Pirner Almát talán senkinek nem kell bemutatnunk…
Rúdtánc világbajnok, kiváló üzletasszony, nagyszerű édesanya és feleség.

Almáról köztudott, hogy egész életét és a teljes szakmai tudását arra tette fel, hogy a magyar nőket fejlessze, megabiztosabbá és öntudatosabbá tegye. A közösségi oldalain nagyon aktív, így aki követi Almát, pontosan tudja, hogy minden ami trendi, szuper szexi és nőies, arról Alma beszámol vagy épp megmutatja online tréningjeiben, élő videóiban vagy az Instagramon.

Sosem rejti véka alá a véleményét, és vallja, hogy egy nő attól, hogy anyává válik, még nem kell, hogy letegye a nőiesség lantját,- nem kell, hogy elfelejtsen csábítani, hódítani és gyönyörű nőként tündökölni a párja mellett.
Mivel Alma rengeteg fotózáson, forgatáson, média szereplésen vesz részt a mindennapokban, a haja, bőre és teste állapota kiemelten fontos számára.
Mivel a folyamatos edzések során az alakját tökéletesen karban tudja tartani ő maga, állítása szerint már elért odáig, hogy arcbőrét igazi szakemberekre bízza.

Amikor megkérdeztük, hogy miért épp a Körúti Orvosesztétikai Centrumot választotta, egyértelmű választ adott:

Nagyon szimpatikus volt számunkra az, hogy Alma elsősorban a prevencióban gondolkodik, tehát fontosabbnak tartja lassítani az időt és megadni bőrének a maximális kényeztetést és szakértelmet, amit megérdemel.
Az első konzultáción kiemelte számunkra, hogy olyan kezelést szeretne, ami nem jár vágásokkal, műtéttel, mégis képes arcbőrét felfrissíteni és rugalmasabbá tenni.
Mivel Páciensünk kevés szabadidővel rendelkezik és a folyamatos munkából sem „eshet ki”, olyan kezelést kellett választanunk, mely gyakorlatilag egy hosszabb ebédszünetben elvégezhető és utána  minimális pirossággal az arcán már folytathatja is a napját az illető.

Így esett a választásunk közösen a Scarlet kezelésre, melyet kiváló kozmetikusunk, Révész Noémi végzett.

Ebből a kezelésből összesen 3 szükséges az igazán látványos eredményért, így Alma még kétszer biztosan ellátogat hozzánk.

Az első kezelés mindössze 1,5 órát vett igénybe konzultációval és helyi érzéstelenítéssel együtt.
Alma elmondása szerint nem szereti és nem is viseli jól a fájdalmat, de a választott kezelés nem járt semmiféle kellemetlenséggel a számára.
A legközelebbi cikkünkben pedig szintén érdemes velünk tartanotok, hiszen még többet tudhattok meg erről a kezelésről és azt is eláruljuk, hogy mi volt Alma férjének első reakciója a kezelés után .

Tartsatok velünk, ígérjük izgalmas lesz.