Testkezelések

Zsírbontás, testkontúrozás, feszesítés, izzadás kezelése.

Fontos számunkra, hogy ne csak az arcbőrének ápolásában, fiatalon tartásában számíthasson ránk, hanem bármely testrészen jelentkező esztétikai bőrprobléma esetén is. Orvos-esztétikai testkezeléseink számos problémára nyújtanak megoldást, a bőrfeszesítéstől a kötőszövet erősítésen keresztül, a fokozott izzadás kezeléséig.

A műtét nélküli alakformálás zsírbontó injekcióval, a narancsbőr injekciós cellulit-kezeléssel, a fokozott izzadás kezelése izzadásgátló injekciókkal történik. A hirtelen fogyás következtében kialakult bőrmegereszkedésre, hirtelen hízás vagy terhesség utáni striák kezelésére a bőrfeszesítő az FTC bioszálas testkontúrozást vagy a Scarlet RF mikrotűs testkezelést ajánljuk. Testkezeléseink közt megtalálható emellett a mezoterápia, amely során a kezelendő problémának megfelelő különböző gyógyhatású anyagokat juttatunk a bőrbe.

Orvos-esztétikai testkezeléseink egymással, illetve kozmetikai testkezeléseinkkel kombinálva erősíthetik egymás hatását, és hozzájárulnak az eredmény hosszú távú fenntartásához.

Online bejelentkezés szakorvoshoz 

Visszahívás kérése