Gisele Delorme termékek

Magas hatóanyag-tartalom, sokoldalúság, személyre szabhatóság, biotechnológiai összetevők, aromaterápia

 

mind jellemzők a Gisele Delorme termékekre. Több, mint 35 éve Gisele Delorme egy teljesen új filozófiát alakított ki a bőr optimális kezeléséhez. Tudjuk, hogy a bőrtípus egy fontos paraméter a bőrápolásban, de a bőr pillanatnyi állapota legalább olyan fontos tényező. Az életkor, az időjárás, a táplálkozás, a stressz és egyéb életmódbeli változók rendkívül nagy hatást gyakorolnak bőrére, ezeket a tényezőket figyelembe kell venni, amikor a legoptimálisabb szépségmegoldást alakítjuk ki az Ön számára.

Hiszünk abban, hogy a személyre szabott kezelésprogram kialakításakor figyelembe kell vennünk bőre pontos igényeit és az Ön adott pillanatban lévő szépséggel, szépüléssel kapcsolatos céljait.

Minden egyes Gisele Delorme termék magas koncentrációban tartalmaz hatóanyagokat, emellett a termékek kombinálhatók egymással.
Az alapvető otthoni bőrápolási program mellett (lemosó, tonik, maszk, krém…) a bőre igényei szerint összeállított, személyre szabott szérumokat fog használni, amelyek fokozzák a termékek hatását. Így optimalizálja a bőr változásait követő szükséges folyamatokat.

A Gisele Delorme termékek nem „alapok”, amikhez fokozókat kell adni, hanem mind önállóan is a legnagyobb hatóanyagú aktív összetevőket tartalmazzák, melyeket kombinálva a hatás még specifikusabb lesz.

A Gisele Delorme laboratóriumok sikeresen kombinálták a természet és tudomány legjobb eredményeit, mellyel az exkluzív és hatékony termékek széles skáláját hozták létre. A magas koncentrációjú, ásványi olaj- és alkoholmentes, természetes hatóanyagokban
gazdag formulák eredményessége a következőkből fakad:

  • illóolajok
  • növényi kivonatok (növények, gyümölcsök, virágok)
  • tengeri kivonatok
  • vitaminok
  • biotechnológia.

A fejlett technológiai eljárásoknak köszönhetően a Gisele Delorme kezelések önmagukban és egymással kombinálva is alkalmazhatók.

A termékek kombinálásakor a hatóanyagok szinergiában működve növelik és optimalizálják a kezelések hatékonyságát.

„Fedezze fel a személyre szabott szépség előnyeit!”