Kémiai hámlasztás

Elsimítja a bőr egyenetlenségeit, eltávolítja a bőr károsodott rétegét. Az eltávolított réteg helyére természetes, fiatalos és sima bőr nő. A hámlasztás segíthet a szőrtelenítéssel gyakran együtt járó szőrbenövések kezelésében is. Ezért ajánljuk férfiaknak is – és nem csak – a szakáll benövő szőrszálai ellen. A kezelés fájdalommentes, egy enyhe csípő érzést tapasztalható csupán, ami azonban villámgyorsan elmúlik.

2 különböző hámlasztási eljárást is biztosítunk, a használt kémiai anyagtól függően:
• a glikolsavas hámlasztást
• a TCA hámlasztást.

A glikolsavas hámlasztás során a glikolsav stimulálja a hámlás természetes folyamatát és sejtmegújító hatása van. A glikolsav megtalálható a természetben: a nádcukorban, az ananászban, a szőlőben és más gyümölcsökben. Az ezzel végzett hámlasztás simább, ragyogóbb arcbőrt eredményez úgy, hogy a beavatkozás után rögtön végezhetjük a mindennapi tevékenységünket.

A triklór-ecetsavas (TCA) kémiai hámlasztó kezelést azoknak ajánljuk, akik felületes ráncaiktól vagy pigmentfoltjaiktól szeretnének megszabadulni. Az öregségi foltokat eltűnteti, és a felületi egyenetlenségek kisimítására is kiváló. A kívánt eredmény eléréséhez a hámlasztást ismételni kell. A középmélységű kémiai hámlasztás (35%-45%) után is elegendő 3-4 nap az otthoni gyógyuláshoz.

A legfelületesebb hámlasztást is csak orvos, vagy egészségügyi iskolát végzett asszisztens alkalmazhatja orvosi felügyelet mellett. A mi specialistáink a kémiai hámlasztás terén nagy gyakorlattal rendelkező orvosok. A hámlasztás előtt minden páciens esetében személyes megbeszélés szükséges annak megállapítására, hogy milyen típusú hámlasztásra van szüksége a bőrének, és mik az elvárásaid.


Árak:
• Orvosi hámlasztás NeoStrata termékkel (glikolsav 25-70%): 1 alkalom 9800 Ft, bérlet (6 alkalom) 53000 Ft

Online bejelentkezés szakorvoshoz 
Visszahívás kérése