Supermodel look – Nézz ki úgy, mint egy modell!

Amikor még nem az idő ellen harcolunk, akkor finom, mértékkel végzett hialuronsavas feltöltéssel tehetjük tökéletesebbé az arc arányait, hangsúlyozhatjuk a szép vonásokat, javíthatjuk az apróbb hibákat. Ezek a minimális fájdalommal járó beavatkozások éppen ezért egyre népszerűbbek a fiatalok körében. A kezelésnek köszönhetően smink nélkül is olyan hatást érhetünk el, mintha aprólékosan felvitt make-up lenne rajtunk. Innen ered a beavatkozás elnevezése is: a supermodel look

A 2010. óta sokat változott a koncepció a hialuronsavas feltöltések terén is. A beavatkozások során nem egy-egy ráncra, hanem az egész arcra érdemes figyelni, mint összképre és annak arányaira. Az aranymetszés szabályainak megfelelő formák, arányok megalkotását ill. visszaállítását az arcon nevezzük arcszobrászatnak, melyet feltöltőanyagok segítségével végzünk. Az eljárás az arc ívét és kontúrját emelik ki, amely harmonikus, fiatalos benyomást kelt anélkül, hogy szike alá kellene feküdni. További előnye, hogy a feltöltőanyag beinjektálása minimális fájdalommal jár, az eredmény azonnal látható és esetleg csak apró bevérzések keletkezhetnek a szúrás pontjában. A tompavégű, flexibilis kanül használata segítségével ezek a kellemetlenségek is csökkenthetők, hiszen ez még kíméletesebbé teszi a kezelést.

 

Supermodel look

A „Supermodel look” napjaink nagyon divatos orvos-esztétikai beavatkozása a sztárok és a fiatalok körében is. Nagyon népszerű például a járomcsont kiemelése és az állív kontúrozása. Ennek eredményeképpen az arc egy karakteres megjelenést kap. 

 

A járomcsont kiemelés és állív kontúrozás

A járomcsont kiemelés során a járomív külső (fül felöli) ívét erősítjük meg hialuronsavval, ezzel a kontúr fokozásán túl megemeljük az arcot, amely ettől nyújtottabbá válik, a V vonal markánsabb lesz. Mivel az eljárás az arcél optimalizálását is célozza, ezért az állív kiemelése, kontúrozása is fontos a harmónia megteremtéséhez.

 

Az áll volumenpótlása 

Az áll és állvonal élessége nemcsak idősebb, hanem sokszor fiatal korban is veszít a teltségéből ill. genetikai okokból az arc ideális arányaitól eltér, pl. az úgy nevezett csapott áll esetében. Ezt azért érdemes korrigálni, mert az arc kontúrja, különösen profilja fontos szerepet tölt be abban, hogy harmonikus legyen az arc formája, és ne a tokán legyen az optikai hangsúly. Az állívet hialuronsavas feltöltéssel tudjuk kiemelni.

Mindkét kezelés során speciális hialuronsavat juttatunk a kívánt területre tű vagy kanül segítségével. Az arccsont és az áll környékének feltöltéses kezelésével kórházi bennfekvés, hosszantartó, fájdalmas lábadozás nélkül tudjuk kialakítani az arc fiatalos, telt, természetes megjelenését.

 

Az ajaktöltés

A Supermodel lookhoz hozzátartoznak a telt, dús ajkak is. Az ajakfeltöltés során az arc formáját, arányait figyelembe véve töltjük be a hyaluronsavat az ajakba, attól függően, hogy mi a cél, lehet volument pótolni, kontúrozni, vagy csak frissíteni azt. Mindössze néhány tűszúráson keresztül visszük be a töltőanyagot Az ajak nem veszíti el érzékenységét az ajakfeltöltés után. Az eredmény: természetes, arányos ajak.

 

Kinek ajánljuk?
20-35 év közöttieknek, akik célja az arcukon lévő arányok optimalizálása, akik szeretnének úgy szép selfieket és fotókat készíteni magukról, hogy ne kelljen utána filterrel javítani a képeken. 

 

Kezelési idő
20 perc

 

Előnyök
Gyönyörű kontúrozott arc és természetesen telt ajak
Minimális fájdalom
Nincs maradandó sérülés