Mire jó a hámlasztás?

Elsimítja a bőr egyenetlenségeit, eltávolítja a bőr károsodott rétegét. Az eltávolított réteg helyére természetes, fiatalos és sima bőr nő. A hámlasztás segíthet a szőrtelenítéssel gyakran együtt járó szőrbenövések kezelésében is. Ezért ajánljuk férfiaknak is – és nem csak a szakáll benövő szőrszálai ellen. A kezelés fájdalommentes, enyhe csípő érzés tapasztalható csupán, ami azonban villámgyorsan elmúlik.

Két különböző hámlasztási eljárást is biztosítunk a használt kémiai anyagtól függően:

  • glikolsavas hámlasztást
  • TCA hámlasztást.

szép bőr kémiai hámlasztás

Hámlasztási eljárások

glikolsavas hámlasztás során a glikolsav stimulálja a hámlás természetes folyamatát, emellett sejtmegújító hatású. A glikolsav megtalálható a természetben: a nádcukorban, az ananászban, a szőlőben és más gyümölcsökben. Az ezzel végzett mélyhámlasztás simább, ragyogóbb arcbőrt eredményez úgy, hogy a beavatkozás után rögtön végezhetjük a mindennapi tevékenységünket.

triklór-ecetsavas (TCA) kémiai hámlasztó kezelést azoknak ajánljuk, akik felületes ráncaiktól vagy pigmentfoltjaiktól szeretnének megszabadulni. Az öregségi foltokat eltünteti, és a felületi egyenetlenségek kisimítására is kiváló. A kívánt eredmény eléréséhez a hámlasztást ismételni kell. A középmélységű kémiai hámlasztás (35–45%) után is elegendő 3-4 nap az otthoni gyógyuláshoz.

A legfelületesebb hámlasztást is csak orvos vagy egészségügyi iskolát végzett asszisztens alkalmazhatja orvosi felügyelet mellett. A mi specialistáink a kémiai hámlasztás terén nagy gyakorlattal rendelkező orvosok. A kémiai mélyhámlasztás előtt minden pácienssel személyes konzultáció szükséges annak megállapítására, hogy a bőrének milyen típusú hámlasztásra van szüksége, és mik az elvárásai.

Kezelést végző orvosok: