Kémiai hámlasztás

Elsimítja a bőr egyenetlenségeit, eltávolítja a bőr károsodott rétegét. Az eltávolított réteg helyére természetes, fiatalos és sima bőr nő. A hámlasztás segíthet a szőrtelenítéssel gyakran együtt járó szőrbenövések kezelésében is. Ezért ajánljuk férfiaknak is – és nem csak – a szakáll benövő szőrszálai ellen. A kezelés fájdalommentes, egy enyhe csípő érzést tapasztalható csupán, ami azonban villámgyorsan elmúlik.

2 különböző hámlasztási eljárást is biztosítunk, a használt kémiai anyagtól függően:

  • a glikolsavas hámlasztást
  • a TCA hámlasztást.

szép bőr kémiai hámlasztás

Hámlasztás – eljárások

A glikolsavas hámlasztás során a glikolsav stimulálja a hámlás természetes folyamatát és sejtmegújító hatása van. A glikolsav megtalálható a természetben: a nádcukorban, az ananászban, a szőlőben és más gyümölcsökben. Az ezzel végzett mélyhámlasztás simább, ragyogóbb arcbőrt eredményez úgy, hogy a beavatkozás után rögtön végezhetjük a mindennapi tevékenységünket.

A triklór-ecetsavas (TCA) kémiai hámlasztó kezelést azoknak ajánljuk, akik felületes ráncaiktól vagy pigmentfoltjaiktól szeretnének megszabadulni. Az öregségi foltokat eltünteti, és a felületi egyenetlenségek kisimítására is kiváló. A kívánt eredmény eléréséhez a hámlasztást ismételni kell. A középmélységű kémiai hámlasztás (35%-45%) után is elegendő 3-4 nap az otthoni gyógyuláshoz.

A legfelületesebb hámlasztást is csak orvos, vagy egészségügyi iskolát végzett asszisztens alkalmazhatja orvosi felügyelet mellett. A mi specialistáink a kémiai hámlasztás terén nagy gyakorlattal rendelkező orvosok. A kémiai mélyhámlasztás előtt minden páciens esetében személyes megbeszélés szükséges annak megállapítására, hogy milyen típusú hámlasztásra van szüksége a bőrének, és mik az elvárásaid.

Árak

  • Hámlasztás:
    • SkinTech termékkel (triklorecetsav) 15% TCA: 40000 Ft
    • Retinolos, Yessner hámlasztás: 40000 Ft