Testkezelések

Zsírbontás, testkontúrozás, feszesítés, izzadás kezelése.

Alidya injekciós cellulitbontás
Aqalix injekciós zsírbontás
Fokozott izzadás kezelése
FTC bioszálas testkontúrozás
Scarlet RF Mikrotűs rádiófrekvenciás testkezelés

Fontos számunkra, hogy ne csak az arcbőrének ápolásában, fiatalon tartásában számíthasson ránk, hanem bármely testrészen jelentkező esztétikai bőrprobléma esetén is. Orvos-esztétikai testkezeléseink számos problémára nyújtanak megoldást, a bőrfeszesítéstől a kötőszövet erősítésen keresztül, a fokozott izzadás kezeléséig.

A műtét nélküli alakformálás zsírbontó injekcióval, a narancsbőr injekciós cellulit-kezeléssel, a fokozott izzadás kezelése izzadásgátló injekciókkal történik. A hirtelen fogyás következtében kialakult bőrmegereszkedésre, hirtelen hízás vagy terhesség utáni striák kezelésére a bőrfeszesítő az FTC bioszálas testkontúrozást vagy a Scarlet RF mikrotűs testkezelést ajánljuk. Testkezeléseink közt megtalálható emellett a mezoterápia, amely során a kezelendő problémának megfelelő különböző gyógyhatású anyagokat juttatunk a bőrbe.

Orvos-esztétikai testkezeléseink egymással, illetve kozmetikai testkezeléseinkkel kombinálva erősíthetik egymás hatását, és hozzájárulnak az eredmény hosszú távú fenntartásához.

Online bejelentkezés szakorvoshoz 

Visszahívás kérése