány napig duzzadtabb lesz, míg a zsír elrendeződik a szövetekben. A zsír idővel kis mértékben felszívódik, ezért a végleges eredmény elérése érdekében a beavatkozás ismételhető, hogyha a páciens szükségét érzi. A beavatkozást 1-1,5 évente szükséges lehet ismételni, ami függ számos élettani hatástól is.


Ár:
• Arcfeltöltés saját zsírral: 260000 Ft-tól

Online bejelentkezés szakorvoshoz 
Visszahívás kérése